Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

hjbkl;

Мнение от kukumqv » 30 Апр 2009, 16:42

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

здравейте на всички, започнах да чета темата ,но поради липса на време стигнах до 5-7 стр. Моля, някой направо да ми даде съвет - колата ми е нова /от магазина / искам да я пастирам с някакъв препарат ,за да запазя боята . няма да я давам на "специалистите от автомивките " понеже резултата го видях на старата си кола -драскотини навсякъде. Кажете някакъв препарат да го купувам и да почвам. за сега разбрах само за нещо на търтъл в зелена бутилка и че на сонакс са добри ,нещо друго.........благодаря на всички придварително ..........

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Re: hjbkl;

Мнение от BAWARISCHE » 30 Апр 2009, 17:19

kukumqv написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

здравейте на всички, започнах да чета темата ,но поради липса на време стигнах до 5-7 стр. Моля, някой направо да ми даде съвет - колата ми е нова /от магазина / искам да я пастирам с някакъв препарат ,за да запазя боята . няма да я давам на "специалистите от автомивките " понеже резултата го видях на старата си кола -драскотини навсякъде. Кажете някакъв препарат да го купувам и да почвам. за сега разбрах само за нещо на търтъл в зелена бутилка и че на сонакс са добри ,нещо друго.........благодаря на всички придварително ..........

здравей,единственото и най-добро решение за теб е да напишеш лс. на Десо за да ти даде координатите си,да отидеш и да прекараш един страхотен ден в Габрово,докато обработва колата ти и след това да останеш безкрайно доволен като мен :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 05 Май 2009, 0:19

Здравейте :)

Аз не карам БМВ, макар че имам рег. тука от доста време, а един колега случайно ми даде линк за тази тема, и се очудих колко е малък света и как случайностите се срещат.

Аз лично съм виждал кола, пастирана от Десо (тъмно синьо БМВ 5та серия около 2000 година) миналата седмица, тъкмо я беше изкарал от сервиза. Просто трябва да видите начина, по който я оглежда, и как почиства с парцалче дори най-малкото петънце, което види и прецени, че не му е там мястото, а колата с братовчед ми (БМВ 320 ванос купе) и негов приятел гледахме като втрещени, сякаш излизаше от автосалон. Говоря за наистина АДСКИ ДОБРЕ пастирана кола.

А пък мен ме насочиха към него, понеже трябва да си пастирам предния капак, след некадърен бояджия и отчаяния му опит да замаже нещо (това е българския мърляч - даваш му 2 кила боя, втърдител и лак, и вземаш цялата кола на мехурчета и нападнала с прах - късно вече). Та в края на тая седмица сме се разбрали да ида при него :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 06 Май 2009, 17:47

Благодарности към Десо!
Още една лъскава 5ца в списъка:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
скоро ще кача и в цял ръст
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 07 Май 2009, 7:26

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Volvo

Мнение от dumba » 13 Май 2009, 12:03

Здравейте,първо да се извиня за навлизането на чуждо тяло в форума ви но мисля че снимките трябва да се видят и второ да благодаря на Десо за отделеното време и перфектната работа която свърши.Този човек е луд(в най добрия смисъл на думата)просто не съм виждал друг с такава любов и професионализъм да се отнася към купчина ламарина.Трябва да видите само как мие колата,все едно къпе бебе,а ефекта върху нея е страхотен.Всеки е срещал проблема с птичите изпражнения върху колата,след два дена така са се впили в лака че ги мием по няколко минути,снощи просто бутнах с кърпата и се плъзна по лака,а да не говорим че като се върнах се събра квартала да ме оглежда.Страхотна работа от страхотен човек,надявам се пак да се видим.Слагам линк към сайт със снимките,дано се получи. [/img]http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=376831

Потребител
Аватар

Мнение от dumba » 13 Май 2009, 12:09

Нещо не се получи ще пробвам по късно пак.[/url]

Потребител
Аватар

Мнение от dumba » 13 Май 2009, 12:23

http://www.snimka.bg/my_albums.php профил потребител-dumba1 парола-damboleti

Потребител
Аватар

Мнение от chrissy » 13 Май 2009, 23:37

Здравейте, колеги!

