Помощ-трето явяване на психотест пред ЦЕПК

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 13 Апр 2009, 20:05

twinshark написа:
krystal написа:
vlado_78 написа:Не знех че толква съм добър! :D

Не се надувай.. :winky:
От мишката ще да е.... :mhihi:

При тоя тест мишката не играе, между другото. Някой да не се чуди защо уж цъка, пък нищо не става накрая.. :D

Хахахаа...срам.. :uups:
Изложих се.. :uups: (малкия кажи ми, че не съм единствена...в теб ми е надеждата да се отсрамя) :mrgreen:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 13 Апр 2009, 20:35

krystal написа:
twinshark написа:
krystal написа:
vlado_78 написа:Не знех че толква съм добър! :D

Не се надувай.. :winky:
От мишката ще да е.... :mhihi:

При тоя тест мишката не играе, между другото. Някой да не се чуди защо уж цъка, пък нищо не става накрая.. :D

Хахахаа...срам.. :uups:
Изложих се.. :uups: (малкия кажи ми, че не съм единствена...в теб ми е надеждата да се отсрамя) :mrgreen:
:shock:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Апр 2009, 20:39

bavareca_86 написа:
bogibmw написа:кои е смешник
май ти

отбора смешници...що не се намерите стая за разговори да не получите по още 1 жълт картон...

по темата: мисля че са позволени 3 грешки или ако греша ме поправете ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 13 Апр 2009, 20:43

ineedmoney написа:
bavareca_86 написа:
май ти

отбора смешници...що не се намерите стая за разговори да не получите по още 1 жълт картон...

искаш ли да се видим да ми го кажеш? :?:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 13 Апр 2009, 21:20

bavareca_86 написа:
ineedmoney написа:
bavareca_86 написа:
май ти

искаш ли да се видим да ми го кажеш? :?:

Аре на бас,че моя кур е по - голем от вашите :evil: Големи хора сте , стегнете се , ебати :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 13 Апр 2009, 22:22

Психотест - резултати
Резултати:
0 пропуснати
1 сгрешени
0 закъснения

Едит:

Психотест - резултати
Резултати:
0 пропуснати
0 сгрешени
0 закъснения
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 14 Апр 2009, 0:45

Резултати:
13 пропуснати
0 сгрешени
0 закъснения
:winky:

Потребител
Аватар

Мнение от НИНА » 14 Апр 2009, 14:21

Е, мерси много ми бяхте полезни няма що...тая машинка има и отделни светлини за педали..тоя симулатор в нета е нищо...а иначе явно имаш право на много малко грешки не знам колко точно...

иначе като караш посмъртно не могат да ти се случат толкова много ситуаций едновременно на които да реагираш...както е при теста...

Теста е тъп и някой още по-тъп го е измислил...затова карайте внимателно, че да не стане като при мен...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Апр 2009, 14:28

НИНА написа:Е, мерси много ми бяхте полезни няма що...тая машинка има и отделни светлини за педали..тоя симулатор в нета е нищо...а иначе явно имаш право на много малко грешки не знам колко точно...

иначе като караш посмъртно не могат да ти се случат толкова много ситуаций едновременно на които да реагираш...както е при теста...

Теста е тъп и някой още по-тъп го е измислил...затова карайте внимателно, че да не стане като при мен...

Целта е да направиш колкото се може по малко грешки нищо че ще изпуснеш някой друг сигнал въпроса е да имаш правилна преценка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 14 Апр 2009, 15:05

Е*ати смешния тест!!! Тва го е правил някой клоун за хора с "повишена интилигентност" Такива тестове трябва да се дават за курсове за машинопистКи а не за шофиори ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от a26 » 14 Апр 2009, 15:39

Колега, вярно машинката е гадна, но не трябва да се паникьосваш. Освен за реакция машината "хваща" и ако имаш някакви отклонения в цветоусещането - свети ти жълто, пък ти блъскаш зеленото примерно и ти дава грешка. Ако на прегледа на очите са ти давали картончетата с точки и там си имал някакво отклонение - има специализирани кабинети, които ти преценят какво точно ти има (ще се изненадаш като разбереш колко много са хората, които имат някаква степен на нечувствителност към определени нюанси на някои цветове).
Ако ти е проблема в реакциите - ами освен да намериш връзка да те пускат на машината докато й свикнеш...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 15 Апр 2009, 22:37

don_mimo написа:аз имам Ц категория ,но се явявах само веднъж на психотест и то когато бях на 17 ,тогава можеше да изкараш Ц без да имаш Б и да си над 17г ... сега ми предстои подновяване на книжката след 10г, дали ще ме карат да се явявам пак на психотест?
те ако ме карат да се явявам работата много зле :mhihi:

Спокойно колега. И аз моета за Ц е подновявах 2005,че ми беше изтекла. Единственото,което искат е медицинско от личният лекар и как си с очите - това е задължително за Ц-то .Другото се плащаше някаква такса там в банката за подновяване на книжката и после караш с едно талонче докато ти направят новата книжка и така ... На психотест се явяваш задължително ако ще караш такси и ще возиш хора .То тогава ти дават да учиш и едни листовки там и т.н.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Апр 2009, 7:40

Ако два пъти не можеш да минеш тая ростотия, просто се примири, че не си за книжка. Ако нямаш реакциите да натиснеш един тъп бутон на тъпа светлина, какво остава да караш ида ти изкочи, топка, човек, кола и прочие, какви ще са ти реакциите. А инак за почерпката и перфектното минаване, супер, то всеки ден ги пишат по вестниците, тия с агнетата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Апр 2009, 10:32

sonny написа:Ако два пъти не можеш да минеш тая ростотия, просто се примири, че не си за книжка. Ако нямаш реакциите да натиснеш един тъп бутон на тъпа светлина, какво остава да караш ида ти изкочи, топка, човек, кола и прочие, какви ще са ти реакциите. А инак за почерпката и перфектното минаване, супер, то всеки ден ги пишат по вестниците, тия с агнетата

+1
:yes:

Теста не е сложен,търсете причините в себе си.
Същите тестове са и за оръжие,автомобила в ръцете на човек без реакции също е оръжие с голям калибър

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 16 Апр 2009, 10:41

и мен ме скъсаха 1-вия път...
2-рия път обаче ги подкупих с 1 бутилка немарково уиски и ми пуснаха много по бавна програма на която се справих перфектно :mhihi:
най-добре намери някоя връзка и ако е възможно подкупването ги подкупи
кво да ти кажа друго :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата