отново за тия които пият и карат едновременно...
Модератор: Общи модератори
			24 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
отново за тия които пият и карат едновременно...
и казват "аз може да съм пил ама не съм пиян" или "аз може да съм пиян ама карам бавно, полека и не застрашавам никого"
данните са за 2004-а година:
416 ПТП-та причинени от пияни шофьори
47 загинали в тия ПТП-та
526 ранени в същите ПТП-та
средно на всеки 9 катастрофи причинени от пияни шопфьори умира по един човек
средно по 1,3 души бива ранени във всяко ПТП причинено от пиян шофьор
П.С. за 2003-а са с няколко по-малко,
данните ги казаха преди малко по БТВ
П.С.2 ако смятате че темата е тъпа, безмислена, не и е мястото тука, или нещо от сорта изтрийте/ преместете я

данните са за 2004-а година:
416 ПТП-та причинени от пияни шофьори
47 загинали в тия ПТП-та
526 ранени в същите ПТП-та
средно на всеки 9 катастрофи причинени от пияни шопфьори умира по един човек
средно по 1,3 души бива ранени във всяко ПТП причинено от пиян шофьор
П.С. за 2003-а са с няколко по-малко,
данните ги казаха преди малко по БТВ
П.С.2 ако смятате че темата е тъпа, безмислена, не и е мястото тука, или нещо от сорта изтрийте/ преместете я
- vicho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
има  

стажът ми не е голям, но за 1 година и 2 месеца толкоз

стажът ми не е голям, но за 1 година и 2 месеца толкоз

You said: "Time will change!" What if it changes you?
		- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Има въпрос на желание, като ти се пие и ти се ходи с кола до кръчмата взимаш и жена си за да те кара обратно   освен ако тя не пие повече от теб
 освен ако тя не пие повече от теб  

- ///M Power
- старши ентусиаст
- 

- Кара: си Е65-цата.
има хора който не пият и карат ,аз мога да кажа че вече за 3 години никога не съм пил и карал....и се надявам да си остане така 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." 
- Mario Andretti
		- Mario Andretti
- krika
- ...и то хидравличен :)
- 

- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ми аз нямам тоя стаж от по горе ма ми се е случвало да карам пиинал даже разкован ма кат седна зад волана се стегам  и лекинко се прибирам.Един път само се прових на майстор и ме фанаха на Несебър бях се насрал подобаващо и излезох от диското с вратите и ма згащиха.От тогава пия рядко когато карам и го провя слоули.С тва по горе не се гордея ма съм безсилен..........
 и лекинко се прибирам.Един път само се прових на майстор и ме фанаха на Несебър бях се насрал подобаващо и излезох от диското с вратите и ма згащиха.От тогава пия рядко когато карам и го провя слоули.С тва по горе не се гордея ма съм безсилен.......... 
			 и лекинко се прибирам.Един път само се прових на майстор и ме фанаха на Несебър бях се насрал подобаващо и излезох от диското с вратите и ма згащиха.От тогава пия рядко когато карам и го провя слоули.С тва по горе не се гордея ма съм безсилен..........
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA  ---- http://www.formula1.bg ----
		- Giorceto
- Дружба Тийм
- 

- Кара: 535xD
АЗ пък никога не съм пил и карал едновременно. Или първо пия и после ме возят или първо карам и след тва пия ... някак си едновременно ми звучи много стил ала X-citer'a 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
		Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LuBo1
- води статистиката
- 

- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
 '95 328Ti
 '95 318is
 '00 328Ci
 '04 330xd
 '07 X3 3.0d
 '07 X3 3.0sd
 '01 730d
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
- 

Е що да му се налага? Таксита няма ли?  

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
- 

Имам един познат   , който в един от малкото дни в които караше трезвен - катастрофира челно, иначе със 15 годишен стаж зад волана без произшествие и акт дори. Просто работата му е такава, че няма как да не пие... Той твърди, че като е пинал кара много по-внимателно...
 , който в един от малкото дни в които караше трезвен - катастрофира челно, иначе със 15 годишен стаж зад волана без произшествие и акт дори. Просто работата му е такава, че няма как да не пие... Той твърди, че като е пинал кара много по-внимателно...
			 , който в един от малкото дни в които караше трезвен - катастрофира челно, иначе със 15 годишен стаж зад волана без произшествие и акт дори. Просто работата му е такава, че няма как да не пие... Той твърди, че като е пинал кара много по-внимателно...
 , който в един от малкото дни в които караше трезвен - катастрофира челно, иначе със 15 годишен стаж зад волана без произшествие и акт дори. Просто работата му е такава, че няма как да не пие... Той твърди, че като е пинал кара много по-внимателно...Niky Georgiev
		- krika
- ...и то хидравличен :)
- 

- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Има нящо такова 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA  ---- http://www.formula1.bg ----
		- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Niky Georgiev написа:Имам един познат, който в един от малкото дни в които караше трезвен - катастрофира челно, иначе със 15 годишен стаж зад волана без произшествие и акт дори. Просто работата му е такава, че няма как да не пие... Той твърди, че като е пинал кара много по-внимателно...
Имаше подобен случай е някакъв пилот в щатите. Когато случайно го хванали той си признал, че последните 12-13 години, ако не си пиине преди полет не можел да лети-било го страх.
А за пиенето и карането. Ами знаете ли, мъжете се делят на два вида: такива които бият чикии и такива, които не си признават, че бият чикии. Та с пиенето и карането е същото. И, ако някой сега не пие не трябва да си мисли, че това ще е все така.

- Lucky
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Не мога да кажа, че не съм карал почерпен, къде повече къде по-малко, но сите пъти когато съм се прасвал с колата съм бил абсолютно трезвен  . Нито броя пъти когато съм карал пил са малко нито близките срещи с ламаринен звук са малко за 14 години с книжка, така че не е случайно съвпадение. Това не означава че съм за карането пиян, просто всеки трябва да може да отговаря за действията си, а то почерпките си стават няма как човещинка е.
 . Нито броя пъти когато съм карал пил са малко нито близките срещи с ламаринен звук са малко за 14 години с книжка, така че не е случайно съвпадение. Това не означава че съм за карането пиян, просто всеки трябва да може да отговаря за действията си, а то почерпките си стават няма как човещинка е.

. Нито броя пъти когато съм карал пил са малко нито близките срещи с ламаринен звук са малко за 14 години с книжка, така че не е случайно съвпадение. Това не означава че съм за карането пиян, просто всеки трябва да може да отговаря за действията си, а то почерпките си стават няма как човещинка е.
			24 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2