Нямах възможност да пиша по-рано, но сега, когато моментът вече дойде, искам да се похваля, че и аз имах честта Десо да ми пастира количката и да стана първата жена в БГ, чиято кола е минала през тази процедура при него. Изключително съм впечатлена от отношението, условията и начина му на работа - този човек е истински факир, направи колата ми да изглежда толкова по-добре, при положение, че състоянието на боята беше ужасно... Отделно от това, е супер пич и е много забавно човек да си говори с него. В общи линии, като отидеш и се чувстваш в Европа по отношение на обслужване, професионализъм и качество.
А резултатът беше толкова впечатляващ, че на тази и следващата вечер заспивах с мисълта за колата и това колко хубава стана, и се събуждах с нея :D Беше сууупер!!! Пожелавам на всеки да изпита подобно удовлетворение и така истински да се зарадва на колата си (сега, и собствениците на не-БМВ трябва да имаме утеха, че не караме БМВ, а именно това, че Десо ни пастира и нас ;) , това в кръга на шегата, разбира се).

Скоро ще се опитам да кача снимки, защото сега стана много късно да видите какви сме лъскави вече :P .

А иначе, като се прибрах, под влияние на чудесното впечатление, което имах от колата си, измислих нещо за Десо, което се надявам да ви хареса и най-вече да се хареса на самия него:

DESO - Dare Expectin' Somethin' "Oh"some

Пояснение за тези, които не са така навътре с английския:

Горепосоченото е думата "Десо", по начина, по който той сам си я написал на латиница, превърната в абревиатура, чието съкращение да означава: "Осмели се да очакваш нещо страхотно", което е точно емоцията, която те обхваща преди да си дадеш колата и да видиш в какво ще се превърне, като има и една игра на думи в последната дума и тя е следната:

Думата официално се изписва "awesome", означава страхотен, чудесен, много як, и се произнася [о:съм], изписана като "Oh"some се чете по същия начин, но "Oh" изразява и емоцията: на учудване, възхищение, изненада и т.н. (както и при нас като кажем "Ооо...").

Десо, човече, надявам се да ти хареса ;) Може да го ползваш за лого :):):)

Лека вечер на всички и доскоро!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 14 Май 2009, 8:32

(сега, и собствениците на не-БМВ трябва да имаме утеха, че не караме БМВ, а именно това, че Десо ни пастира и НАС , това в кръга на шегата, разбира се).
chrissy,не знаех че DESO освен да пастира умее да нанася фондьотен и очна линия........но важното е че си доволна
Тенкс фор инглиш лесон нъмбер уан :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от chrissy » 14 Май 2009, 21:56

Ее, нямах предвид лично мен, а колата, просто се идентифицирах с нея в този момент :D А за лесъните, не съм искала да обидя някого и да му кажа, че не знае английски, просто за тези, които не са съвсем сигурни... :winky:

Ама колега Манчев73, дадохте ми чудесна идея, може другия път да го накарам да ме гримира :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 17 Май 2009, 18:35

:mhihi: :mhihi: КРИСИииии , ще ме умориш от смях...Започвам да се уча да "гримирам"...Ти обаче си наистина Първата Жена в БГ която ме посети..Специални Благодарности и Уважение за смелоста ти..(де да бяха всички жени като теб вече щях да съм се оженил)).Между другото ,сега в сряда имам записан час за втората жена-Супер BMW фенка..обаче засега ще я пазя в тайна .. 8)
DESO - Dare Expectin' Somethin' "Oh"some -много " Coоl"- казано :bowdown: Много ми хареса ,честно !!
На колегата ,dumba казвам че няма чужди тела ..в този форум..Всеки добронамерен човек и почитател на красивите коли и професионалноста , мисля че винаги е добре дошъл тук..Надявам се и BMW Колегите нямат нищо против, и приемат все повечето хора с други марки коли ,които споделят мислите си тук и все повечето нови приятелства без значение кой каква марка кола кара !! Поне за мен всяка кола си е като Един Човек..аз досега две еднакви коли не съм срещал..Огромна част от хората с други марки ми пишат на емайл- адресът което още повече улеснява нещата,а и голяма част БМВ -фенове ,редовни вече клиенти не пишат всеки път когато идват при мен ,което мисля че перфектно изравнява нещата..Но колата на КРИСИ наистина стана много 'Яка'..с уникалният си ЖЪЛТ цвят..!!
Весело е да си имаме и такива Готини клиенти ,които променят много положително моите понякога вероятно малко скучни писания !! :)

Потребител
Аватар

Мнение от chrissy » 17 Май 2009, 20:10

Вижте каква хубава Корсичка си имам вече:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

И гордата собственичка накрая:

Изображение
Изображение

Не е ли супер!!!!!!!!

