:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Внимавайте с продуктите на maksi

Мнение от _FEFE_ » 01 Апр 2009, 12:20

Купих си прагове и вежди за Е36 седан от колегата maksi,много точен веднага ми писа и изпрати нещата е не по куриера за които го бях помолил но това не е проблем, та след като наложих праговете и веждите ми стана лошо аз толкова криви прагове и вежди не съм виждал , нито отвори на праговете съвпадат нито ръбовете можеш да подведеш по нещо, за веждите да не говорим .Колега не ми е за 100-те лева които ти пратих но не сме тук във форума да се лъжем или си оптави кълъпите и вложи малко старание при 'изтупкването на стъкломата' или спи да продаваш тези некачествени продукти.Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 01 Апр 2009, 12:33

стан написа:.........

Потвърждавам думите на колегата Стан !! Лично съм "ръчкал" по борда в неговата кола и си работеше коректно ! Наличните фуннкции са на лице ,та не знам купувача какъв му е проблема..Аз не съм чувал до сега в продажната цена на нещо да влиза и монтаж,освен ако няма изришна уговорка между двамата,каквато видимо няма ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 09 Апр 2009, 13:49

Абе много мутри в тоя форум,и аз заставам зад колегата стан,коректен е,от личен опит го казвам :D
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 13 Апр 2009, 10:28

Голям - за колегата katci ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 13 Апр 2009, 17:46

blacksapphire написа:Голям - за колегата katci ;)

Колега- обясни за какво става дума да знаем с какво се е провинил този съфорумец :roll:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 13 Апр 2009, 17:50

Цяла седмица го чака една пратка в еконта, нито телефона си вдига, нито на лс-та отговаря, нито в скайпа пише :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 14 Апр 2009, 11:23

TheKiller написа:Абе много мутри в тоя форум,и аз заставам зад колегата стан,коректен е,от личен опит го казвам :D

И аз подкрепям стан, коректен е и не ми се вярва да се занимава с дребни тарикатлъци
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 14 Апр 2009, 13:32

хорхе написа:тоз дрисък ме заплашва с БАН,щот съм спамил в темите му дет продава нечитави части ;)...ама МОЗЪКА не се сеща,че знам кой е :winky:
е кат пишеш от друг ник как да се сети кой си
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от favorit135ls » 15 Апр 2009, 1:12

Brat mu написа:
стан написа:Добре де с тоя ЕКОНТ... много рисковано именно заради такива работи. Аз лично изпатих веднъж така, когато имаш най-малко съмнение даже че не е читава стоката отказваш, продавача да се набута едно хубаво с доставка за 2-те посоки и готово като не е обяснил като хората какво продава. Сега като се направи на п**** нищо не можеш да му направиш общо взето и за съжаление си остава за тебе

За съжаление ти се набутваш с куриера,ако искаш да видиш какво ти се праща.В тази насока искам да кажа две думи за favorit135ls( http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=9698 )В понеделник му изпратих ПЕРФЕКТНА моторола в3и,с всичко,както е купена,естествено с разрешение да я види, преди да я вземе.След доста позванявания от мен и увъртания от негова страна,днес отидох да пусна нареждане телефона да се върне при мен.Константин Иванов(както се казва favorit135ls) дори не благоволи да отиде и да го види.Не можах да разбера,защо трябваше да му го пращам,а той да ми овърта няколко дни,поне още в началото да беше казал,че няма да го вземе и да не стоя без телефон!Радвам се,че има такива хора :evil:

Eeee, ти какво си нещастно келеме просто не е истина.
Въпросният льольо ми прати скапана 6310i-ка и просто реших да го накажа. След уверенията, че е перфектна съм сменил дисплея, ремонт на крайно стъпало (или нещо от сорта за обхвата) и кнтактите за батерията. Просто ме ядоса тоя прошляк и един ден си нямах работа и реших да го накажа, това е. Не е станало нищо, което да заслужава коментари и т.н. Разбирам го и аз преди 3-4 години прехвърлях некви телефони по куриерите и знам кво е да се мъчиш да изкараш 20лв, ама поне да сме коректни, а въпросният е пълен убитак...
Ако има други оплаквания за мене от форума, моля заповядайте, винаги съм целял да съм коректен... :arrow:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 16 Апр 2009, 13:05

Здравейте колеги. За жалост и не мен ми се случи да попадна на некоректен продавач. Ника му е: diimboo.
Поръчах си от въпросния "колега" десен калник за е36 седан, с условието да е в добро състояние (без ръжди заварки и др. забележки). В темата, в която е писал, че го продава ми писа следното:
melody1 написа:
Колега може ли снимка на десния калник.Трябва ми без дупка за мигач Ако е без ръжди и без заварки(без забележки) го взимам.

diimboo написа:
колега не съм го измил и така изглежда има една единствена забележка отпред една драскотина тя се вижа.

Разбрахме се в Понеделник да ми го изпрати. Във Вторник го взех от Еконт и го закарах на майстора, който ще ми прави колата. като го разопаковахме се хванахме за главата. Целия калник е супер крив. Натиснат е по цялата му дължина. За да се оправи трябва да се китоса с 10кг. кит. Аз такъв калник на моята кола не бих сложил(знаете какво става с кита след време). И така прибрах се бесен вкъщи и писах на въпросния продавач. Отговорът му беше, че сигурно се е изкривил при транспорта. Сори "колега", но то и с чук не можеш да го окензаш така тоя калник. 100% си го натиснал някъде и ме излъга, че имал само малка драскотина. Дори не ми предложи да му го върна, а не бил за 35лв. :mhihi: . След като ми написа тези простотии на ЛС взех калника и го изстрелях в боклука. Харчи си ги със здраве тези 35лв. колега. Нито ще обеднея, нито пък ще забогатея с тази сума. :mhihi: . Смятам, че не сме в този форум да се лъжем и да си правим мизерии. :evil:
Има доста коректнки колеги във форума, за които си заслужава да влизам. В същия ден получих много други части в перфектно състояние, а даже един от колегите я беше пратил с опция да я видя преди да я взема без да съм го молил. :bowdown: . Евала на такива колеги и Господ много здраве и успехи да им дава.
Качвам няколко снимки на калника да го видите. Извинявам се за дългия разказ, но не желая да има и други прецакани колеги като мен.
Поздрави на всички!

http://media.snimka.bg/2695/011645166-big.jpg

http://media.snimka.bg/2695/011645168-big.jpg

http://media.snimka.bg/2695/011645169-big.jpg

http://media.snimka.bg/2695/011645173-big.jpg

http://media.snimka.bg/2695/011645175-big.jpg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 16 Апр 2009, 13:22

favorit135ls написа:
Brat mu написа:
стан написа:Добре де с тоя ЕКОНТ... много рисковано именно заради такива работи. Аз лично изпатих веднъж така, когато имаш най-малко съмнение даже че не е читава стоката отказваш, продавача да се набута едно хубаво с доставка за 2-те посоки и готово като не е обяснил като хората какво продава. Сега като се направи на п**** нищо не можеш да му направиш общо взето и за съжаление си остава за тебе

За съжаление ти се набутваш с куриера,ако искаш да видиш какво ти се праща.В тази насока искам да кажа две думи за favorit135ls( http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=9698 )В понеделник му изпратих ПЕРФЕКТНА моторола в3и,с всичко,както е купена,естествено с разрешение да я види, преди да я вземе.След доста позванявания от мен и увъртания от негова страна,днес отидох да пусна нареждане телефона да се върне при мен.Константин Иванов(както се казва favorit135ls) дори не благоволи да отиде и да го види.Не можах да разбера,защо трябваше да му го пращам,а той да ми овърта няколко дни,поне още в началото да беше казал,че няма да го вземе и да не стоя без телефон!Радвам се,че има такива хора :evil:

Eeee, ти какво си нещастно келеме просто не е истина.
Въпросният льольо ми прати скапана 6310i-ка и просто реших да го накажа. След уверенията, че е перфектна съм сменил дисплея, ремонт на крайно стъпало (или нещо от сорта за обхвата) и кнтактите за батерията. Просто ме ядоса тоя прошляк и един ден си нямах работа и реших да го накажа, това е. Не е станало нищо, което да заслужава коментари и т.н. Разбирам го и аз преди 3-4 години прехвърлях некви телефони по куриерите и знам кво е да се мъчиш да изкараш 20лв, ама поне да сме коректни, а въпросният е пълен убитак...
Ако има други оплаквания за мене от форума, моля заповядайте, винаги съм целял да съм коректен... :arrow:

Тъпако ХАНС въпросния телефон си беше с перфектен дисплей,но ти като голям РАЗБИРАЧ-ами то е малко по-различен отенъка на синьото.Как веднъж на мен не ми се изключи?Когато ти казах,че ще ти пратя моторолата,но с корекция в цената за ИЗМИСЛЕНИЯ ти проблем с дипслея,защо не каза,че може наистина да искам да съм коректен с теб!?!??Като НАЙ–ГОЛЕМИЯ МИШОК не си вдигаше телефона и ми овърташе,като ти се обадждах и седя в еконт над 1 седмица!Решил да ме накажа играча...истината е,че си за 20лв!Можеш да видиш колко телефона съм продал,но единствения изревал си ти и когато се опитах да сме точни и да няма сърдити се направи на глупак!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 21 Апр 2009, 14:01

Който реши да купува нещо от някой от СлиЕн нека има едно на ум...

VaLy0 -
[url=http://bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=^Penata^]^Penata^[/url] -
SuPeR_FLY -
:yes:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Апр 2009, 22:00

porostorm написа:Който реши да купува нещо от някой от СлиЕн нека има едно на ум...

VaLy0 -
[url=http://bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=^Penata^]^Penata^[/url] -
SuPeR_FLY -

Точно какво искаше да кажеш, че нещо не се разбра - коректни или некоректни са за теб. Кажи с две приказки за какво става въпрос.
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 21 Апр 2009, 22:38

Явно за изгнилия тампон още го боли...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 21 Апр 2009, 22:58

porostorm написа:Който реши да купува нещо от някой от СлиЕн нека има едно на ум...

VaLy0 -
SuPeR_FLY -
ба,стига бе,познавам двама от тях,от единия Пената сам пазарувал и плащал още преди да видя стоката и сам много доволен, :shock:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари