До коя година на производство в дару се предлагат части
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
До коя година на производство в дару се предлагат части
Интересува ме в Дару кар колко години след производството се предлагат резервни части говоря и с поръчка

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Мисля,че с поръчка може да се докарват части и за по-стари модели, то първото Е-21 ако не ме лъже памета е вече на 30г. и надявам се още да има части за тях!

По принцип се продава всичко, което го има в ETK-то. Сега проверих че дават отделни части и за коли от 1934 година, но за повечето от тях няма информация за цени. За Изета, която е от 1955 година вече има доста части със цени. Например ангренажната верига е 56.68. За такива части обаче може да се окаже че не ги произвеждат или да се наложи да се чака доста дълго време, защото най-вероятно в Германия не се поддържат на склад и се поръчват при конкретна нужда.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Ми що е за БМВ всичко може да се поръча. Завода произвежда нужната ти част и я доставят в срок до един месец.
Плащаш стабилно и няма проблеми.
Плащаш стабилно и няма проблеми.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
bimbolet написа:Мисля,че с поръчка може да се докарват части и за по-стари модели, то първото Е-21 ако не ме лъже памета е вече на 30г. и надявам се още да има части за тях!
гледа се датата, през която е произведено последното, а тя е '82 (според някой източници 323-ки има до '83).
Така че модела откъм части е само на 22 - 23 години (още две и ще могат всичките е21 да се водят ретро)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
по закон, или наредба или както там му се вика - всички производители на автомобили от Евросъюза са ДЛЪЖНИ да осигуряват части за автомобилите си мин. 25 години след края на производството им. От там нататък сами си решават.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
10 мнения
• Страница 1 от 1