Îùå åäíà áåãà÷êà îò Uniflex Racing Team
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
В Ауди форума биха много се зарадвали на положения труд, ама темата не е за тука, щото по-скоро неразбирателство ще срещне, все пак е БМВ форум и не се гледа с добро око на някой който се хвали как си е тунинговал "олимпиадата"
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Клипове?Archangel написа:Евалата за труда, ама и друго купе да бяха избрали, за мен лично в тая каросерия няма нищо спортно. Много несполучлив е самият модел на АЛди. Освен ако не са търсили ефекта, който постигна един човек преди няколко години - трабантче с двигател на Ево вътреНа мутрите им беше много забавно по магистралата да ги минава като спрели

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Що не му набиете асмалъка и не влезнете да се състезавате в някой шампионат с тва 4х4
Евала за труда и средствата,надали тук ще намериш фенове на модела или марката които да го оценят

Евала за труда и средствата,надали тук ще намериш фенове на модела или марката които да го оценят

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
...
MOGY написа:Ùî íå ìó íàáèåòå àñìàëúêà è íå âëåçíåòå äà ñå ñúñòåçàâàòå â íÿêîé øàìïèîíàò ñ òâà 4õ4![]()
Åâàëà çà òðóäà è ñðåäñòâàòà,íàäàëè òóê ùå íàìåðèø ôåíîâå íà ìîäåëà èëè ìàðêàòà êîèòî äà ãî îöåíÿò
Îáùî âçåòî êîëàòà ñå ïðèåìà äîáðå â ÁÌ ôîðóìà,àç ëè÷íî êàòî êàðàì ÁÌ è Àóäè,íÿìà êàê äà äåëÿ íåùàòà íà ëîøà è äîáðà êîëà,è äà ñúì äâóëè÷åí äâåòå èìàò ñâîèòå ïðåäèìñòâà,ðàäâàì ñå ÷å íå îïëþõòå òåìàòà.Âñå ïàê òðÿáâà è åíòóñèàñòè äà èìà çà äà èìà ðàäîñò ïî ïèñòèòå.À è íà ìÿñòîòî êúäåòî å ïðàâåíà êîëàòà,â ìîìåíòà ñå ïðàâè è íà Èâî ÁÌÂ-òî (ëóäèÿ ÃÑÌ)òàêà,÷å íÿìà êàê è íå òðÿáâà äà ñå ïëþâàìå åäèí ñ äðóã çà ãëóïîñòè à äà ñå ðàäâàìå íà ðåçóëòàòèòå .
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Още една бегачка от Uniflex Racing Team
Тая кола в движение ли е?!
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
и всичко много хубаво , много пари хвърлено , ми да го бхте и пръснали някъв друг цвят в момента на външен вид изглежда като "на Мечо бързото Б4 от махалата". Лично мнение ама на външен вид е много грозно
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: ...
VIRUSS написа:
,радвам се че не оплюхте темата.Все пак трябва и ентусиасти да има за да има радост по пистите..
А под оплюване ти какво разбираш,да дойдет и да ти лепнат една вихрогочка между очите ли...?

Правиш поредната грешка ,че пускаш тая тема и тука!Казах ти вчера,че ше стане точно това,което стана!
Мястото на темата е в Ауди форума,а на клипчетата,дето пусна там,явно тука...това е,няма да срещнеш радушни усмивки и похвални прегръдки тука,само не ми е ясно що го правиш??
Тва е се едно да застанеш в центъра на Кабул и да викаш силно "Viva USA,viva USA!"
Re: Îùå åäíà áåãà÷êà îò Uniflex Racing Team
Huku написа:Òàÿ êîëà â äâèæåíèå ëè å?!
Âúïðîñà òè å èçëèøåí.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И за мен купето е доста грозно и няма нищо спортно в него, неподходящо е за такъв проект според мен - за всичко останало евала... 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: ...
yavor20V написа:VIRUSS написа:
,радвам се че не оплюхте темата.Все пак трябва и ентусиасти да има за да има радост по пистите..
А под оплюване ти какво разбираш,да дойдет и да ти лепнат една вихрогочка между очите ли...?![]()
Правиш поредната грешка ,че пускаш тая тема и тука!Казах ти вчера,че ше стане точно това,което стана!
Мястото на темата е в Ауди форума,а на клипчетата,дето пусна там,явно тука...това е,няма да срещнеш радушни усмивки и похвални прегръдки тука,само не ми е ясно що го правиш??
Тва е се едно да застанеш в центъра на Кабул и да викаш силно "Viva USA,viva USA!"
Колега , защо засичаш човека по този начин ?

Той много добре знае ,че тук в нашия форум всички сме толерантни към подобни проекти без значение на марката

До тук той получи поздравления , поздравления и от мен ,като фен на моторните спортове , колата е станала добра , има излъчване , няма да коментирам друго защото принципно не харесвам Ауди ,но пак казвам едно Евала за труда,нервите и средствата хвърлени по автомобила

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4