"Онези" времена вече си отидоха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Апр 2009, 21:37

mr.co0p3r написа:......изживях страхотно детство....и не съжалявам за нито 1 простотия...

При мене е същото,нямах търпение да дойде ваканция и да си отида на село,колко много деца се събирахме само......малееее много ми се иска да се върне това време.
А сега там е едно пусто.....няма хора,да му се не види и живот :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Апр 2009, 22:58

ИИИИ ...Седморката на Блейк-баси,оказа се че тоя сериал било уроци по англииски :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Апр 2009, 23:32

Е.Димитров написа:ИИИИ ...Седморката на Блейк-баси,оказа се че тоя сериал било уроци по англииски :D
:shock: да не се бъзикаш?? аз само помня "телепорт,Джена.."-некъф къдраф го дъфчеше тоа лаф секи епизод :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 26 Апр 2009, 2:47

как си събирах стотинките от закуските, за да седна в ПЦ зала :mhihi:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Апр 2009, 3:23

и събирахме картинки от дъвки турбо и лове ис
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 26 Апр 2009, 6:56

Технологиите наистина много напреднаха и навлязоха тотално в ежедневието ни, но това дали е добре. И да , и не. Да, защото така вършим повече и по- добре работата си, забавляваме се, имаме комуникации по цял свят и т.н., и т.н. Не, защото светът вече не е онова сигурно място, което беше без тях. :(
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 13 Май 2009, 9:13

помня... алф и как се събирахме да го гледама...
помня... (и сега шок) Бенджи, Закс и Звездният принц а също и ласи... помня... как всяка коледа пускаха "западни филми"
помня... помня многоброините падания от дърветата..
помня... всяко едно от 5-те счупвания на главата си и всеки един от 3те зашивания/залепяния на същата... учудващо че помня нещо...
помня... разходките в гората на село и водоема които се пълнеше с ледена вода от планината и въпреки това беше гот да се цопнем в него...
помня... първата цигара ... скрити в храстите...
помня боя от дядоми задето пак съм закъснял за обяд или съм счупил нещо (дядото военен и с голяма длан)
помня... помня че обръзнахме на един съсед козата...
помня... че винаги се опитвах да се оспя за у-ще (което е създало навици и до ден днешен) Помня че всеки път когато учих по руски заспивах над учебника...
помня... че виждах Витоша от нас :)
помня... първият път когато батковците ме оставиха да гледам филм с тях - нощта на живите мъртъвци...
помня... KRIS KROSS
помня... първата лагерица която сглобих.... помня... и как се разглоби в движение и болката в последствие...
помня... количките мачбокс и корекомските Бураго
помня... Ромиката си....
помня... Старият ни ИЖ и колко пъти сме го бутали...

леле

не се притеснявам че децата ми няма да имат такъв вид спомени притеснявам се че няма да са от България....
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Май 2009, 10:10

Аз пък си спомням ето такива филмчета от детството ми.

http://www.youtube.com/watch?v=tccWTKosIqY

http://www.youtube.com/watch?v=tccWTKosIqY
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Май 2009, 11:13

Аз пък виждам, че доста от писалите в темата са на по 20 г. сега и няма как да си спонят повечети неща дето ги е написал автора на темата в първия пост, а да не говориме за играта на салове на мястото на мола :mhihi: :mhihi: :mhihi: Скиса е споменал за нея :P
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 13 Май 2009, 11:15

Браво на колегата който събуди спомените от нашето прекрасно детство.

Моите случки са също не по малко от вашите и мисля да започвам.

Сигурно никога няма да забравя баща когато ми подари първото ми колело тип Балканче направо исках да спя до него.
Kakto доста колеги разказваха за череши и зелени сливи това беше задължително занимание.
Как с брат ми сме събирали акумулатори и всякакви вторични за да си купим нещо.
Направо ми идва да се разплача такива весели и изпълнени с деца лета сме преживяли това време наистина остава някъде в миналото и сега ако мога да избирам пак ще искам така да си изживея детството.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Май 2009, 11:19

vld написа:Аз пък виждам, че доста от писалите в темата са на по 20 г. сега и няма как да си спонят повечети неща дето ги е написал автора на темата в първия пост, а да не говориме за играта на салове на мястото на мола :mhihi: :mhihi: :mhihi: Скиса е споменал за нея :P

Зад мола тогава имаше и бракувана влакова композиция. Тогава никой не крадеше метал защото хората имаха пари, не се изкупуваше поради факта че кремиковци бълваше в пъти повече от сега
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 13 Май 2009, 11:20

А сега е направо трагедия... 13 годишните са к**ва (последно на мача Левски - Цска, в сектор "Г" на оградата се качи една 13-14 годишна, която имаше увит шал около циците а 1/2 от гъза и беше на показ..... не ми се говори каква к**ва трябва да е. Да се покажеш пред толкоз хиляди на стадиона....)
Дрога, алкохол, бягство от час за да пият в градинките.... нямам думи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 13 Май 2009, 11:29

А помните ли сладоледа Чайка с шоколадова глазура и опакован в амбалажна хартия?
А как гонехме гумената топка из квартала, пък когато някой донесеше кожена топка направо откачахме от кеф и се прибирахме тогава, когато станеше толкова тъмно, че топката не се виждаше?

Детството ми не беше перфектно, особено според днешните разбирания, но ако трябва да избирам, искам пак да си го изживея - с всичките контузии, лишения, немотия, но със всичките си приятели, любовта и добротата на хората - не само на близките - хората като цяло бяха по-добри.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 13 Май 2009, 12:28

тепърва ми почват простотиите шото сам още дребен :help:
за сега само падане с атв колелета гармене на пиратки и дразнене на саседите в града бягане от даскало побоища и мн др. не съм от "играчите" и не пуша и не пия :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 13 Май 2009, 12:43

BMWMHartge написа:как си събирах стотинките от закуските, за да седна в ПЦ зала :mhihi:

по-скоро колега,под "онова" време се разбира периода преди 10-ти,преди свалянето на бай Тошо.Тогава даже комп. игри нямахме камо ли ПЦ-та. :mhihi: първите игри,които изленаха в зората на демокрацията,бяха едни големи гардероби,черно-бели със самолетчета!Мойте впечатления са,че по онова време нямахме коли,нямахме телефони,нямахме кабелна,нет и куп други неща,породени от глобализацията и напредъка на технологиите,но пък бяхме истински щастливи!Нямаше я тази завист и комплекси,които царуват сега в цялата държава!В днешно време,дори и милиони да има човек пак не може да е щастлив така,както бяхме ние навремето с няколко джанки и стъклени топчета в джоба!Все пак щастието не се купува с пари,а зависта и алчноста са едни от най-опасните пороци на нашия век!

П.С.А помните ли "Милион и едно желания"?Даваха го по веднъж в годината и беше голяма радост за всички деца!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата