Полигон в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Полигон в София

Мнение от rebet » 20 Апр 2009, 14:15

Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
коренно са се изменили нещата. На 17 години съм и искам да карам колата на тате в София за да се подготвя по добре преди шофьорския курс и да нямам проблеми с полицията. Ако може да е хубав пътя на полигона.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Апр 2009, 14:17

от кой квартал си ?
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Полигон в София

Мнение от feel » 20 Апр 2009, 15:02

rebet написа:Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
коренно са се изменили нещата. На 17 години съм и искам да карам колата на тате в София за да се подготвя по добре преди шофьорския курс и да нямам проблеми с полицията. Ако може да е хубав пътя на полигона.

На паркинга на битака през седмицата няма никой и е идеален за тази цел.Или събота и неделя след 5часа

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Апр 2009, 15:06

На Кокаляне можеш да ходиш...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 20 Апр 2009, 15:13

Докато си караш курсовете не се качвай на друга кола, а си карай само учебната. По - лесно ще ти е на изпита. Просто съвет :)
Успех

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 20 Апр 2009, 15:31

datcho написа:

Докато си караш курсовете не се качвай на друга кола, а си карай само учебната. По - лесно ще ти е на изпита. Просто съвет :)
Успех

Съгласен съм с това и на мен преди изпита инструктора ми беше казал да не карам друга кола . Колкото и да е на учебната си свикнал с габарити съединител и т.н. така че спокойно си чакай изпита :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 20 Апр 2009, 16:04

Аз пък си карах ежедневно година преди да почна да карам учебната :uups: и проблеми с курса не съм имал :mhihi: А иначе битака е твоето място, на булгарплод идват ушеви

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 20 Апр 2009, 23:56

Fr33Styl3r написа:
datcho написа:

Успех

Съгласен съм с това и на мен преди изпита инструктора ми беше казал да не карам друга кола . Колкото и да е на учебната си свикнал с габарити съединител и т.н. така че спокойно си чакай изпита :)

И моя инструктор така ми казаваше, ако нямаш достатъчно опит не се качвай на друга за сега. Иначе битака е мястото ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Апр 2009, 0:07

На някой по широк паркинг също става. :D

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 21 Апр 2009, 0:40

Полигон полигон ..... ако живееш близо до Обеля, като тръгнеш към Костинброд по Ломско шосе, завиваш надясно към Мрамор и след това отново първата пряка в дясно. Там има дву-три километров път, който не се използва от много отдавна. Аз на това място понякога си правя извращения с полото.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 21 Апр 2009, 9:08

Горна баня , караш по пътя за Италианския лицей, подминаваш го и си продължаваш нагоре...пътят е с много слабо движение, а в края има и едно полигонче...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 21 Апр 2009, 9:16

На СБА-то след караулката посоко Панчарево ще видиш една сграда има и табелки за сервиз на Маzda.Там си има всичко:улички,възвишения,светофари,допълнителен плац дето можеш да си правип каквото ти е на акъла.Много е добро аз там като малък съм ходил да карам и до ден днешем си е там ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 21 Апр 2009, 15:17

миналата година ходих до там и беше затворено не знам сега може и да е отворено

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 21 Апр 2009, 15:45

На битака шанса да дойдат полицаи и да ти се заяждат съществува. С очите си съм виждал как приятел ги черпи точно поради тази причина, защото е дал на неправоспособен да му кара колата. По този начин проблеми идват на главите както на шофьора на колата, така и на собственика й. :idea:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Апр 2009, 17:28

err0r написа:На битака шанса да дойдат полицаи и да ти се заяждат съществува. С очите си съм виждал как приятел ги черпи точно поради тази причина, защото е дал на неправоспособен да му кара колата. По този начин проблеми идват на главите както на шофьора на колата, така и на собственика й. :idea:

На Бояна пред Музея също не те съветвам да караш, щото... хехехе иам горчив опит... Олепиха ни да се уча там и ни ... взеха всичките пари, дет имахме в нас с един фен... Добре ни сурувакаха една събота сутрин...А глобата по закон е до 300 лева, за собственика на автомобила и за неправоспособния водач + заплаха, че не можеш да се явиш на изпит... / а моя беше след три дни/...което се оказа невярно де... Няма такова нещо като наказание...

Общо взето всяко каране си е опит, нищо, че не е на учебната кола, но аз след "случката" не повторих... само У-то... Пантерката почака още малко ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата