Полигон в София
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Полигон в София
Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
коренно са се изменили нещата. На 17 години съм и искам да карам колата на тате в София за да се подготвя по добре преди шофьорския курс и да нямам проблеми с полицията. Ако може да е хубав пътя на полигона.
коренно са се изменили нещата. На 17 години съм и искам да карам колата на тате в София за да се подготвя по добре преди шофьорския курс и да нямам проблеми с полицията. Ако може да е хубав пътя на полигона.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Полигон в София
rebet написа:Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
На паркинга на битака през седмицата няма никой и е идеален за тази цел.Или събота и неделя след 5часа
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
rebet написа:Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
Докато си караш курсовете не се качвай на друга кола, а си карай само учебната. По - лесно ще ти е на изпита. Просто съвет

Успех
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
datcho написа:rebet написа:Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
Докато си караш курсовете не се качвай на друга кола, а си карай само учебната. По - лесно ще ти е на изпита. Просто съвет![]()
Успех
Съгласен съм с това и на мен преди изпита инструктора ми беше казал да не карам друга кола . Колкото и да е на учебната си свикнал с габарити съединител и т.н. така че спокойно си чакай изпита

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Аз пък си карах ежедневно година преди да почна да карам учебната
и проблеми с курса не съм имал
А иначе битака е твоето място, на булгарплод идват ушеви

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Fr33Styl3r написа:datcho написа:rebet написа:Полигон в София. Е има и стари теми но с това строителство
Докато си караш курсовете не се качвай на друга кола, а си карай само учебната. По - лесно ще ти е на изпита. Просто съвет![]()
Успех
Съгласен съм с това и на мен преди изпита инструктора ми беше казал да не карам друга кола . Колкото и да е на учебната си свикнал с габарити съединител и т.н. така че спокойно си чакай изпита
И моя инструктор така ми казаваше, ако нямаш достатъчно опит не се качвай на друга за сега. Иначе битака е мястото

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Полигон полигон ..... ако живееш близо до Обеля, като тръгнеш към Костинброд по Ломско шосе, завиваш надясно към Мрамор и след това отново първата пряка в дясно. Там има дву-три километров път, който не се използва от много отдавна. Аз на това място понякога си правя извращения с полото.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Горна баня , караш по пътя за Италианския лицей, подминаваш го и си продължаваш нагоре...пътят е с много слабо движение, а в края има и едно полигонче...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
На битака шанса да дойдат полицаи и да ти се заяждат съществува. С очите си съм виждал как приятел ги черпи точно поради тази причина, защото е дал на неправоспособен да му кара колата. По този начин проблеми идват на главите както на шофьора на колата, така и на собственика й. 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
err0r написа:На битака шанса да дойдат полицаи и да ти се заяждат съществува. С очите си съм виждал как приятел ги черпи точно поради тази причина, защото е дал на неправоспособен да му кара колата. По този начин проблеми идват на главите както на шофьора на колата, така и на собственика й.
На Бояна пред Музея също не те съветвам да караш, щото... хехехе иам горчив опит... Олепиха ни да се уча там и ни ... взеха всичките пари, дет имахме в нас с един фен... Добре ни сурувакаха една събота сутрин...А глобата по закон е до 300 лева, за собственика на автомобила и за неправоспособния водач + заплаха, че не можеш да се явиш на изпит... / а моя беше след три дни/...което се оказа невярно де... Няма такова нещо като наказание...
Общо взето всяко каране си е опит, нищо, че не е на учебната кола, но аз след "случката" не повторих... само У-то... Пантерката почака още малко

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2