Търся Кола за Бала H E L P

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Търся Кола за Бала H E L P

Мнение от san4s » 04 Май 2009, 17:26

Така . . . Както е известно на всички баловете наближават и както сигурно
предполагате пиша в този форум не защото не съм си намерил обувки или
чорапи , а защото ми трябва возило. За никого както и за мен не е проблем да си намеря супрер яка
лимузина ,последната S-ка , 760li и т.н (мисля че се сещате) . . . Не желая Поршета , Ферарита , Ламбота ,
Вейрони или американски мускули. Истинския автомобил отдавна е патентован от Баварците.
Сега ще направя подробен профил на колата която търся и съм сигурен че повечето от нормалните
хора ще ме сметнат за болен (което си е вярно на 200%) :
Издирва се BМW
като без значение са :
цвят , години , ръжда , брой врати ,дизел/бензин/нитро, фейс лифт или дърт кокъл, от е30 до е92 ,
със или без седалки ,със или без броний и калници, със или без ремаркета и полуремаркета, зимни ,
летни гуми или по джанти . . .
Като задължително е следното:
двигател поне шестак , шпер , "незаконно шумна " генерация
и ако трябва да опиша перфектния автомобил то той е:
е36 320/23/25/28 Т У Р Б О което като почне да надува аз да се задушавам от недостиг на кислород,
за предпочитане черно купе с кулер който заради размерите си не позволява
поставянето на предна броня, BOV който да причинява мигрена и гърне с по-голям диаметър от ТЕЦ-а
над гробищата в Орландовци . . .
Също така критичен фактор е пича който ще кара , щото не ме интересува дали е на 16 или на 60 ,
дали има книжка или изобщо не е и чувал за такова, дали е с две доживотни и една смъртна присъда
или е с костюм и вратовръзка .Важното е машината да не знае какво е прав волани и да си мрази гумите . . .
Общо взето търся човек който да опуши София , да отвори новоасфалтираните дупки и
като сляза пред ресторанта да не мога да си избърша
очите от парчета гума ,да плюя храчки калчук , а от устата ми да излиза пеня от звука на прекъсвача.
Обичам високите скорости , ама като се въртят гуми и усещам силно "презавиване" ,ммммммм е тва
ме кара да изтръпвам.
Знам че всеки от вас би казал "Хехе .Еми то е елементаро ,звънни на Лудия(ludiqgsm)" Е да де ама
представете си следното : От всеки един ден в годината , от всяко време на денонощието
точно тогава Лудия е зает.
Така че очаквам всежъзможни предложения за кола + транспортьор.
Навит съм на всякакви М-ки , обикновени атмосферки и агрегати с принудително пълнене или
просто street бегачки
Очаквам сериозно съдействие и от пичовете от driftinga .
Не по-малко уважавам и японските сили със заден двигателен мост , нo BMW е като
лекарство за моята умствена силикоза в напреднал стадий . . .
От София (Красно Село / Лагера) съм , датата е 26.05 между 13:00 и 19:00
Казвам се Теодор номерата са 0883 365 900 и
Поклон пред Лудия . И си пазете гумите за 26-ти
[

Потребител
Аватар

Мнение от san4s » 04 Май 2009, 17:30

Само да кажа че на 08.05 сутринта ми е изпращането така че който иска да види или да
участва във масовия фурор може да заповяда да ул. Хайдут Сидер между 09:00 иииии ..... докато
не ни заключат , пред Столичното ПГТЕ Хенри Форд или по комунистически му Вилхем Пик.
Но все пак запазете и по 2 чифта 19-ски за 26-ти
[

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 04 Май 2009, 17:58

san4s написа:Само да кажа че на 08.05 сутринта ми е изпращането така че който иска да види или да
участва във масовия фурор може да заповяда да ул. Хайдут Сидер между 09:00 иииии ..... докато
не ни заключат , пред Столичното ПГТЕ Хенри Форд или по комунистически му Вилхем Пик.

Бате сачуствам ти,че си избутал тая мизерия... Човек учил в Хенри Форд никога не е същия след това. Иначе късмет и приятно изкарване на бал-а :)

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 04 Май 2009, 19:23

Повярвай ми по лесно ще си намериш ТАНК отколкото кола по твоите описания,и човек дет да си я унищожи за 1 час и да му отнемат:книжкта,колата и акта за раждане!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 04 Май 2009, 20:42

ТУРБО написа:Повярвай ми по лесно ще си намериш ТАНК отколкото кола по твоите описания,и човек дет да си я унищожи за 1 час и да му отнемат:книжкта,колата и акта за раждане!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

особено с тея камери навсякъде :confused: си е баш самоубийство

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 04 Май 2009, 21:41

Ми човек , има такава тема за коли за баловете , но ти човек няма такива изисквания за колата! Аз ако имам такива щех си карам мойта Е36 скромната и така... еми незнам мога да ти пожелая успех ако не друго ;)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Май 2009, 21:48

ми дай някой лев на Лудия и си готов
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Май 2009, 0:06

san4s написа:Само да кажа че на 08.05 сутринта ми е изпращането така че който иска да види или да
Ти да не забравиш да си вземеш връхни дрешки,защото сутрин е студено в градският транспорт

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 05 Май 2009, 0:07

Явор написа:ми дай някой лев на Лудия и си готов

Па ако немаш ти да ти събереме като подарък за бала а! :mrgreen:
Е тоя народ хептем изтреще да го ева! :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Май 2009, 0:11

господин за една вечер :roll:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 05 Май 2009, 1:22

Изпий един Амидофен, за да ти спадне температурата, а като се събудиш сутринта, вземи попрочети правилата, после разгледай и форума - може да намериш и тема, специално за коли за абитуриентскете балове ...
Изображение

Назад към Извън Темата