:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Апр 2009, 9:31

Vlados в началото на темата е обяснено кое се описва с червено и минуси
mitko_n1, боли ме х** за тампона и за 26 лв с които можеби си е оправил живота "пената" ;)

като ти го натресе на тебе отзад някой не пиши тука обаче ;)

баварец, те като тебе коректни :help: :mhihi:
:yes:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 22 Апр 2009, 10:11

Преди да пишеш тука и да се правиш на игуменка можеш да звъннеш един телефон или поне на ЛС да се опиташ да се разбереш с хората и да пробваш да се оправят нещата ама тука по-лесно... Аз ако бях некоректен като ми каза за проблема си щях да ти кажа "е*и се в г**а, спасявай се", а нямаше да се занимавам да хабя време, материали, труд и гориво да се разкарвам заради теб ама както и да е, успех :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Апр 2009, 11:49

SuPeR_FLY написа:"е*и се в г**а, спасявай се", а нямаше да се занимавам да хабя време, материали, труд и гориво да се разкарвам заради теб ама както и да е, успех :winky:
Да, точно това направи като продаде това "нещо" ... аз не съм губил време, ПАРИ /3 куриера платих за "ремонт" по твоя вина", като изришно подчерта АЗ ДА СИ ПЛАТЯ КУРИЕРА ... ако искаш да пусна снимки на творението на изкуството, те хората които го видяха ще споделят :help: :mhihi:

а това за писането на Л.С-та, ако искаш и тях да пусна тук, към 40 броя са.

Писах ли ти да не я правиш да ми върнеш ЧАСТ от парите ако не става.. писах ти.

То е ясно, че от стъклопластите не стават перфектни брони и т.н., но в случая не става за нищо;) :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 22 Апр 2009, 13:57

Ае няма кво да се лъжем, и да си говорим празни приказки: Задния Мтех който Владо (porostorm) взе от нашениците из Сливен беше трагичен. Пасваше едвам едвам на колата, качеството е ниско и то МНОГО ниско. Самото произведение седи на криво и е КРИВО, не пасва на колата , по –късо е с много и седи отворено.
Тампона беше пък повече от тотален боклук. И точно това е темата да се пише кой недоволен. То ясно че винаги ще има привърженици на единия и другия лагер, по ред причини, но нека сме обективни. Което не е добре не е.
С ръка на сърце казвам че стъклопластиката и нервите които погуби Владо не си струват, а за парите да не говорим, направо ми е чудно как безочливостта и тънката простотия и печалбарщина, за малко да остане прикрита и да се загуби сред безмислените коментари (тип: ае ти си тъп, ти па що ревеш ...)
И мойте стъклопластики са от СлиЕн ама са преди 7 години правени и са поне 3 пъти по дебели, а за пасването да не думаме .. ма качеството не е константа.
Тва не го пиша просто, така ами за да се спрът страничните нападки от хора които не могат да преценят ситуацията.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Апр 2009, 19:26

porostorm написа:Vlados в началото на темата е обяснено кое се описва с червено и минуси
.........................

В началото на темата не видях да е обяснено, но видях това:
Мненията трябва да съдържат колкото се може по-пълно описание на дадения случай, като в тях трябва да се
избягва даване на определения на потребителя „замесен” в случая (в т.ч. „лъжец”, „измамник” и т.н.).

Същото нещо имах и аз в предвид - не можеш да наплюеш някой, без да обясниш поне на околните защо. Не искам да ви се меся, не искам да взимам и страна, но просто като слагаш който и да е в тази тема като некоректен, поне обясни за какво става въпрос, за да предпазиш и други хора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Апр 2009, 22:34

VaLy0 - Става въпрос за една задна престилка, пак стъклопластика за Е30 двоен стоп. Престилката беше почупена от всички възможни ъгли, имаше и дупка от едната страна, беше сцепена на няколко места. Беше отдавна и я изхвърлих тогава /подарих я на колегата KPETEH, който може да потвърди думите ми!/ но след като станаха повече от 2 нередовните от СлиЕн реших да го отбележа!

[url=http://bmwpower-bg.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=^Penata^]^Penata^[/url] -
Случая с тампона, за който още ме "боли" според някои форумни коментатори /на всяка манджа меродийката/. Ако някой още не е разбрал защо точно исках да го има в този списък, нека прочете предишните ми мнения по този въпрос! Там ясно съм обяснил!

