Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
на4и аз не се гордея с това 4е ми взеха книжката,и нямам тарпение да дойде юни и да си я взема,с това което казах по-горе имах предвид 4е ли4но аз мога да карам сто пъти по-добре от доста хора с стаж над 10години примерно зад гърба си и неотнета книжка.Аз също не се заяждам,просто коментираме и мисля 4е трябва да се сагласите.Относно мом4етата,не е момента да давам каквато и да е информация,пък и то4но аз.
А относно Ставийски,ми гледай новините днес и ако си по умен ще ти се разяснят някои неща
А относно Ставийски,ми гледай новините днес и ако си по умен ще ти се разяснят някои неща

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Моите съболезнования към колегата. Това, което си преживял не го пожелавам дори и на най-големия си враг. Казват, че времето лекува, дано е така и да успееш да заличиш поне малка част от този кошмар.
Заключвам темата по молба на автора.
LuBo1 написа:Както аз я отворих тая тема , така ще помоля някои от МОДЕРАТОРСКИЯ ЕКИП да я заключи , преди да са станали караниците
Заключвам темата по молба на автора.