голяма катастрофа на магистралата със сива е36ца 4ерен капак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Май 2009, 19:21

То и аз пих бири...3 на брой...ама ме возеха :D Иначе не мисля, че бирите точно са били проблема. Много от хората може да са пили по 1 бира или половин бира, много от хората може само да са се возели. За конкретната ситуация мисля, че няма какво да се коментира! Явно е кой е виновен - магистралата не е писта. Да не говорим, че той е карал отзад, а по закон всички знаем при удар кой е виновен. Цигани или не - няма значка!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 03 Май 2009, 22:19

информация от кухнята ,
и четиримата ,които са пътували в колата са живи и здрави в гълъбово са си,никой не е в критично състояние както се пише в статията,момчето което е шофирало е с малка цицина,колата се разпродава на части или поне това което е останало от нея.
при скорост 150км. в час да се хакнеш така лошо скоро бмв ще стане синоним на живот.
да са живи и здрави момчетата
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 04 Май 2009, 0:30

Ужас...най-важното е ,че момчетата са живи и здрави.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 04 Май 2009, 10:42

Имах и аз среща със същата кола миналата седмица посока София. Беше почнало да се стъмва и валеше доста силен дъжд, затова се движех с около 100км/ч. Застигайки един камион, тъкмо се засилвам да го изпреварвам, след като съм погледнал два пъти в огледалата, когато в последния момент виждам в страничното как долита отляво тази същата Е36 - сива с черен капак, без включени фарове и със скорост от около 160-70км/ч, т.е. почти невидима за когото и да е, тръгнал да изпреварва в този момент.
Не знам колко акъл трябва да имаш, за да брулиш толкова бързо в дъжда и без фарове в кола с и без това трудно забележим при намалена видимост цвят. Благорадих се, че го видях все пак навреме, и си казах "дано си намери сам майстора, без да пострадат други хора". Добре, че са се разминали леко, и дано си вземе поуката от тази катастрофа.

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 04 Май 2009, 13:05

Само да кажа, че статията в dnes.bg не се отнася за същата катастрофа.
С шофьора бяхме съученици, вчера се видяхме, разбрах как са се развили събитията от първа ръка.
Били са 4-ма, само той е ударен съвсем леко - има цицина и одрано чело, всички останали са ОК.
Всички по-нататъшни коментари са излишни според мен, важното е, че всички са живи и здрави.
Поздрави ;)
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от доктора83 » 04 Май 2009, 14:21

AceMF нещо баркаш колите.не само едно бмв в българия е с черен капак.пак и колегата не е ходил миналата седмица кам софия,нито в тази посока.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 04 Май 2009, 14:33

Възможно е и да бъркам, ако има повече от една такива Е36-ици със сливенска регистрация. Точно кога е станало не твърдя - в последните 2-3 седмици доста пъти пътувах до Пловдив и обратно.

Едит: СТ или СН все тая, щом ви е дружка, не може да е бил същият, понеже е добро момче и не прави такива работи.
Последна промяна AceMF на 04 Май 2009, 16:12, променена общо 1 път

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 04 Май 2009, 15:04

важното е че са живи и здрави защото когато видях колата си помислих какви ли не неща

а колоната я водих аз и гарантирам че повече от 110 км на магистралата не съм вдигал.Който си остана в колоната пристигна благополучно до пистата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 04 Май 2009, 15:47

AceMF написа:Възможно е и да бъркам, ако има повече от една такива Е36-ици със сливенска регистрация.

БМВ-то е със СТ регистрация ;) Иначе бива да направи един курбан по случая Мартин ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 04 Май 2009, 18:24

И от мен нещо :|

Изображение
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Предишна

Назад към Извън Темата