Îùå åäíà áåãà÷êà îò Uniflex Racing Team

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 14 Май 2009, 0:16

В Ауди форума биха много се зарадвали на положения труд, ама темата не е за тука, щото по-скоро неразбирателство ще срещне, все пак е БМВ форум и не се гледа с добро око на някой който се хвали как си е тунинговал "олимпиадата"
Има много коли и ....BMW
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 14 Май 2009, 0:33

Archangel написа:Евалата за труда, ама и друго купе да бяха избрали, за мен лично в тая каросерия няма нищо спортно. Много несполучлив е самият модел на АЛди. Освен ако не са търсили ефекта, който постигна един човек преди няколко години - трабантче с двигател на Ево вътре :mhihi: На мутрите им беше много забавно по магистралата да ги минава като спрели :shock:
Клипове?
Изображение
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 14 Май 2009, 0:49

Що не му набиете асмалъка и не влезнете да се състезавате в някой шампионат с тва 4х4 :D
Евала за труда и средствата,надали тук ще намериш фенове на модела или марката които да го оценят
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 14 Май 2009, 1:05

на мен ми харесва супер много, видът е страхотен!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от VIRUSS » 14 Май 2009, 1:05

MOGY написа:Ùî íå ìó íàáèåòå àñìàëúêà è íå âëåçíåòå äà ñå ñúñòåçàâàòå â íÿêîé øàìïèîíàò ñ òâà 4õ4 :D
Åâàëà çà òðóäà è ñðåäñòâàòà,íàäàëè òóê ùå íàìåðèø ôåíîâå íà ìîäåëà èëè ìàðêàòà êîèòî äà ãî îöåíÿò

Îáùî âçåòî êîëàòà ñå ïðèåìà äîáðå â ÁÌ ôîðóìà,àç ëè÷íî êàòî êàðàì ÁÌ è Àóäè,íÿìà êàê äà äåëÿ íåùàòà íà ëîøà è äîáðà êîëà,è äà ñúì äâóëè÷åí äâåòå èìàò ñâîèòå ïðåäèìñòâà,ðàäâàì ñå ÷å íå îïëþõòå òåìàòà.Âñå ïàê òðÿáâà è åíòóñèàñòè äà èìà çà äà èìà ðàäîñò ïî ïèñòèòå.À è íà ìÿñòîòî êúäåòî å ïðàâåíà êîëàòà,â ìîìåíòà ñå ïðàâè è íà Èâî ÁÌÂ-òî (ëóäèÿ ÃÑÌ)òàêà,÷å íÿìà êàê è íå òðÿáâà äà ñå ïëþâàìå åäèí ñ äðóã çà ãëóïîñòè à äà ñå ðàäâàìå íà ðåçóëòàòèòå .

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 14 Май 2009, 1:14

Евала за проекта,
темата си е точно за тука и колата е достойна за уважение....

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Още една бегачка от Uniflex Racing Team

Мнение от Huku » 14 Май 2009, 1:41

Тая кола в движение ли е?!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 14 Май 2009, 7:02

и всичко много хубаво , много пари хвърлено , ми да го бхте и пръснали някъв друг цвят в момента на външен вид изглежда като "на Мечо бързото Б4 от махалата". Лично мнение ама на външен вид е много грозно

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Re: ...

Мнение от yavor20V » 14 Май 2009, 7:47

VIRUSS написа:
,радвам се че не оплюхте темата.Все пак трябва и ентусиасти да има за да има радост по пистите..

А под оплюване ти какво разбираш,да дойдет и да ти лепнат една вихрогочка между очите ли...? :shock:
Правиш поредната грешка ,че пускаш тая тема и тука!Казах ти вчера,че ше стане точно това,което стана!
Мястото на темата е в Ауди форума,а на клипчетата,дето пусна там,явно тука...това е,няма да срещнеш радушни усмивки и похвални прегръдки тука,само не ми е ясно що го правиш??
Тва е се едно да застанеш в центъра на Кабул и да викаш силно "Viva USA,viva USA!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Îùå åäíà áåãà÷êà îò Uniflex Racing Team

Мнение от VIRUSS » 14 Май 2009, 8:50

Huku написа:Òàÿ êîëà â äâèæåíèå ëè å?!

Âúïðîñà òè å èçëèøåí.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 14 Май 2009, 9:18

И за мен купето е доста грозно и няма нищо спортно в него, неподходящо е за такъв проект според мен - за всичко останало евала... :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 14 Май 2009, 9:59

Мен също ми харесва, независимо че не е бмв...дори само за труда хвърлен по нея ;)

А иначе ако може да се раздуят малко калниците и гумите да влезнат малко по навътре, няма да има равна, че сега стойката хич не е хубава :uups:
С раздути калници ще е перфе :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 14 Май 2009, 11:28

Винаги съм впечатлен положително от такива проекти, независимо каква кола е "пипната".... :clap:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: ...

Мнение от Penchev » 14 Май 2009, 11:36

yavor20V написа:
VIRUSS написа:
,радвам се че не оплюхте темата.Все пак трябва и ентусиасти да има за да има радост по пистите..

А под оплюване ти какво разбираш,да дойдет и да ти лепнат една вихрогочка между очите ли...? :shock:
Правиш поредната грешка ,че пускаш тая тема и тука!Казах ти вчера,че ше стане точно това,което стана!
Мястото на темата е в Ауди форума,а на клипчетата,дето пусна там,явно тука...това е,няма да срещнеш радушни усмивки и похвални прегръдки тука,само не ми е ясно що го правиш??
Тва е се едно да застанеш в центъра на Кабул и да викаш силно "Viva USA,viva USA!"

Колега , защо засичаш човека по този начин ? :roll: :confused:
Той много добре знае ,че тук в нашия форум всички сме толерантни към подобни проекти без значение на марката :D

До тук той получи поздравления , поздравления и от мен ,като фен на моторните спортове , колата е станала добра , има излъчване , няма да коментирам друго защото принципно не харесвам Ауди ,но пак казвам едно Евала за труда,нервите и средствата хвърлени по автомобила :yes: :wave: Дано да донесе очакваните резултати 8)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Май 2009, 11:42

може ли снимка на къстъм радиатора :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата