Универсално Дистанционно
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Recommened
- Потребител
-
Универсално Дистанционно
Привет,
Случи се така, че счупих на баба ми дистанционното за телевизора...
Сега трябва да й купя ново. Сложното е, че не знам модела, само знам че е HYUNDAI а и не мога да го намеря в Интернет. Та въпроса ми е има ли някакви универсални дистанционни, които да стават за HYUNDAI?
Става въпрос за Велико Търново. Цена до към 10 лева, ако има такива животни, де...
Случи се така, че счупих на баба ми дистанционното за телевизора...

Става въпрос за Велико Търново. Цена до към 10 лева, ако има такива животни, де...

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Има в Техномаркет, Технополис и др.-4-5 вида са!Мисля, че и от най-евтините ще ти свърши работа +- 10 лв. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Отиваш в Техномаркет, Технополис, Практикер, Метро и си взимаш едно. Десетина лева са. При нас има дори и в кварталната железария.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
и все пак преди да го вземеш провери дали поддържа марката телевизор за който ти трябва, в комплекта на дистанционното би трябвао да има такъв списък и кодовете за моделите

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
И все пак не възлагай големи надежди да проработи
! Аз преди 4-5 години купувах няк'ва такава гад и уж четох упътването, поддържани модели и т.н. и накрая пак не работеше
! Знам ли, може пък китайците да са се развили от тогава
!

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Аз си взех от джъмбо в Гърция за 1.5 евро голямо е колкото дистанционно на аларма на кола пробвах го на 4 тв-та до момента само на едното не проработи 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Maverick_VS написа:И все пак не възлагай големи надежди да проработи! Аз преди 4-5 години купувах няк'ва такава гад и уж четох упътването, поддържани модели и т.н. и накрая пак не работеше
! Знам ли, може пък китайците да са се развили от тогава
![]()
![]()
!
понякога дистанционното не работи не защото се е прецакало а защото просто прозорчето на инфра червения приемник е потънало в прах.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В Джълбо(софия детски магазин)продават едно дистанционно колкото А4 формат,копчетата са му като капачки от бира,никога няма да го загубия,особенно ако си малко недоскиф е иделано
- borislav
- младши ентусиаст
-
Взимаш старото дистанционно и отиваш в някой по голям сервиз за техника(най добре някъде където не само поправят но и продават)и ако не открият твоя модел поне ще ти предложат най близкия до твоя.С това универсално дистанционно няма да можеш да използваш повечето от функциите на телевизора,например да си настройваш програмите 

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
boorislav написа:Взимаш старото дистанционно и отиваш в някой по голям сервиз за техника(най добре някъде където не само поправят но и продават)и ако не открият твоя модел поне ще ти предложат най близкия до твоя.С това универсално дистанционно няма да можеш да използваш повечето от функциите на телевизора,например да си настройваш програмите

Запиши точния модел(сериен номер) на дистанционното или на телевизора(трябва да има една щампа отзад на телевизора) и върви в някой ТВ сервиз и си го поръчай да ди ти го доставят и ще струва пак толкова - около 10лв. Не се занимавай с универсални боклуци!

- Recommened
- Потребител
-
Благодаря на всички Ви! Вторник ще отида да проверя.
Наистина не знаeх това за универсалното... Благодаря отново!
Бирата е от мен!

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
14 мнения
• Страница 1 от 1