От 1 юни 2010 се забранява пушенето на закрити места
Модератор: Общи модератори
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Всеки си носи сам кръста|`oTuH написа:г-да пушачи!!! имате 1 основен проблем и това е, че смятате пушенето за нещо нормално!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то пушенето по-важно от храненето
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Преди ти да спреш да ходиш, те отдавна ще са хлопнали кепенцитеEvelin Cotsev написа:Аз лично ще спра да ходя по заведения като забранят пушенето.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Evelin Cotsev написа:Аз лично ще спра да ходя по заведения като забранят пушенето.
И аз съм така... не мога да си представя да излезна на питие без да си запаля цигара, тва просто е НЕСЕРИОЗНО! От страна на непушачите - разбирам ги че не е приятно да им се дими около тях, но гласуването на този закон може да се приеме като обратна дискриминация с/у пушача - демек държавата те възпира да правиш нещо което не е определено като престъпление, тука бих дал пример с глобите за говорене по телефона по време на шофиране - пълен Абсурд!
Честно казано се съмнявам, че ще спре да се пуши по-заведенията, особенно тея, които се държат от хората "над закона".
В работата ми всеки си пуши в кабинета (в това число и аз), така че се съмнявам да ни забранят, след като принципно се води забранено
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
Аман от трезвеници ! Непушачите да си направят заведения дето не се пуши и да си ходят там - какви са тея забрани. Ние какво здрави ли да умерем - кой както иска така да се трови.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:Evelin Cotsev написа:Аз лично ще спра да ходя по заведения като забранят пушенето.
И аз съм така... не мога да си представя да излезна на питие без да си запаля цигара, тва просто е НЕСЕРИОЗНО! От страна на непушачите - разбирам ги че не е приятно да им се дими около тях, но гласуването на този закон може да се приеме като обратна дискриминация с/у пушача - демек държавата те възпира да правиш нещо което не е определено като престъпление, тука бих дал пример с глобите за говорене по телефона по време на шофиране - пълен Абсурд!
Честно казано се съмнявам, че ще спре да се пуши по-заведенията, особенно тея, които се държат от хората "над закона".
В работата ми всеки си пуши в кабинета (в това число и аз), така че се съмнявам да ни забранят, след като принципно се води забранено
Поживей малко в Европа, там са особено чувствителни на тема дискриминация... А този закон е с произход от ЕС

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
///peter написа:hemicharger написа:Evelin Cotsev написа:Аз лично ще спра да ходя по заведения като забранят пушенето.
Поживей малко в Европа, там са особено чувствителни на тема дискриминация... А този закон е с произход от ЕС
Значи това че закона е с произход от ЕС не го прави автоматично "гениален" и не означава че не трябва да подлежи на аргументиране

НЕ МОЖЕ "WHO "да ми дава акъл и да ми забранява нещо което дефакто не е престъпление, както и да налага "бариера" на бизнеса.
Като им пречи пушенето - защо не забранят цигарите със закон и да ги направят като марихуаната например

Значи според мен също трябва да се обърне внимание за страната на пушачите. Не може държавата да ти забранява да правиш нещо което не е незаконно. Всички знаем че пушенето е пристрастеност и е трудно да се откажеш - те ли ще ми плащат лечението за да ме накарат да се откажа

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:///peter написа:hemicharger написа:Evelin Cotsev написа:Аз лично ще спра да ходя по заведения като забранят пушенето.
Значи това че закона е с произход от ЕС не го прави автоматично "гениален" и не означава че не трябва да подлежи на аргументиране, според мен даже е недомислен.
НЕ МОЖЕ "WHO "да ми дава акъл и да ми забранява нещо което дефакто не е престъпление, както и да налага "бариера" на бизнеса.
Като им пречи пушенето - защо не забранят цигарите със закон и да ги направят като марихуаната например![]()
Значи според мен също трябва да се обърне внимание за страната на пушачите. Не може държавата да ти забранява да правиш нещо което не е незаконно. Всички знаем че пушенето е пристрастеност и е трудно да се откажеш - те ли ще ми плащат лечението за да ме накарат да се откажа
Попревъзнасяте се доста, наркоманията също е "пристрастеност", но не е законна нали? Защо трябва да се мисли само за пушачите? Пасивните пушачи са много по-застрашени от заболявания свързани с дихателните пътища, има го като статистика в която и да е здравна организация.
Ето затова сме така добре, защото разбираш ли не можел някой да ти каже кво да правиш

Последна промяна ///peter на 16 Май 2009, 10:55, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе вие явно не проумявате че това е зависимост... това си е нужда която трябва да се задоволява... желанието за задоволяването и е най-голямо когато си в заведение... проявете малко съчувствие и недейте всички така с рогата нарпед
Колеги помислете малко. Нямате право да тровите тези около вас, хората го разбраха и направиха закони(на запад). А вие си се тровете колкото желаете.
И спокойно тва е България, дори и да влезе този закон няма да се спазва така че не се притеснявайте. Всяко чудо за три дни. Ама зарад таковата ни поведение на всякаде ни приемат на подигравка.
И спокойно тва е България, дори и да влезе този закон няма да се спазва така че не се притеснявайте. Всяко чудо за три дни. Ама зарад таковата ни поведение на всякаде ни приемат на подигравка.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Пилев написа:Колеги помислете малко. Нямате право да тровите тези около вас, хората го разбраха и направиха закони(на запад). А вие си се тровете колкото желаете.
и ти ме тровиш с отровните си газове от автомобила но седнал ли съм да ти пиля на главата ?
- павката
- старши ентусиаст
-
и как по-точно го прави 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- павката
- старши ентусиаст
-
къде ги сравняваш колите и тютюнопушенето?
забраняват цигарите,защото ги водят вредни и така цицат от производителите им!
а иначе аз като не мога ги трая,щото ме заболява главата и колко беналгин съм изпил заради смръдливи колеги,дето това им е целта на живота да изпушат всичкото папирос на света,кво да правя?да се затрия ли,да не стоя на автобусната спирка,да не ходя на работа,да не излизам на терасата,на кръчма да не ходя
де да знам,дай идея?
на диското не ми пречи,там си става задух,мен ми се гади от това да ми пуши цървула на главата,щото го мързи да излезе навън
голяма мъка е да ги слушам как се оплакват,че нямат пари за цигари,щото видеш ли от това им зависи жиивота
трябва като у казармата-навън си има кошчета и там да клечат,заведенията да са със свестни вентилации и т.н.
има си начин да се измисли!
забраняват цигарите,защото ги водят вредни и така цицат от производителите им!
а иначе аз като не мога ги трая,щото ме заболява главата и колко беналгин съм изпил заради смръдливи колеги,дето това им е целта на живота да изпушат всичкото папирос на света,кво да правя?да се затрия ли,да не стоя на автобусната спирка,да не ходя на работа,да не излизам на терасата,на кръчма да не ходя

на диското не ми пречи,там си става задух,мен ми се гади от това да ми пуши цървула на главата,щото го мързи да излезе навън

голяма мъка е да ги слушам как се оплакват,че нямат пари за цигари,щото видеш ли от това им зависи жиивота

трябва като у казармата-навън си има кошчета и там да клечат,заведенията да са със свестни вентилации и т.н.
има си начин да се измисли!