Подарена...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 12 Апр 2009, 22:47

намажи с валерян (течен) и гледаи сеир :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 12 Апр 2009, 23:52

да, изпада в транс, но това не е начин да превъзпиташ котката, да не си точи ноктите, където не трябва. Освен това валериана има краткотрайна миризма, силно летлива е. А колегата търси траен и дълговременен ефект. и за котето е полезно, да знае до къде са нейните граници и от къде започва волята на стопанина.

nigh7lif3 опитай да направиш или да и купиш едно от тези драскалки, но все пак ще трябва да проявиш търпение в ученето и прилагането на навик, там да си точи ноктите. Сама няма да стигне никога до този извод, освен ако редовно и методично, без бой и излишен страх да и покажеш, че това е правилното, а не съсипването на тапета. Същото е, като да и покажеш внимателно къде се ходи по нужда. В темата бе споменат начина. Всеки ден и хващаш леко лапките и "ето тука моето коте..., ето така се прави, тука".

Ако тя без страх свикне да ползва драскалката ще и бъде приятно и сама ще си я търси при нужда и за напред. :)
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 16 Апр 2009, 13:20

Подарявам я...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 16 Апр 2009, 17:07

към варна ще идваш ли? :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Апр 2009, 17:13

ей ,събота бях в СЗ щях да я взема за майка ми ама не съм видял тая тема

младши ентусиаст
Аватар

ааа

Мнение от nigh7lif3 » 16 Апр 2009, 17:21

Една колежка на майка ми ще я вземе...Поне ще е в града за да мога да си я виждам, когато искам :D :D :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Апр 2009, 17:43

ако няма друго решение и не може да се превъзпита - оперативно и махаш ноктите и се решава проблема.

жестоко е (до някъде), но е по-малкото зло ако алтернативата е да я дадеш на приют (където ще я убият след известно време ако никой не я вземе), или дадеш на други хора които ще я изхвърлят я на улицата я в приюта след като им надере и тяхната къща (щото котката е своенравна и ако дере- ще дере навсякъде).

и така... просто още една гледна точка
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата