С благодарности към М-Кар

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 03 Апр 2009, 11:11

Браво за темата Десо. Мисля, че е много полезно да се изкарват на яве за дискусия във форума както кирливите ризи на дилърите, така и добрите им изяви. Радвам се, че са оправили X5-цата и сега можеш да и се наслаждаваш отново. Мисля, че е добре да уточним дали, когато си купил една кола от един дилър, да речем "Камор", има някакъв проблем да ходиш за гаранционно или планово обслужване "Basic" (за смяна на масла и филтри), което ти влиза в покупната цена за 100к км., при друг дилър, да речем МКАР. Предполагам, че няма проблем, нали така?
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Апр 2009, 11:22

eMotion написа:Браво за темата Десо. Мисля, че е много полезно да се изкарват на яве за дискусия във форума както кирливите ризи на дилърите, така и добрите им изяви. Радвам се, че са оправили X5-цата и сега можеш да и се наслаждаваш отново. Мисля, че е добре да уточним дали, когато си купил една кола от един дилър, да речем "Камор", има някакъв проблем да ходиш за гаранционно или планово обслужване "Basic" (за смяна на масла и филтри), което ти влиза в покупната цена за 100к км., при друг дилър, да речем МКАР. Предполагам, че няма проблем, нали така?

Форума е за да си помагаме, не всеки да открива топлата вода поотделно а ако един я е открил да я сподели с останалите за да я ползваме.
Няма абсолютно никакво значение откъде съм я купил, платил съм си Basic-a и той си върви с това шаси, където и да си кат направи под 500 км до обслужване я вкарваш в близкия дилър да си я обслужи.
Гаранцията си е гаранция, важи навсякъде
Моята я купих от КАМОР но си я обслужих в М-КАР, хората бяха много коректни и някакси се радваха че съм предпочел техния сервиз пред КАМОР въпреки че колата е купена от конкурента.
А и след като видях какво направиха вчера за мен предпочитам да ходя при тях веднъж и да ми се свърши работа отколкото 3 пъти в близкия КАМОР и да си карам 1 година хлопаща кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 03 Апр 2009, 14:00

X5 E70 написа:
Huku написа:
Evelin Cotsev написа:Ами така , бяхме си продали старата кола и нямахме какво да караме .

И те се съжалиха над вас и ви дадоха количка да си имате малко...

Не е съжаление а умен търговски ход
По начина по който са структурирани дилърите треа да си по-добър от другия за да привлечеш клиента. С цена няма как да стане защото политиката на отстъпките е една и съща, значи треа да е нещо друго - сервиз, обслужване, глезотии

Колега, за цената грешиш - аз си купих моята от Бова Кар - Бургас и цената беше доста под Камор.
Иначе аз моята я обслужвам в Камор и съм много доволен - прецака ми се CD-то и ми го смениха гаранционно доста бързо и качествено. Досега други ядове съм нямал - на 17 000 км е колата.
:OT: Както беше писал един колега и мен ме интересува - какви колици има в М-Кар Пловдив "на склад" в момента. Някое "сираче" x6 случайно да има?

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Апр 2009, 18:56

Koliu написа:
X5 E70 написа:
Huku написа:
Evelin Cotsev написа:Ами така , бяхме си продали старата кола и нямахме какво да караме .

Не е съжаление а умен търговски ход
По начина по който са структурирани дилърите треа да си по-добър от другия за да привлечеш клиента. С цена няма как да стане защото политиката на отстъпките е една и съща, значи треа да е нещо друго - сервиз, обслужване, глезотии

Колега, за цената грешиш - аз си купих моята от Бова Кар - Бургас и цената беше доста под Камор.
Иначе аз моята я обслужвам в Камор и съм много доволен - прецака ми се CD-то и ми го смениха гаранционно доста бързо и качествено. Досега други ядове съм нямал - на 17 000 км е колата.
:OT: Както беше писал един колега и мен ме интересува - какви колици има в М-Кар Пловдив "на склад" в момента. Някое "сираче" x6 случайно да има?

Mи дайте да се вдигнем и да отидем до М КАР, тъкмо ще пием и по бира

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Апр 2009, 20:13

Evelin Cotsev написа:
absix написа:
Evelin Cotsev написа:ти маи се чудиш с кои да се заядеш ?

Ти май не познаваш НиКи и неговия специалиен начин на постване :mhihi:

Извинявам се тогава :D

Никито е супер точен пич - квото съм го питал винаги ми е отговарял 8) А постовете са му просто :guitarist: :smoke: :yes:

А иначе колегата автор на темата - какво направи бе майна :?: :mhihi: След тая реклама на М-Кар или ще трябва да затворим отсечката от магистралата до М-Кар или да си блъскаме главите в Камор ли да ходим или в Дару :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Апр 2009, 20:25

flame написа:
Evelin Cotsev написа:
absix написа:
Evelin Cotsev написа:ти маи се чудиш с кои да се заядеш ?

