Катастрофирала Лада Самара на пътя за Монтана 19.04??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Катастрофирала Лада Самара на пътя за Монтана 19.04??

Мнение от sk. » 21 Апр 2009, 23:14

Колеги, извинявам се за може би некоректното заглавие, но получавам информация за катастрофа на пътя за Монтана на 19.04.. тоест Великден. Въпроса е че обявяват 1 момче за загинало, но информацията не е от медиите, а от негов приятел и е възможно да се опитват да ни преметнат с умисъл, която не искам да споделям.
Колеги знаете ли за такова нещо?

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 21 Апр 2009, 23:30

Кой път за Монтана за Враца за Видин за Лом ,Берковица?Аз пътувах Монтана Враца към 18.30 на 19 нямаше видими следи от катастрофа по пътя а и не съм чул нищо.В събота на Габровница е имало сакатлъци чух ама без смъртни случай
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 21 Апр 2009, 23:31

не виждам каква умисъл може да има,същност има при4ини да направиш подобно нещо но не мисля 4е специално в бг си заслужава
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 21 Апр 2009, 23:32

Мисля че става въпрос за пътя Враца - Монтана..
Поразрових се, точно за 19ти има 3ма загинали. Единия е именно в този регион, обаче не е моя човек.

Назад към Извън Темата