ЗА ТРИЕНЕ
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: PowerFlex Къде ?
От колегата V-max, погледни обявата му в ПРОДАВА.kosa4a написа:колеги , кажете от къде да си взема поли;уретанови тампони, за заден мост и носачи на е30 . ,че утре ги смемян а пък колегата който ги продава тук няма в момента.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Доколкото знам Влади (V-max) е официалния представител за БГ на Powerflex та едва ли ще намериш другаде.
Хеед-91 предлагат полиуретанови тампони SuperPro....горещо НЕ ти ги препоръчвам!!!
Много по-скъпи са от Powerflex-а, а качеството е...мога да ти снимам "парцалите" които са ми на предните носачи в момента.
Хеед-91 предлагат полиуретанови тампони SuperPro....горещо НЕ ти ги препоръчвам!!!
Много по-скъпи са от Powerflex-а, а качеството е...мога да ти снимам "парцалите" които са ми на предните носачи в момента.
Последна промяна Joro_Paveto на 27 Апр 2009, 9:36, променена общо 1 път
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
bum_bum написа:Зимай размери и режи при Бай Лазар
нямам време. иначе това е най-приемливо
Joro_Paveto написа:Доколкото знам Валди (V-max) е официалния представител за БГ на Powerflex та едва ли ще намериш другаде.
като качество незнам как са но като цена ме задоволяват напълно. комплекта за двата задни носача т.е 4 броя е 70 лв.
иначе със суперпро ли си сега отпред?. колко време устискаха?
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Ами трябва да погледна в "сервизната книжка" кога съм ги сложил, но по спомени под 5000 хил.км...в момента са последна фаза преди разпадане - целите са нацепени и дори има лиспващи парчета...а цената 196лв за двата тампона на предните носачи.
Обаче и аз така нямах търпение да сложа и понеже нямаше Powerflex налетях на тия боклуци...та по-добре изчакай доставка на Powerflex.
Обаче и аз така нямах търпение да сложа и понеже нямаше Powerflex налетях на тия боклуци...та по-добре изчакай доставка на Powerflex.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
9 мнения
• Страница 1 от 1