Да съжалявам ли???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Re: Да съжалявам ли???

Мнение от bawarka » 12 Апр 2005, 9:42

naskoksan написа:не съжалявай за нищо...
Има смисъл във всичко
което си преживял...
помни всичко добро и гледай напред!!!

:yes: и аз така мисля!

"Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш.
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 - Всички неща са дреболии.
Но все пак човек трябва да изживее живота си така,
че когато умре и на гробара да му е мъчно.
Усмихвай се макар сърцето да боли.Усмихвай се, дори да е разбито.Освети лицето си с радост,
изтрий всяка следа от тъга,въпреки сълзите,които може би са наблизо,
точно сега е моментът да продължиш да се усмихваш."
:lol: Ведро колега ,повярвай ми има смисъл живота!!!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 12 Апр 2005, 10:03

и както някои хора казват.....
"Всяко нещо което не ме убива, ме прави по силен"
пожелавам на всеки да погледне от тази страна на нещата и ще видите светлинката в тунела..... и ще се борите още по силно за това към което се стремите
:yes:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Апр 2005, 12:23

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 12 Апр 2005, 12:38

Въпреки всичко, което ти се е случило, не трябва да се отчайваш!!!
Бъди силен!
Въпреки всичко, живота продължава и тези случки могат да ти служат като поука.Нека всички си помислят и дано са по-малко хората, който могат да се ''похвалят'' със такива проблеми :(
Както казват някой : Живота е суров и куров :!: :!: :!:
ГОРЕ ГЛАВАТА, И ГЛЕДАЙ НАПРЕД!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Апр 2005, 13:49

Aбе кво да съжаляваш, мен баща ми караше нови коли 90-те а са няма 5 стотинки да с е обръсне дет се вика.
Живях 2 години с к**ва от Визаж.
Имам 2 висши, третото на път, а взимам 1/10 от това, което бих взимал на запад .. ама не ми се живее там.
Ама кво ми пука, живота и така си е хубав :)
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 12 Апр 2005, 16:39

dr-who написа:и както някои хора казват.....
"Всяко нещо което не ме убива, ме прави по силен"

така е! блъсна ме кола, и кво? сега имам метал в крака и кат ритна некой по гъза и ги боли повече. :twisted: всичко е 6, само дето ще ми го махнат другата седмица (метала, не крака).
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90

Мнение от Toledo » 12 Апр 2005, 17:59

Не, не съжалявам.
Много яко беше, като играехме на фунийки, или на мач в махалата. Тия сегашните нищо не знаят. А аз и сега мога да играя на Кънтър, но не ме кефи. Но пък редовно играя АОЕ.
И мен леко ме боли вече тук-там, но помня усещането, когато играехме пред пълна зала и побеждавахме. Колко хора познават усещането тълпата да крещи името ти ?
Вчера говорих с един приятел от Щатите, онзи ден ми се обади друг от Ирландия. И те имат там някакви проблемчета, както и аз тук. И те са доволни на някои неща там, както и аз тук.
Имал съм разочарования със жени / че кой не е имал/, но с тях съм имал и страхотни моменти. Не вярвам, че не ги зачиташ. Явно ти предстои да срещнеш твоята...
Завиждам ти за музиката, щото аз съм музикален "инвалид" :mhihi: Пускам си квото искам и не ме интересува кой какво мисли.
Завиждам ти за силната връзка с брат ти. Не всеки има такава.
За келеметата не съжалявай. А на приятеля си помогни, ако можеш.
И всъщност, май не виждам за какво да съжаляваш. Един мой преподавател по математика казваше, че със синусоида може да опише всяка форма. За мен живота е синусоида, има спадове и върхове. Ако сега си долу, следва изкачване.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 12 Апр 2005, 21:11

пич ето малко да се посмееш нали си падаш по готината музика http://crass.on.ru/flash/bbird.html и ти благодаря за нещaта които ми прати

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 12 Апр 2005, 21:38

Чудех се дали да пиша...защото се казаха много и добри неща и си мисля че ще изглеежда просто ако и мнението ми...ама както и да е ше пиша...
Недей съжалявай ,после ще съжеляваш че си си пропилял сегашните години в съжаляване...човек винаги може да намери за какво да съжалява...но винаги и може да намери сламка ,за която да се хване когато го е налегнало тежко отчаяние... :roll: Колкото и банално да звучи ,човек трябва да гледа напред ,да живее пълноценно и е твърде кратък живота ,за да си правиш такива равносметки...Знам че нямам никакъв житейски опит и не мога да давам съвети ,но просто споделям ,щото сме тука за да се подкрепяме все пак ;) ...И въобще не е странно това че те е обзело такова настроение...не си само ти който си задава въпроси...Аз всекидневно се подтискам от гадната всеобхватност на всеобщата апатия към живота на хората около мен...Честно ви казвам имам чувството че съм се родил твърде късно...Нещата в детството ми бяха съвсем други и ми харесваха много повече...не става въпрос за материално положение и такива работи...ами просто всичко беше по-истинско ,по-човешко...чувствах се по-жив...Разбира се че детството в махалата(макар и да бяхме десетина деца повечето с 4-5 години по-големи от мен) беше много по-интересно от детството на сегашните малчугани закиснали пред компютрите...Не просто нещата н евървят на добре...заслепената амбиция ,глухият стремеж към прогрес забулва сантименталността и романтиката в хората...Все повече научни достижения ,все по-добре опознаваме вселената.но като че ли все по-малко се познаваме помежду си..все повече хората робуват на супермодерните телефони с камери или мp3 player-и...и все по-малко обръщаме внимание на малите неща ,който дават смисъл на всичко...Ами хората?...Ами истинското приятелство?...Ами истинската любов?...не е ли гнусно да отидеш на купон на някои ,който дори и не познаваш да се напиеш като г*з да сваляш "леки" мадами под ритъма на някоя "докосваща най-нежните струни на душата" песен на Деси Слава или Анелия...да преспиш с някоя от тези "лека" мадама и на сутринта да се гледате все едно не се познавате и даприбереш вкъщи доволен че вечетра ще имаш тема за разговор "приятелите"си...Ами тва е много разпространено сред връстниците ми...и...абе не е за говорене...
А пък отношението кум изкуството ми е направо болна тема...не че аз съм егати "културния" човек ама като гледам приятели художници и музкиканти да мизерства...хора който са ме накарали истински да почуствам силата и свободата ,която изкуството ти дава...болно ми е...Мъчно е ,то вече и изкуство няма...една пошла абстрактност...никви идеи , но то няма и потребност в хората,всеки бърза да изкара пари да си купи нов gsm...Гадно е като отидеш в книжарница и търсиш нещо на Рене Декарт ,а в отговор ти казват"А тва за ралито ли беше?"...Тъпо е като около тебе има хора ,които през живота си не са прочели една книга ,които са напълно незаинтересовани от това което се слъчва с дтржавата им...ами тези хора след 10-20 години ще ч упправляват тая държава...Кофти е когато се качиш в рейса и когато срещнеш навъсеното лице на кондуктора ,който те кара да се чувстваш виновен че на него му е криво и търси повод за конфликт ,който да разнообрази така монотонното му ежедневие...Гадно е когато вървиш по улиците и всеки втори те гледа като че ли си му взел залъка от устата...когато виждаш млади момчета търсещи повод да се сбият ,за да покажат колко са смели и "луди" пичове са...Ама кво пък ,все пак се намират и хубави хора ,има ги....макар и да имам малко приятели(истинските са точно 3-ма)съм готов на всичко за тях и знам че винаги ще ме разберат и подкрапят...
:shock: Ами аз май прекалих с глупостите...Айде стига толкова...Трябва и малко оптимизъм...кво по-хубаво от тва да седнеш пред компютъра вечер да отвориш тема GolfGTI vs. Astra GSI и да се посмееш от сърце :lol: :lol: ...Ами тва е и пак се извинявам за дългото мнение :uups:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 12 Апр 2005, 22:21

съжеляваи дам за вси4ко защото само ти си могъл да го промениш и никои друг има 2 страни на барирерата една продулжаваш от другата дурпаш шалтера избора сие само твои
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Апр 2005, 13:31

Напоследък често се чувствам като теб, Радо... И за детството и за изгубеното безгрижие, и за болежките от спорта, и за жените и за приятелите, и за много други неща... И също толкова често повтарям сам на себе си, че миналото е такова, каквото е... Не можеш да го промениш, а само да се учиш от него... То е ценно, доколкото ти помага да насочваш настоящето и градиш бъдещето... Много мъчно и трудно е, понякога ти се иска да хвърлиш всичко и да се изплюеш в лицето на оня отгоре, който ти показва,че колкото повече се стараеш, толкова по-лошо става... Отпусни се по течението... но само, за да събереш сили да гребеш още по-силно...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 13 Апр 2005, 21:57

погледни живота от добрата му страна,намери положителното в него,спомни си за хубавите моменти :P как стана мафиозо?това е добра история,едва ли е само тя :!:

Предишна

Назад към Извън Темата