Рейка.Втора ръка или рециклиране..
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
моята рейка е взех от рециклиране, сложих я на колата, перфектна, няма грам луфт...дори много натегната ми се видя
обаче сваляме я от предния мост, и рейката си изтърва маслто, направо гръмна от към накрайника, егати късмета... айде пак сваляй..
защо се получи не мога да си обясня ...
обаче сваляме я от предния мост, и рейката си изтърва маслто, направо гръмна от към накрайника, егати късмета... айде пак сваляй..
Колко парички излезе рециклажа и какво точно се износва? Гребена или червяка на рейката? Преди седмица разглобихме една и видях леки вдлъбнатини в средната част на зъбите на гребена. Червяка имаше само следи от протрито. Питам защото като сложих летните 17-ки и взе да тропа идиотски и ме дразни. Ако може да се спаси ще я мъча, ако не..... нова.
popai написа:моята рейка е взех от рециклиране, сложих я на колата, перфектна, няма грам луфт...дори много натегната ми се видя
колега гледам че си с 528 като мен кажи как я извади рейката че като гледам без да се повдигне мотора няма вадене
и ако знаеш тези семеринги които се виждат като се отвият вътрешните накрайници могат ли да се сменят на място без да се вади рейката

- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5

Някъде бях чел,че и в Сливен ги правят но не мога да намеря номер.
Та конкретния ми въпрос,е къде да я изпратя за отремонтиране?
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
plam81 написа::( ето,че и аз съм в отбора на рейките.
Някъде бях чел,че и в Сливен ги правят но не мога да намеря номер.
Та конкретния ми въпрос,е къде да я изпратя за отремонтиране?
0887096949 Стоян,Това е човека в Сливен,правили сме на 2 коли и един бус там,засега никакви проблеми.Само да кажа че на буса беше адски разбита.
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
mad_presley написа:monsterofcock написа:Аз платих 600 лв в Дару...
Колко гаранция ти дадоха?
Казаха ми че няма да ми се налага да правя повече рейка, правели ги по-здрави от новите...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
monsterofcock написа:Казаха ми че няма да ми се налага да правя повече рейка, правели ги по-здрави от новите...
На моята нова и дадоха 2 години гаранция.Аз също мисля да си дам старата някъде за рециклиране, но до колкото знам, Дару, Ванра карс, Камор...ги дават някъде другаде за рециклиране и ми е интересно да разбера къде

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Re: Рейка.Втора ръка или рециклиране..
Някой разбра ли Дару къде си дават за рециклаж рейките че ставали по здрави от нови? Препоръчайте някъде изчетох всички за сега съм се спрял на техническия? Който е рециклирал и е покарал (като гледам кога са пускани темите) може ли да сподели доволен ли е и от кой сервиз. Мойта хлопа леко и дразнещо ама не тече. Погледнаха я в дунев казаха че е рейка предложиха ми 300 лв рециклаж и 100 работа
Сега друго ми изникна че има 2 места в МЕИ и двама професора
едното е в учебен блок 9 на МЕИ другото в учебен блок 11 имената не ги запомних ама са различни. За едни и същи хора ли става дума като цяло?

- bravo83
- Потребител
-
- Кара: 320td
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Compact 320td 150ps
Някой, който е рециклирал рейка в МЕИ да даде малко инфо къде точно се намира и кого да търсим. Явно там най-добре ги правят но не можах да се ориентирам.
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4