Катастрофирал колега на гребната база

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 13 Апр 2009, 17:39

Колеги, айде стига вече. Излагате се пред останалата част от форума!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 13 Апр 2009, 17:39

Много професори се навъдиха тук...тепърва ще се разбере каква е причината...
Така че по картинката вие си правете изводите и не си мислете че на вас нищо няма да ви се случи....ето затова са картинките за да си вземаме поуки, от една страна ви е кеф да го нападате дали е крив или не нека той сам да си удря главата...за мен единствено ми е жал за красивото купе...все пак то не е виновно каквито и дейстия да е имало..
"Пазете себе си и другите около вас"!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 13 Апр 2009, 17:43

Projektzwo написа:............

Aйде земи се спри малко ,а :!: Нещо не мислиш ли ,че прекаляваш с глупостите и никой не е длъжен да ти чете простотиите в тази тема :evil:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 13 Апр 2009, 17:46

село село....вие пук какво му обръщате внимание..той така е свикнал да си говори..там в бацова маалЪ така си говорят на най-високо интелектуално ниво :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 13 Апр 2009, 17:52

Тая тема най-добре вече да се заключва.....защото за пореден път простотията взима връх....
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 13 Апр 2009, 17:53

А, леле мале...тука стана страшно. Защо така се ядете вие двамцата, бе :) По-спокойно, защото първо не е красиво, а и второ си рискувате да отнесете сериозен шамар от модераторския екип ;) Колежке, щом претендираш, че си по-зряла и интелигентна - докажи го! Не виждам смисъл заради един безобиден пост да се нахвърляш така. Не е много джентълменско да се сипва така храна на колежката, но явно там има някакъв скрит комфликт...не знам, а и не ме интересува - ваша си работа, но недейте да си налитате пред цял форум - има система за ЛС!

По темата - не знам какво е станало и какви са фактите около удара, но здравия разум и странните обстоятелства сочат, че тук има нещо гнило! Не знам един трезвомислещ човек, който след като се изпердаши така с колата си, за която явно доста се грижи, да я зареже отключена при положение, че НЕ Е ПИЛ! За да я зареже така и да офейка, явно не е бил в състояние, в което да се яви пред КАТ!

Някой каза, че може да е бързал. От статията разбирам, че инцидента е през нощта - закъде ще бърза? Един вариант - трябвало е да закара приятел до болница - колко таксита минават оттам по това време, не е ли по-лесно да се викне линейка?

Абе, не знам, ама прекалено много въпросителни има и явно тоя убавец си е бил черпен. Нека си обере пешкира сега и да си мисли следващия път. Едно е сигурно - жалко за хубавата машина!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Апр 2009, 17:54

Projektzwo написа:Чудя се дали си смешна, жалка или трагична, мислиш ли че ми пука за теб и за твоите скайп преживявания...
Понеже си меко казано ТЪПА, хайде да те попитам, къде и кога ме видя на колко лазарника съм, колко мъх и къде имам? Отворената (сигурен съм - навсякъде) в случая си ти, но като заключение освен, че си селска рожба, забравила да се интегрира, друго немога да кажа. И можеш да си запишеш в дневника или по-скоро в съновника, че аз колите си ги купувам с пари, а не като теб с уста или други органи "под наем", сеш' ли се Курво...
Иначе и аз се чудех, дали немогат да те баннат, няколко човека заедно - отзад... :winky:

Алоууу, градското чедо НЕНАГЛЕДНО, знам на колко години си, а и мъх явно нямаш, щото ти се е позавабило малко развитието... Ти когато изкараш толкова пари, колкото АЗ съм изкарала през живота си... с ТРУД, без да позволя на Мъж да ме почерпи дори питие, ела ми се обади... Лайнар скапан... Какво знаеш ти изобщо за мене бееее???
Па хвани си покажи Колите бе, сложи си снимки... Никой от форума не те познава, що ли??? Мишок такъв...
Колкото до Банването отзад... поне няколко човека и на теб са ти навити, спокич... остава само да се появиш... Ма неее, те тези като тебе си кютат зад клавиатурата... Мисля, че след Тази Тема и това удоволствие ще ти бъде отнето...
Жалко, че има такива ДРИШЛЬОВЦИ тук... Спирам да пиша... Шоуто свъръши!

Сеирджийте могата да почерпят... Младата Ентелеганция... Ние К**вите отиваме да го Д*хаме ;) :mhihi: Че тряя нова кола, мдаааа :mhihi:
Последна промяна Apassionata на 13 Апр 2009, 17:57, променена общо 1 път
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Апр 2009, 17:55

тц тц тц :confused:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Апр 2009, 17:57

хайде стига.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 13 Апр 2009, 17:58

Лелее кви отзиви за това ПТП :D
Сигурен съм,че дори и собственика на колата да се включи със повече подробности за удара - повечето от нас очакват отговора на Apassionata ;)

-иначе по темата Аз се надявам-(и дано съм прав),че водача най вероятно сам е отишъл в хирургията......все пак на пряко през шубрака е на не повече от 1км
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Предишна

Назад към Извън Темата