От наще ли е това девоиче
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
От наще ли е това девоиче
днес към 18.00 часа на патриарха няква девоика с Е36 (маи мина доста бързо) щеше да ме отнесе лошото е че даже и неме видя гледаше си в огледалото за обратно виждане след като засече някъв засече и още един и направи доста опасна маневра доста рязък завои направи иначе щеше да се резне в паркирала кола
БМВ то беше светло кафяво
БМВ то беше светло кафяво
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
добавка на лявата врата на колата имаше лепнка с номер
Такива лепенки с номера съм виждал на БМВ та в форума маи от събора ли незнам 99% съм сигорен че е членка на форума
а ако е бил мъж доста СЕКСИ изглежда

Такива лепенки с номера съм виждал на БМВ та в форума маи от събора ли незнам 99% съм сигорен че е членка на форума
а ако е бил мъж доста СЕКСИ изглежда

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
не разбрах много от поста тиrado_rf написа:Нема таквъзи персонна личност тъдява
абе каде се губиш бре никав те нема
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
да живеят смислените теми але алеееееееееееееее:)
а ако Гозно беше вкарал задната ножица, сега сигурно щях да съм още по-пиян але алееееееее:)
и тук е момента да споменем: Свикнете с мисълта, че, макар че ВИРУСа има дълга коса, той не е девойче, и стига сте писали глупости, ми земете да кажете две смислени думи;)
а ако Гозно беше вкарал задната ножица, сега сигурно щях да съм още по-пиян але алееееееее:)
и тук е момента да споменем: Свикнете с мисълта, че, макар че ВИРУСа има дълга коса, той не е девойче, и стига сте писали глупости, ми земете да кажете две смислени думи;)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти са ,от мухата слон ли ша праиш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
добре де не ми се карайте са и аз да пусна една тъпа темичка ама са сериозно за малко да ме вейне
9 мнения
• Страница 1 от 1