Съвет за LCD TV 37-42 инча

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 16 Апр 2009, 12:26

Веселин|Василев написа:И в крайна сметка какво предлагате колеги за 2200лв с опция за връзване на PC към телевизора и означава ли, че мойта видео карта като е с 2 DVI изхода ще мога да го пусна към телевизора. Искам да е Сони, но незнам кой модел да си взема.

Мисля, че трудно ще намериш ТВ на пазара с ДВИ вход. Масово са с ВГА 15 пин и новия стандарт НДМИ. Избери си ТВ с пълна НД поддръжка и след това живот и здраве си вземи карта с НДМИ аут. Ще видиш какъв е ефекта. Аз само заради това си смених лаптопа - старото ми Вайо, което всъщност е доста здрав и сравнително нов модел се налагаше да го връзвам с ВГА кабел за картина, и отделно 3.5 жак двупосочен кабел за звука. Мърлява работа с тия кабели и затова хванах най трудния вариант да сменя лаптопа :mhihi: При ДВИ е същото свързване и задължително кабел за звук. Разликата е, че ДВИ е цифров, но няма да усетиш разликата в ВГА. Затова мисли за нова карта и ще видиш възможностите на НДМИ ;)

Иначе - разгледай ШАРПовете. Щях да се метна на такъв тогава, но с тия характеристики като моите трябваше да дам ~3к
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Предишна

Назад към Извън Темата