Магнетизатор EXPAND ???
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Магнетизатор EXPAND ???
Някой има ли впечатления от тези джаджи ?
http://aukro.bg/item617602884-magnetizatori-za-dvigateli-1-2-2-3l.html
Описанието му е много зарибяващо , както и коментарите относно продукта, но искам да чуя мнения на истински хора които са го изпробвали, а не да вярвам на писаното от продавача!
Все пак всеки търговец си рекламира продукта по един или друг начин
http://aukro.bg/item617602884-magnetizatori-za-dvigateli-1-2-2-3l.html
Описанието му е много зарибяващо , както и коментарите относно продукта, но искам да чуя мнения на истински хора които са го изпробвали, а не да вярвам на писаното от продавача!
Все пак всеки търговец си рекламира продукта по един или друг начин

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
поредната простотия и зарибявка, незнам какво си молекулите на горивото се ориентират от магнито-затора в обратер ред на поляритет комбинирано с налягането на горивната помпа и суб-под-пространсвеното положение на планетата "Урал" където и да е, разхода на гориво намалявал с 30 процента - пълен ташак 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Тва има толкова силен ефект ,че ти намагнитизирва,целата кола и придърпва другите коли към теб,вместо ,ти да вървиш повече ...Т.е. ефективно е 

- panter
- кандидат ентусиаст
-
Офффффффффффффф
Не пуснах темата за да се изтъкват разни разбирковци, а исках да разбера някой ползвал ли е такова нещо и какъв е ефекта според него ?
Може някой да го е пробвал и да не е доволен и да предотврати и други колеги от необмислена покупка
Моля не се чуствайте длъжни да пишете в темата без да сте пробвали това нещо !
Не пуснах темата за да се изтъкват разни разбирковци, а исках да разбера някой ползвал ли е такова нещо и какъв е ефекта според него ?
Може някой да го е пробвал и да не е доволен и да предотврати и други колеги от необмислена покупка

- plradev
- старши ентусиаст
-
panter написа:Офффффффффффффф
Може някой да го е пробвал и да не е доволен и да предотврати и други колеги от необмислена покупка![]()
А ти от къде знаеш,че нямам преки наблюдения върху този и подобни на него продукти,Разбирачев ?!?!?!
п.п.Ако искаш ме попитай и за електрическото турбо ,колко е ефективно

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ползвал съм такъв и по едно време си бях въобразил дори, че върши работа
Като го махнах и нито колата тръгна по- бавно, нито почна да гори повече
Подарих го на колега от форума и той повече не се обади
Това е то. Не се поддавай на заблуди!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- panter
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:panter написа:Офффффффффффффф
Може някой да го е пробвал и да не е доволен и да предотврати и други колеги от необмислена покупка![]()
А ти от къде знаеш,че нямам преки наблюдения върху този и подобни на него продукти,Разбирачев ?!?!?!
п.п.Ако искаш ме попитай и за електрическото турбо ,колко е ефективно
Еи това е отговор колега plradev
Ползвал съм такъв и по едно време си бях въобразил дори, че върши работа Като го махнах и нито колата тръгна по- бавно, нито почна да гори повече Подарих го на колега от форума и той повече не се обади Това е то. Не се поддавай на заблуди!
Твоето беше подигравка ! Ако си в форума щото няма какво да правиш и се чустваш длъжен да се изходиш в всяка тема по добре си изтрии профила и се регистрирай в www.forum.bg-mamma.com примерно![]()
![]()

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Колега, plradev се пошегува. Не се зaхващайте сега за глупости.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- plradev
- старши ентусиаст
-
panter написа:Твоето беше подигравка ! Ако си в форума щото няма какво да правиш и се чустваш длъжен да се изходиш в всяка тема по добре си изтрии профила и се регистрирай в www.forum.bg-mamma.com примерно![]()
![]()
Много си прав,че беше подигравка,но не към теб,а към инжектопляктора който евентуално искаш да си купиш

Той всъщност alx,го е казал сега го виждам
п.п. Имам регистрация в дубалве дубалве дубалве.бг-татко.цом

Последна промяна plradev на 24 Апр 2009, 21:26, променена общо 1 път

Май мнението на колегата Алекс, трябва да бъде сложено за мото на Форума.. особенно в такива случей!
Огромни концерни хвърлят милиони и дори милиарди в изцоцването на минимални проценти икономия на гориво. Много ми харесва обаче, любимият възглас на продавач на нещо подобно.
"Харчи по-малко, върви повече! Това е от по-доброто изгаряне"
Колега не се занимавай.. 30% не е възможно да падне разхода, пък и дори да падне в най-добрия случей, една нормална кола харчи примерно 8/100 градско. 30% от 8 са г/д 2.5л. На 100км (хипотетични)
което са около 4лв. С моето каране на мпс-то градско това значи да спестявам по 4лв на седмица, което за един месец прави 16-20лв максимум. Или по 70ст. на ден.. а с тези 70ст. неможеш и хляб да си купиш.
А бтв, каква му е цената на това чудо, че не се загледах?

"Харчи по-малко, върви повече! Това е от по-доброто изгаряне"
Колега не се занимавай.. 30% не е възможно да падне разхода, пък и дори да падне в най-добрия случей, една нормална кола харчи примерно 8/100 градско. 30% от 8 са г/д 2.5л. На 100км (хипотетични)
което са около 4лв. С моето каране на мпс-то градско това значи да спестявам по 4лв на седмица, което за един месец прави 16-20лв максимум. Или по 70ст. на ден.. а с тези 70ст. неможеш и хляб да си купиш.
А бтв, каква му е цената на това чудо, че не се загледах?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
panter написа:Може някой да го е пробвал и да не е доволен и да предотврати и други колеги от необмислена покупка
А не може ли просто да е внимавал малко в часовете по физика?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Магнетизатор EXPAND ???
Тука да не е некво преброяване на "рибите"!?
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Аз имам огромно желание да закупя 2 бр устройства и да ги навра в г-вете на производителя и разпространителя, за да усетят лично ефекта от работата им 

- panter
- кандидат ентусиаст
-
абе колко пъти да ви обяснявам, че исках мнение на тези който са опитвали такова нещо !
За тези който не са разбрали и се опитват да ми обясняват законите на физиката или пък че ако караш по 100 км на седмица е нерентабилно прочетете пак

За тези който не са разбрали и се опитват да ми обясняват законите на физиката или пък че ако караш по 100 км на седмица е нерентабилно прочетете пак
panter написа:Моля не се чуствайте длъжни да пишете в темата без да сте пробвали това нещо !
А затвори ли прозореца като влизаш там ???п.п. Имам регистрация в дубалве дубалве дубалве.бг-татко.цом

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2