Заключен багажник - проблемът е решен!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
///MapTo написа:GANIN написа:Почват да ми минават мисли да изрежа ламарината зад седалката и така да вляза в багажника.
Не режи ламарина![]()
Със един шут махни тази на ски сака - тя е с точкувани заварки на 5 места. Хващаш някое хлапе или някой с дълги ръце да бърка и да развие самата панта,на колонката,не на багажника..преди 2 години ми се е налагало да го правя,като ми оправяха колата я бяха затворили без да вържат багажника към централното и така я отворих
За коя панта става въпрос колега, тази която е доло ли, която влиза в ключалката или за друга говориш? Нямам под ръка такова лапе да го вкарам вътре, пък и се притеснявам да не вземе да се заклещи там и да се чудя после него кво да го правя.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^ Визирам пантата,в която влиза петлето на багажника...намира се посредата на колонката..между 2та стопа зад гуменото уплътнение на багажника..сещаш ли се? на 2 болта се държи тази панта..махаш пластмасата около нея и си ти човека... 

Колеги, отворих го най-после. Стана точно както колегата ///Марто каза, през ски багажника с един по дълъг ключ развих двата болта и после махнах пластмасовата кора и се отвори. Целият проблем беше че едно от лостчетата се беше откачило , което не мога да си обяснякак е станало, но вече всичко е точно. Благодаря на всички за съветите!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2