SuPeR_FLY -
Купих стъклопластови Мтех2:

1. Предна броня;
2. Предна престика;
3. Прагове;
4. Задна броня;

Беше доста отдавна и не оставаше време да ги сложа. Преди време пробвах предната броня и с ужас останових, че тя е по-крива от претърпялата 2 удара предна броня двоен стоп Е30. Реших, че моето купе е криво. Продадох я /отървах се/. След време си купих предна броня троен стоп Е30, която лепна идеално /т.е купето не е криво/.

Дойде реда на предната престилка, с 2 дена шкурене с огромен набор от шкурки от 100 до 2500 престилката заприлича на нещо, кит-а също беше неизбежно средство за коригиране на неравностите...

Праговете... за тях мога да кажа, че са единственото хубаво нещо в целия стъклопластов мтехник2 пакет!

Дойде ред на задната броня... там положението беше просто отчайващо. Шкурих, пилих но нямаше никакъв шанс да пасне поне малко! Крива отдолу престилката отзад. КЪСИ странични страници и не стигаха до края на веждите на калниците, отделно бяха разкрачени настрани и не можеше да се приберат по задните калници.
Имам и снимков материал....

След безброй разговори на Л.С-та се разбрахме, за 1 седмица да направи нова броня и да ми я изпрати а аз да върна моята /понеже щях да остана без броня/. Първо беше за средата на седмицата, изчаках каза да изчакам до края на седмицата, изчаках. Мина седмицата и във Вторник-а на следващата ми каза, че не може да ми направи нова броня и трябва да пратя моята да я ПРЕПРАВЯ, но да я пусна по куриер-а за МОЯ сметка. Това беше изришно подчертано.

Писах, че ако мисли че няма да стане по-добре въобще да не започва да я прави! Разбрахме се да я види и да прецени. Чаках цялата седмица а трябваше след 2 дни бронята да е при мен готова или да се разберем някак си за пари. Бронята дойде в Събота преди Великден. Понеделник я взех отново за моя сметка куриера! /общо 160 лв ми струва прекрасната броня/. Взех я с надеждата, че е станала... от бързия поглед в офиса на куриерите, можех само да съжалявам, че я платих.

Отново 1 ден здраво шкурене но просто няма на къде, не става...

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Всеки да си прави изводите, коментари ама що, защо тоз го знам и т.н си ги пазете за вас.

Ай със здраве :!:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 22 Апр 2009, 23:07

porostorm написа:...

Ами то оставаше и аз да ти платя куриерите като се сети, че не пасва половин година след като взе бронята и как искаш да си я взема и да ти върна парите като си я ползвал и си я надупчил... Като си купиш дрехи и ги носиш и след време решиш, че не ти стоят добре можеш ли да ги върнеш в магазина? Май не... Опитах се да постъпя колегиално ама явно не го оценяваш това... Имаше забавяне от моя страна за което многократно ти се извинявах, защото понякога излизат и по-важни ангажименти не мислиш ли? Искаше да няма извивки по калниците - няма, искаше да се удължи отстрани - удължи се, искаше да не е разкрачена - сви се, искаше да се запушат дупките за гърнето и куката - запушиха се... Все пак тая броня е за троен стоп и се ПРЕПРАВЯ - няма как всичко да ти пасва идеално, защото НЕ Е за двоен стоп, а без да е колата на място доста трудно става, защото една с една няма еднакви, а и трябва някой път да си поиграеш с нещо, за да стане.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 22 Апр 2009, 23:29

porostorm написа:Vlados в началото на темата е обяснено кое се описва с червено и минуси
mitko_n1, боли ме х** за тампона и за 26 лв с които можеби си е оправил живота "пената" ;)

като ти го натресе на тебе отзад някой не пиши тука обаче ;)

баварец, те като тебе коректни :help: :mhihi:
я сподели с тебе кво не съм коректен,4е ми стана интересно :roll:
просто изказах мнение за тез дет ги описа и ми стана интересно :?:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 22 Апр 2009, 23:38

SuPeR_FLY написа:
porostorm написа:...

Ами то оставаше и аз да ти платя куриерите като се сети, че не пасва половин година след като взе бронята и как искаш да си я взема и да ти върна парите като си я ползвал и си я надупчил... Като си купиш дрехи и ги носиш и след време решиш, че не ти стоят добре можеш ли да ги върнеш в магазина? Май не... Опитах се да постъпя колегиално ама явно не го оценяваш това... Имаше забавяне от моя страна за което многократно ти се извинявах, защото понякога излизат и по-важни ангажименти не мислиш ли? Искаше да няма извивки по калниците - няма, искаше да се удължи отстрани - удължи се, искаше да не е разкрачена - сви се, искаше да се запушат дупките за гърнето и куката - запушиха се... Все пак тая броня е за троен стоп и се ПРЕПРАВЯ - няма как всичко да ти пасва идеално, защото НЕ Е за двоен стоп, а без да е колата на място доста трудно става, защото една с една няма еднакви, а и трябва някой път да си поиграеш с нещо, за да стане.
4-те дупки от бургия 5 мм ли те притесниха или факта, че никой няма да купи този "преправян" боклук :help: :roll: 1-та вечер ползване ли толкова изхаби материала, ако бяха проблем 4-те дупки, щях да ги запълня по-добре с кит-а :mhihi:

Затова ти писах, ЧАСТ от парите а не всичките. Можеше да сравниш бронята с ядене, не с дрехи... Как да пробвам дал иседи това нещо някак си? Да не би да има водачи за стойките отстрани или пък греда за отзад? Друг начин на закрепване има ли, май не..

Пак да подчертая, че не говорим за ИДЕАЛНО ПАСВАНЕ а за пълен боклук и тотално НЕсъвпадане ;)

п.п.: За предната броня не разбрах, дали и там е с преправяне защото аз и на троен стоп виждах 2 такива брони и там каточели трябва преправяне....

Просто не стават за нищо, това е ;) успех със следващите прецакани ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 318i
Мечтае да кара: bugatti veyron

за некоректен потребител

Мнение от veselinchev » 29 Апр 2009, 13:31

Мартин Михаилов от гр.Шумен, е некоректен и лажец. Порачах си споилер преди 2 дни от него с потребителско име mariqn_m и е написал (Продавам спойлер за багажника на седан BMW E36 цвят сив металик който иска може да си го пребоядиса.Спойлера е оргинално гумиран отвътре с желязна шина не е от стъклопласт.Перфектен е!
Цена:60лв) пазарих се снего за цената, питах го дали си има всичко и тои каза да има си.и си го порачхах :idea: на следващия ден идва споилера аз го плащам като коректен куповач на фирна Еконт, разопаковам и какво да видя споилера не е за BMW а за FORD с планки можело да се направят и щяло да стане , това защо не ми го каза този некадърник :evil: Наложих спойлера върхо багажника за да видя все пак какво ще стане ама нито пасва някак нито има и планки за закрепжането аи и за капак старчи. Много сам вазмотен и вече ще се ограничавам в покупките по интернет. Званах му на телефона и му казах че споилера не е за BMW и не става за моята кола и няма никакви закрепващи механизми, и му казах че ще му го варна той не пожела да му го вращам и разбах вече че сам излаган, но ако имам пат
кам Шумен сас сигорност ще го посетя :twisted:

Аватар
Кара: Е34/Е30 на кило
Мечтае да кара: Х5 4.4 is

Мнение от Ascendancy » 04 Май 2009, 15:02

Има опция "отвори преди да платиш" На еконта. Аз лично пазарувам през интернет, и винаги когато става въпрос за нещо което купувам от България (друг град) винаги изисквам тази опция да е позволена, иначе не се навивам :roll:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 08 Май 2009, 11:40

Ето ме и мен тук-един ГОЛЯМ
---- за колегата spas111!!!!!!
На 15.04. му пратих части - и до сега не ги е взел-след много разговори с него ми обясни че пратката въобще не е стигнала до Пазарджик-от Еконт ми казаха ,че си е в Пазарджик!!!
Стигнах и до там,че приятел от Пз. ходи и разбра ,че пратката стои в офиса на еконт отдавна на ул. иСКЪР В ГРАДА-И НЕ Е ПОТЪРСЕНА!
кОЛЕГА-АКО ИМАШ ПРОБЛЕМ ИЛИ НЕ СА ТИ ТРЯБВАЛИ ВЕЧЕ-КОЛЕГИАЛНО Е ДА СИ КАЖЕШ-ХОРА СМЕ И ЩЕ ТЕ РАЗБЕРА-АМА ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ ГО РАЗБИРАМ!!!
Аз ще си ги взема,ще си платя транспорта в двете посоки-но ето и аз след толкова време попаднах на такъв случаи!
Дано си имал основателна причина за това колега!-поздрави... :confused
Последна промяна laviatan на 11 Май 2009, 11:17, променена общо 4 пъти
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cupra » 08 Май 2009, 14:14

Един голям минус за колегата tngeorgiev. Изпрати ми неработещ касетофон за е46. Внимавайте с този колега.
Последна промяна cupra на 12 Май 2009, 12:19, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 318ш Evolution !!
Мечтае да кара: ///M3

Мнение от slawunder » 09 Май 2009, 15:22

Един огромен минус за branko6!!

Преди две седмици купувам от него чрез КУРИЕР , заден какап за компакт !!

По телефона ми каза че капака е перфектен със спойлер, стоп и чистачка!!

Капакът дойде до София , нито беше перфектен нито беше с чистачка!!
Там където беше захванат спйлера са се опитвали да го изкъртят и ламарината беше буквално скъсана!! Напрао ми е*а мамата! А едно приятелче беше на зор!!
Телефонът му беше изклиючен цял ден , накрая едвам се свързах и на въпроса КЪДЕ е чистачката и перфектния капак той каза :
"Не съм го гледал много, може би докато са го транспортирали са го преебали ""

Да знаете да се пазите , защото гледам продава доста неща!!!
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 10 Май 2009, 23:26

Не мислех, че ще пиша в тази тема, но това не мога да го спестя на аудиторията. Става въпрос за mariqn_m. Има пуснати няколко теми в "Продава", като е посочил само един телефон и скайп. На въпроси от рода: "От къде си?" не отговаря в темите. Защо ли? Може би заради това: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1600789 Не знам. Направи ми впечатление и друго (и явно не само на мен) - темите му: Доста части за BMW E36 и Авто DVD за кола-преносимо или бартер за GPS са винаги отгоре. Защо ли? Защото през час влиза, трие си мнението и пуска ново. Той е тарикат и за него може.
Както виждате в темата Авто DVD за кола-преносимо или бартер за GPS колегата martost му прави забележка, след това и аз...
... тогава почва интересната част - дълга кореспонденция на ЛС (по-скоро монолог). Копирам дирекно ЛС-тата:
Започва тънко:
mariqn_m написа:Колега мога правя го а тва че ти не го правиш и завиждаш един вид е съвсем друго нещо ;) а сега можеш да си изтриеш мнението ти за което си писал в темата за DVD-то тай като докато не го продам ще качвам темата винаги горе така сам си решил така и ще правя! тва е мой личен пост така че....

След няколко оплетени съобщения, втвърдява:
mariqn_m написа:
Vlados написа:
mariqn_m написа:Pojelavam ti ako ima6 deca nai lo6oto da ima se slu4i bog zabavq ama ne zabravq i to v nai skoro vreme ....mriiiii
kola da te blasne samo lo6o da vidi6 v jivota si!!!!
НЕЩАСТНИКО, ДАНО НЕ ДОЖИВЕЕШ ДА ВИДИШ НА КОЙТО И ДА БИЛО ДА МУ СЕ СЛУЧВА НЕЩО ЛОШО. ТИ ДА СИ ПОСЛЕДНИЯ, КОЙТО ЩЕ ГО СПОЛЕТИ НЕЩАСТИЕ!

Да се бласнеш дано в парвото си каране като се праиш на голям газар жена ти да не спира цял живот да ти изневерява! Хубаво да не видят децата ти така ти пожелавам уте специално ще отида и свещ да запаля за по скорощно събитие !!!!!!!!!!!! Голям си го вкара сам :idea:

Следващото ЛС е озаглавено с гръмкото: "Preduprejdenie":
mariqn_m написа:Ima6 o6te malko vreme do sletobed sled taq ve4er zapo4va 4upene na BMW!!!! A ako ne se opraqt ne6tata i po toq na4in 6te ima 4upene na prastite s koito pi6e6!!! :idea:

А това е последвалото, след като беше предупреден, че ще бъдат предприети законни мерки спрямо него:
mariqn_m написа:Moi ako iska6 da nqma6 problemi i tn si iztrii mneniqta i vsi4ko svar6va do tam !!! A tva za gsm i tn prosto go zabravq6 za6toto vlizam ot zali i ti pra6tam sms-i ot internet i tel nomer neznaen nakogo! ta o6te vednaj zaposledno te preduprejdavam znae6 ne6tno vreme kak stavat ne6tata znae6 i zakonite kakvi sa 6te sajelqva6 stra6no mn posle...... misli barzo da ne stane poslovicata sled dajd ka4ulka!!! Prosto neznae6 s kogo se zahvana i koi stoi zad men za da nqma6 strahotno golemi problemi i da te gleda cqla BG po tv iztrii si mneniqta kato bwql 4ovek jivei si jivota i zanapred vnimavai s koi se ma4i6,... da se qde6 qsenli sam?

Това е от преди минути:
mariqn_m написа::D :D :D :D hahaha parvo ot farovete o4akvai bum !!!!! mn mn ama mn sgre6i em gledate tv ma nikoi ne vqrva se 4e moje da mu doide do glavata !!!!!

Вие си преценете какъв търговец е, а модераторите да преценят какво да правят.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари