Нестандартни визитки?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
SpUd3r написа:видях визитката на Чочо Александров, който е собственика на Александров груп (мисля, че се казваше). Е визитката му е зверски яка. Представлява метална пластина и на нея е всички работи, които са написани са като дупка, абе супер ефектно и красиво
да знам ги, тва е страхотен вариант но с 2 сериозни минуса
- цената (може би към 10лв на брой)
- неможе да се носят по много

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Значи виж този сайт print.bg дето ти го дадох по-нагоре. От там съм вадил двустранна визитка със заоблени ръбове върху някакъв материал, който не е точно хартия, а по-скоро нещо като полимер, не се къса, не се мокри, не се изтрива и прочее. Имат избор измежду много видове материали за печат на визитки. Даже моето изискване беше визитката да е от този тип - солидната и то матова и грапава, защото дизайна беше част от един уеб сайт за промоция на хотел на морето и представляваше много пясък и самата грапавина предаде усещането все едно пипаш морския пясък като хванеш визитката.
absix написа:Като намериш, сподели, моля ти се
В крайна сметка не намерих никой, който да предлага нещо кой знае какво...но се спрях на принт.бг, имат наистина много варианти на хартия. Включително сребристи/златисти и други покрития, някви интересни частични лакове, изрязване в custom форма (примерно дори кръг, но си купуваш и шанцата) и други ефекти и ефектчета...

Следващата седмица трябва да станат моите.
Благодаря на всички колеги за насоките

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2