Каква кола искаш и кога можеш да си я позволиш?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: не

Мнение от flame » 13 Апр 2009, 13:01

Apassionata написа: :OT: Абе, сори, ама с това определение по-горе... не знам как тебе не те издразни... "ПИКЛИВИТЕ":!: Да беше казал "бавни, тежки, скъпи, трошащи се, харчещи, тракащи, кво ли не бих приела, ма точно... "пикливиии" :twisted: Да сменя бързо горката Е39-ка / горката, щото в такива ръце и такова отношение... :help: / и да не се мярка повече тука! :twisted: В "пикливия" ни форум! Ей, че ме ядосаааааааааааИзображение

Не ме издразни, защото е очевидна глупост ;) Досега не съм чувал въобще някой някога да използва това определение за БМВ и като го прочетох дори ми стана смешно :mhihi:

ПС Предлагам компромис - да си караме Е90-те и да не се ядосваме за глупости :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 14 Апр 2009, 0:27

За последните мнения - нещо по темата ли искахте да кажете!?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mg87 » 14 Апр 2009, 2:29

Аз си дадох 90% от кинтите за е36 :D (студент съм без постоянни доходи и работих няколко месеца за да си го позволя) което ми е збъдната мечта. Ако достигна доходи над 5к(и не сам семеен още) бих се спеял на е92, ако не ше си остана на е36 че си искам 3-ка а е46 не ми допадат :uups:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 14 Апр 2009, 10:43

В момента работя над Е39 525д нов внос от Германия ..

Няма значение колко пари взимам, защото тази кола ми е мечта и ще си я гоня до края!

"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Предишна

Назад към Извън Темата