Рециклиране на амортисьори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
оа
аве от една друга немска кола стават пълнителите с малко преправяне на тройката ,нови са двата около120лв и стругар 40лв
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е точно това ми беше идеята, да има смислени мнения с факти и нещо интересно,а не слабоумия от типа "следва лепене на феродо" такива и сам мога да бълвам достатъчно
То всяка тема във форума и най-вече в тоя раздел стана на пумия, с тия лигавщини доникъде няма да го докараме.

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
vld написа:Докато автора на темата не напише цената на услугата, темата е лаладжийска![]()
Аз лично имам опит с рециклирани амортесьори на една корса която имах навремето.Не изкараха и 10к км., прави ги ония на павлово дето е бог на амортесьорите според 99% от бакшишите.
От тогава купувам само нови и практиката е такава, че ако не изкъртя някой в дупка нема разваляне ( купувам само газови ).
Факт е, че има амортесьори за по 250лв. комплекта които са много читави и издържливи, изпитано на мои коли по 40-50к км. без проблем, е не мерси за рециклирани
Колега дай инфо какви са тия амортесьори комплект за 250лв. и откъде ,че на компакта му замина предния десен и трябва да ги сменям.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Flymen написа:vld написа:Докато автора на темата не напише цената на услугата, темата е лаладжийска![]()
Аз лично имам опит с рециклирани амортесьори на една корса която имах навремето.Не изкараха и 10к км., прави ги ония на павлово дето е бог на амортесьорите според 99% от бакшишите.
От тогава купувам само нови и практиката е такава, че ако не изкъртя някой в дупка нема разваляне ( купувам само газови ).
Факт е, че има амортесьори за по 250лв. комплекта които са много читави и издържливи, изпитано на мои коли по 40-50к км. без проблем, е не мерси за рециклирани
Колега дай инфо какви са тия амортесьори комплект за 250лв. и откъде ,че на компакта му замина предния десен и трябва да ги сменям.
Eто от тук ги купих, направиха ми някаква зверска отстъпка понеже купувах за две коли едновременно и ми излязоха по 250лв. комплекта тогава.
Става дума за перформънс модела, които тогава бяха на цена 319лв. комплекта, сега са 349лв. явно има увеличение.
http://kanex.bg/shop/avtochasti/p/amort ... ope+&ln=bg

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2