Проблем със централно закл. , ел. стъкла , чистачки и радио
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bobythekid
- Потребител
-
Проблем със централно закл. , ел. стъкла , чистачки и радио
здравейте на всички ....
Онзи ден докато се возех ми отказаха ел.стъклата,радиото,чистачките и центарлното заклучване , проверих всички бушони и се оказа че те са здрави и сега нз каде да търся проблема. МОЛЯ ако някой може да помогне нека пише.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
Онзи ден докато се возех ми отказаха ел.стъклата,радиото,чистачките и центарлното заклучване , проверих всички бушони и се оказа че те са здрави и сега нз каде да търся проблема. МОЛЯ ако някой може да помогне нека пише.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
При мен освен чистачките другите компоненти са на бушони под задната седалка, но там се намира и акумулатора ми, а през 89' мисля, че е отпред - нз дали има отделен блок с бушони. Но и самият факт, че спират да работят едновременно всичките четири компонента ме навежда на мисълта за кабел - не зная дали + -а им минава през някой от тези бушони на купето, които се прекъсват при удар или пък е прекъснат някъде другаде... Виж изобщо стига ли някакво напрежение до радиото...
- bobythekid
- Потребител
-
видях под седалката , но бушоните са ми здрави , релетата също , утре ще провера дали стига ток до тях
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, проследи + кабел, след клемата на акумулатора (ако е отпред гледай на дясното бомбе), трябва да има предпазител, от който най-вероятно е твоя проблем.bobythekid написа:видях под седалката , но бушоните са ми здрави , релетата също , утре ще провера дали стига ток до тях

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
mitko_n1 написа:Колега, проследи + кабел, след клемата на акумулатора (ако е отпред гледай на дясното бомбе), трябва да има предпазител, от който най-вероятно е твоя проблем.bobythekid написа:видях под седалката , но бушоните са ми здрави , релетата също , утре ще провера дали стига ток до тях
Тогава гасне и двигателя

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
///peter написа:mitko_n1 написа:Колега, проследи + кабел, след клемата на акумулатора (ако е отпред гледай на дясното бомбе), трябва да има предпазител, от който най-вероятно е твоя проблем.bobythekid написа:видях под седалката , но бушоните са ми здрави , релетата също , утре ще провера дали стига ток до тях
Тогава гасне и двигателя
На мен ми спряха всичките екстри само, а колата си палеше и вървеше с 230

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
///peter написа:mitko_n1 написа:Колега, проследи + кабел, след клемата на акумулатора (ако е отпред гледай на дясното бомбе), трябва да има предпазител, от който най-вероятно е твоя проблем.bobythekid написа:видях под седалката , но бушоните са ми здрави , релетата също , утре ще провера дали стига ток до тях
Тогава гасне и двигателя
защото от там се рани ЕКУ, МЕКУ и всякакви подобни изчадия

8 мнения
• Страница 1 от 1