:owned: :driving: :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар

Най-Готиното Филмче за вас !!!!

Мнение от DESO-Car -care » 18 Май 2009, 16:15

Изпращам ви нещо страхотно показно като материал на огромна част от нещата които ви пиша... :) Много време ми отне да намеря начинът по който да обясня Най-добре идеята на това което правя !!! ..Това което ще видите е уникално филмче за нещата за които се "Боря" да бъдат разбрани и всеки да види за себе си-Огромната полза от Пастирането !!!! :yes: :yes:
Вижте тук!

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 21 Май 2009, 12:31

Ето, че дойде и моят ред да се разпиша в тази тема :)

Правя го с огромно удоволствие и с ясното съзнание, че мисълта ми е много по-бърза от пръстите и се надявам да не пропусна нещо!

Та по същество...Прекарах вчерашния ден в прекрасното Габрово.
Няма да ви излъжа, като ви кажа, че чаках този ден с огромно нетърпение още от преди около месец... Пристигнах рано сутринта в Габрово и буквално с трепет очаквах да се видя с Десо. Намерих го сравнително лесно и около 9 часа се запознах с Човека Десо!!! Посрещна ме безкрайно усмихнат, кипящ от енргия, позитивизъм и безкрайно желание за работа! Толкова топло посрещане от непознат човек не бях получавала. Разказа ми набързо какво предстои да се случи с колата ми през деня, поприказвахме докато я измие (между другото беше много полезно за мен да видя как се мие кола професионално!!!) и го оставих да работи...

Докато Десо се мореше над моята любима, аз разгледах Габрово и към 5 часа отидох да я взема... Когато слязох от таксито нещо ме заслепи! Пред мен стоеше кола, а до нея Десо, все още толкова усмихнат както сутринта, но вече малко поуморен... Не можах да позная дали е моята... Тя просто изглеждаше различно... Никога не бях я виждала толкова красива. Всяка извивка, всяко ръбче, всеки детайл изпъкваше и блестеше заслепително. Прокарах ръка по боята... Усещането беше все едно докосваш най-нежното цвете на света, по-мека беше от коприна... :shock: Абе... Докосвах моята кола- мечта!

Не можех да и се нарадвам, седяхме и говорехме с Десо до нея, а очите ми не се отлепяха нито за миг (Десо ще ме прощаваш че гледах като хипнотизирана, но наистина бях). Предполагам ще ме разберете, като видите снимките по-долу...

След невероятно прекараното време с Десо в сервиза и по улиците в Габрово, дойде време за тръгване... Не ми се искаше да се разделям с този невероятен ден и с това кълбо от енергия Десо, но нямаше как :)

Тръгнах си толкова доволна и щастлива, че просто не съм и предполагала, че съществува подобно душевно състояние. По пътя към София, имах чувстовото, че се намирам в най-красивата кола на света, всяка прашинка от пейзажа се отразяваше в нея, гледах я отстрани в огледалата и се любувах....

Искам да кажа на всеки един колега, който има дори и грам съмнение дали си заслужава да бие път до Габрово, за да се докосне до Десо и работата му... ЗАСЛУЖАВА СИ- е малко казано! Ако обичате колата си не правете компромис с нея и със себе си.

Десо, искам още веднъж да ти благодаря за всичко. Излишно е да повтарям, че си невероятен човек, за професинализма няма какво да кажа, с думи не може да бъде описан... снимките ще кажат всичко! Надмина и най-смелите ми очаквания и оправда доверието ми на 100% ! Искам да знаеш че имаш една огромна ходеща реклама в мое лице! Хора като теб заслужават да се знае за тях и работата им!
Огромни благодарности за отношението ти към колата ми, за желанието, хъса и неуморността, с които работи по нея, за да постигнеш това, по което днес цяла София се заглеждаше :D :D :D

Благодаря ! :bowdown: :angel:

Ето и снимки на произведението на Десо!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Мисля, че тези снимки казват всичко, което аз съм пропуснала!!!

За мен беше чест, да се запозная с теб, Десо :) Благодаря!
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