Ти май не познаваш НиКи и неговия специалиен начин на постване :mhihi:

Извинявам се тогава :D

Никито е супер точен пич - квото съм го питал винаги ми е отговарял 8) А постовете са му просто :guitarist: :smoke: :yes:

А иначе колегата автор на темата - какво направи бе майна :?: :mhihi: След тая реклама на М-Кар или ще трябва да затворим отсечката от магистралата до М-Кар или да си блъскаме главите в Камор ли да ходим или в Дару :mhihi:

Не искаш сУфиянСи да ходим в Пловдив ли :D
Ако искаш пробвай в Дару, аз вече в КАМОР съм пробвал

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Апр 2009, 21:23

Koliu написа:
X5 E70 написа:
Huku написа:

Отпред има втора ръка 1, 3 седан LCI, купе бяло, 5ци с М и без М пакет, 6ци, 7ца, Z4 Coupe, X3, Х5 и Х6 ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 04 Апр 2009, 0:59

MaXimal написа:
Koliu написа:
X5 E70 написа:
Huku написа:

Отпред има втора ръка 1, 3 седан LCI, купе бяло, 5ци с М и без М пакет, 6ци, 7ца, Z4 Coupe, X3, Х5 и Х6 ;)

Ти виж отзад какво има :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Апр 2009, 6:48

vesko06 написа:
MaXimal написа:
Koliu написа:
X5 E70 написа:
Huku написа:

Ти виж отзад какво има :mhihi:

Отзад са само нови коли.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520d
Детайли за колата: 520d 177p.s. E60

Мнение от sinbad0 » 04 Апр 2009, 20:38

М-Кар са по-добрия дильр на БМВ,неслучаино си порьчах колата от там.
В Камор са такива изамници че искаха да ме изпарзалят с 7400лв.,отстьпка която БМВ даваше миналата година преди да започне кризата,промоцията била до края на месеца а аз отивам на 25'то число с намерението да си купя нова кола,предварително се обаздам по телефона да си уредя среща и ме убеждават че всичко е наред и да идвам, но на место се оказа че промоцията била до краиа на месеца и всички коли налични били продадени.Нещо се подразних и си трьгнах.
След няколко дни сьвсем случаино минавам през Пловдив и решавам да мина през М-Кар,там ми прават оферта и накрая ми казват "И да не забравите че БМВ АГ дава остьпка от 7400лв." която ако не се льжа важеше още два месеца.А отстьпката важала дори и коли по порьчка.
Та ето ме мене с нова 5 серия от М-Кар
Навсичкото отгоре колата ми доиде Декември за да е новия И-Драив за което,пак ме светнаха хората от М-Кар ,а в Камор и незнаеха за това.
И това не е всичко, накрая кризата доиде при нас и хората актуализираха отстъпката, в моя полза разбира се и ми я докараха на репатрак за тяхна сметка да КАТ София.
Нямам думи,когато на колата трябваше да програмира някакав модул по гаранция и ми дадоха оборотна кола 325и М ПАКЕТ ,с всички екстри, да се разхождам из Пловдив.
Респект пред М-Кар и по специално пред Георги Ковачев,които ме убеди да си купя БМВ.
Няма такава кола просто немога да и се нарадвам :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 04 Апр 2009, 21:09

Баси, то няма кой добра дума да каже за КАМОР.
Ако искате да говорим с шефа на сервиза на М КАР и да си издействаме позиции - отстъпки, посещения с предимство за клуба ...

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 04 Апр 2009, 21:16

Нали не забравяте тая тема на колегата от скоро: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=136019

Явно и там не всичко е перфектно...

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 04 Апр 2009, 21:18

absix написа:Нали не забравяте тая тема на колегата от скоро: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=136019

Явно и там не всичко е перфектно...

Далеч съм от мисълта че има пълно щастие, принудени сме да избираме по-малкото зло измежду две злини

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 06 Апр 2009, 22:54

Аз заради музиката съм вече седмица без кола и си направих устата за оборотен автомобил и така и не ми дадоха... в смисал нито ми отказаха нито ми дадоха... А да и днес не ми е готов автомобилът и пак съм пеша...поне да ми предоставят една 3-ка или X3 да си върша работата...сега с таксита се мъкна

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 12 Апр 2009, 16:57

Може да не са имали налична, иначе биха ти дали.

ПредишнаСледваща

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6