Защо на БМВ-тата предниците са толкова големи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 12 Апр 2009, 0:50

sk. написа:
AGD написа:Абе колеги, изплюйте ги за малко тези бастуни. Съвсем ли сте си загубили чувството за хумор ? Ако не беше клишираният край с компенсацията на недостигащи сантиметри щях да кажа, че това е поредния отличен пост на Делян Делчев. Прегледайте му блога - има доста интересни неща, в които не споменава БМВ-та, така че може и да ви допаднат.

Колега, чувство за хумор си имам. Ама то това за смях нестава! Повече прилича на злобна нападка от некомпетентен човек. И се сещаш, че постната тук може да предизвика само и единствено негативни емоции. Попринцип не съм от големите сектанти и не ми пречи да се посмея малко за сметка на БМВ-то, но да е нещо барнато, а не...
Все пак не съм си играл да чета други творби на въпросния автор..

Няма лошо да не ти допада написаното. Но следва да отчетеш факта, че това си е мнение на автора, пуснато в собствения му блог. Това че колегата го е пуснал тук, с ясната идея (според мен) каква ще е реакцията, е съвсем друг въпрос.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

master of the force
Аватар

Re: Защо на БМВ-тата предниците са толкова големи?

Мнение от alx » 12 Апр 2009, 3:49

рамена на буталата с променлива дължина
.....
по-малките двигатели и по-високата температура
...
Особено гледайки БМВ 1-ца, там това несъответствие мощност и въртящ момент на кубичен сантиметър двигател е изключително лошо за този автомобило производител
...

разбирам закачливия тон в темата, но някои неща написани насериозно дават отговора защо "делян" едва ли някога ще разбере за какво става въпрос като темата е "бмв"...

нищо. и такива хора трябва да има. иначе ако всички бяхме перфектни- де ще му излезе края? :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Апр 2009, 5:11

Покрай бъзика намеква някои неща, които са верни-например, че тая кола не е за всеки.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Апр 2009, 9:17

dinkomg написа:Taкива авторчета се чудят как да оправдаят избора си на японски автомобил, пред немската машина, и си ги изсмукват от пръстите разни статийки, които само дразнят хората зарибени като нас, без изобщо да имат някакъв смисъл

Колега,аз обожавам БМВ-то си,но имам и япанска кола (тойота селика 2004 и тойота старлет 1987 напълно рециклирана със сантиментална стойност),не виждам нищо лошо в японския автомобил,даже много положителни черти виждам,една основна положителна черта е ,макър и "незначителна" че не се чупи...
Така че нека бъдем реалисти,а не "коне с капаци"
Иначе статията...абе имам огромно чуство за хумор,но автора на статията няма никакво,в статията виждам само подредени букви не казващи нищо,само "дъра-бъра"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 12 Апр 2009, 9:46

AGD написа:Абе колеги, изплюйте ги за малко тези бастуни. Съвсем ли сте си загубили чувството за хумор ? Ако не беше клишираният край с компенсацията на недостигащи сантиметри щях да кажа, че това е поредния отличен пост на Делян Делчев. Прегледайте му блога - има доста интересни неща, в които не споменава БМВ-та, така че може и да ви допаднат.

къф хумор бе колега?????? по голема глупост не бях чел......
всеки има право да харесва различни автомобили,но когато плюеш откровено някоя марка,трябва да се обосновеш....големи предници,малък волан......ми звучи,като личен проблем на автора с малка пишка изправен пред големия задник на жена си
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 12 Апр 2009, 10:19

Ще вляза в ролята на лекар- болно е момчето :mhihi:Тоя , Дилянчо, де.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 12 Апр 2009, 11:04

:shock:
Колко тъпа статия :shock: :puke:
Автора че е болен - болен е. На мен ми е жал за хората, които четат подобни блогове :confused: ... И това бил "поредния отличен пост", какви ли са останалите и що за критерии трябва да имаш за да кажеш това...
И мнението ми не е нито заради глътнати бастуни, нито заради това че пише за БМВ (логично е да има и хора които не харесват БМВ), но не прочетох нищо смешно, забавно интересно и т.н.
Простовата, крайно некомпетентна, безинтересна статия, написана в детски (олигофренски) стил ... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Апр 2009, 12:21

