Порто - Манчестър
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Порто - Манчестър
Какви са ви очакванията за развръзката на този двубой?
Аз пръв ще започна и мисля, че Порто ще бият защото са на свой терен най-вече.
Аз пръв ще започна и мисля, че Порто ще бият защото са на свой терен най-вече.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Очаквам много голове ... пуснал съм за манчестър надявам се да не ме прецакат! Хубав футбол , голови положения и много хъс ! А дано голове като снощи с Челси и Ливърпул 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
надявам се Ман4естър да победят,но предвид резултата от парвата среща ма4а ще е изклю4ително труден,о4аквам поне 3 гола в ма4а
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
И аз сложих кинти на 2-та мача и очакванията ми са такива - Арсенал 1, Порто 1. Надявам се да стане добър спектакъл както вчера 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ако верно разсъждаваш така зна4и по-добре не коментирай футболfeel написа:Spit-Fire написа:И аз сложих кинти на 2-та мача и очакванията ми са такива - Арсенал 1, Порто 1. Надявам се да стане добър спектакъл както вчера
Ако Сакатов играе целият мач има голям шанс прогнозата ти да се сбъдне за съжаление......иначе ако не играе 100% Юнайтед ще ги отнесат
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ако Бербатов изиграе поредния си слаб мач, лека полека ще го направят резерва...
Ако се замислим той в последните 5 мача не е направил нищо...
Голове може да вкарва всеки от нас ако зад него са Роналдо, Руни, Сколс, Гигс, Карик и компания...
Защитата на Ман е куца напоследак, така че ще видим до къде ще я докарат...
Ако мача тръгне като снощния е двойка, ама започнат ли Ман с техните постоянни пасове в центъра няма да я докарат до никъде...
Моята прогноза е Две...
Ако се замислим той в последните 5 мача не е направил нищо...
Голове може да вкарва всеки от нас ако зад него са Роналдо, Руни, Сколс, Гигс, Карик и компания...
Защитата на Ман е куца напоследак, така че ще видим до къде ще я докарат...
Ако мача тръгне като снощния е двойка, ама започнат ли Ман с техните постоянни пасове в центъра няма да я докарат до никъде...
Моята прогноза е Две...

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз съм винаги за по слабия отбор - в случая Порто,но от показаното в първия мач на Олд Трафорд се двуомя кой е по слабия отбор.........въпреки това - твърдо 1

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Аз съм за Юнайтед.Ако играят така както срещу Астън Вила ще отнесът Порто като гладен циганин баничка.
Порто тази година нищо не показват в Шампионската лига.Изключвам първия мач срещу Юнайтед.
Виж в Португалия нямат равни.
п.п.И все пак във футбола всичко е възможно.
Порто тази година нищо не показват в Шампионската лига.Изключвам първия мач срещу Юнайтед.
Виж в Португалия нямат равни.
п.п.И все пак във футбола всичко е възможно.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Порто ако си играят тяхната игра Ман няма как до ги победи - Видяхте в първата среща само късмета за пореден път помогна на Ман да не загуби срещата - Този път Порто играят на техния стадон "Драгао" а както знаем Англииските отбори трудно играят срещу Испански и Португалски отбори като гости - Моята прогноза е равен мач без много голове 0-0 или 1-1
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
добре запо4ва,красив гол на Роналдо,след който се о4аква Ман. да играя с по-малко напрежение и да изнесът поредния добър ма4,който да ги доведе до полуфиналите
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3