Пределна възраст за шофиране
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ares2 написа:добавям че ограничения там нямаше
Те за това говоря,масово не се знаят правилата за движение,какъвто пример е колегата

Моля те,спри да караш докато не прочетеш отново правилата за движение и в частност правилата за движение в населено място и извън населено,няма да цитирам закона за да можеш да прочетеш максимално повече неща,а не само цитата който бих ти дал наготово
Утре ще излезе че и мигачите служат когато се минава пред дискотека да мигаш в тон с цветомузиката,както и фарове се пускат само когато на улицата нощно време няма осветление

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
хаха
много сте забавни ,но като го казвам явно има защо. наи много да си спестите някои птп ако го прочетете.
това е поредния абсурд и ако имам време следващия път ще снимам. Мисля че мястоо беше между враца и видин по Е79. Голям участък заобиколен от множество вили и никакво означение за населена зона или знак за ограничения.
много сте забавни ,но като го казвам явно има защо. наи много да си спестите някои птп ако го прочетете.
това е поредния абсурд и ако имам време следващия път ще снимам. Мисля че мястоо беше между враца и видин по Е79. Голям участък заобиколен от множество вили и никакво означение за населена зона или знак за ограничения.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
баси равенството в тая тема
абе защо обвинявате младежите... най честите катастрофи които са направени от младежи и има загинали са в някви села, на някой м/у селски път или в градски условия но все пак виновния е някое селско чедо...
ти на циганин и селяннин и каруца да му дадеш той си е потенцялен убиец

абе защо обвинявате младежите... най честите катастрофи които са направени от младежи и има загинали са в някви села, на някой м/у селски път или в градски условия но все пак виновния е някое селско чедо...
ти на циганин и селяннин и каруца да му дадеш той си е потенцялен убиец
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
ares2 написа:хаха
я пак
http://www.maverick2000.net/ZDP/
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Най справедливото решение е на всеки 10 години проверовъчен изпит. Също така да се спре с копуването на книжки и ще се пооправат нещата.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Естествено че съм против, дайте да им забраним на хората да шофират, да гласуват, да излизат от къщи навън, ми направо евтаназия, а? Като станат на по 65 и да им хакваме по една инжекция и да отиват при Свети Петър....че вече за нищо не стават....все пак това са нашите бащи (и майки)
Няма да забравя как в Италия преди 2 години се мъчех да настигна с една Х3-а едно Ферари, и когато то намали и тръгна да се престроява надясно за да напусне магистралата, изравнявайки се с него, кво да видя, шофьорът му беше на достолепната възраст от може би 70-75 години....
Няма да забравя как в Италия преди 2 години се мъчех да настигна с една Х3-а едно Ферари, и когато то намали и тръгна да се престроява надясно за да напусне магистралата, изравнявайки се с него, кво да видя, шофьорът му беше на достолепната възраст от може би 70-75 години....
F**k them all!
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5