Чувство за хумор не липсва, но то това вече е трагично дори, не смешно :mhihi:
А колкото до самия пост, е няма такава глупост :idea:
Той тоз индивид хал хабер си няма от автомобилостроене, седнял да разправя, че япоснските автомобили имали "интересно окачване" :help: За другите му статий, еми незнам какво интересно може да каже, съответно напише един толкова ограничен човек :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 12 Апр 2009, 23:00

На бмв-тата предниците им са големи, да можеш да си чукаш мацката на капака отпред спокойно и да не си износваш салона, пък и по-добре навън, на въздух, отколкото вътре в купето. А пък тенекиите им са здрави, за да не се огънат като гнявиш някоя юнашката.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 12 Апр 2009, 23:05

Абе оставете го човека да си кара хондата с малката предница и да се радва.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 13 Апр 2009, 14:41

t060 написа:На бмв-тата предниците им са големи, да можеш да си чукаш мацката на капака отпред спокойно и да не си износваш салона, пък и по-добре навън, на въздух, отколкото вътре в купето. А пък тенекиите им са здрави, за да не се огънат като гнявиш някоя юнашката.

колегата мн точно е дал обяснение защо е с голяма предница !!!
иначе на мен ми хареса статията има верни неща относно привличането на куршуми и взривяването на някой от моделите Х5 както е посочил автора ;) но това още повече ме кара да се възхищавам на БМВ досега съм имал 2 бмвта и двете черни и следващото, ако е рекъл Господ да има пари ще е черно БМВ си е ганкстерска кола не случайно като засечеш някой и си кротуват :) аз лично не веднъж съм наказвал водачи на др марки мпс-та :bang: , че като се замисля имам лек принос към качването на реномето на марката БМВ- Бърз/Мечтан/Върховен това е БМВ за мен любов от малък от картинките на дъвките Турбо !!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Апр 2009, 14:51

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Кисело е гроздето ейййй. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нека колата ми да е като парен локомотив :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да я карам и да ми е гадно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 13 Апр 2009, 16:20

zAcK написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Кисело е гроздето ейййй. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нека колата ми да е като парен локомотив :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да я карам и да ми е гадно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

...и нека се мъчем с тия големи предници....дето нищо не се вижда от тях :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 14 Апр 2009, 10:17

Абе тоя дето я е писал тази статия всъщност е ДОСТА жалък индивид според мене.
Като гледам автора на статията кара ХОНДА ЦВИК така че нещата започнаха да се изясняват. Явно още един човек е открил марката Хонда и още не е разбрал че има и по хубави коли от нея и че не е само тя или другия вариянт е просто да търси популярност човека.
Последна промяна DroW на 14 Апр 2009, 10:35, променена общо 1 път
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Апр 2009, 10:24

spower написа:
t060 написа:На бмв-тата предниците им са големи, да можеш да си чукаш мацката на капака отпред спокойно и да не си износваш салона, пък и по-добре навън, на въздух, отколкото вътре в купето. А пък тенекиите им са здрави, за да не се огънат като гнявиш някоя юнашката.

колегата мн точно е дал обяснение защо е с голяма предница !!!
иначе на мен ми хареса статията има верни неща относно привличането на куршуми и взривяването на някой от моделите Х5 както е посочил автора ;) но това още повече ме кара да се възхищавам на БМВ досега съм имал 2 бмвта и двете черни и следващото, ако е рекъл Господ да има пари ще е черно БМВ си е ганкстерска кола не случайно като засечеш някой и си кротуват :) аз лично не веднъж съм наказвал водачи на др марки мпс-та :bang: , че като се замисля имам лек принос към качването на реномето на марката БМВ- Бърз/Мечтан/Върховен това е БМВ за мен любов от малък от картинките на дъвките Турбо !!!

Евала бате :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата