За ръчните часовници ....
Модератор: Общи модератори
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Здравейте !!!
Искам да попитам кой е официалният вносител за българия на часовниците citizen харесал съм си модела AT056-00e
или
[http://www.markwielgus.com/amspell/amproduct/Watches/B0012IVV5M]
но не мога да го намеря в БГ
предложете ми някой до към 300-400 лева !
външният му вид предпочитам да е като този!
Благодаря ви и приятен ден
[/url]
Искам да попитам кой е официалният вносител за българия на часовниците citizen харесал съм си модела AT056-00e
или
[http://www.markwielgus.com/amspell/amproduct/Watches/B0012IVV5M]
но не мога да го намеря в БГ
предложете ми някой до към 300-400 лева !
външният му вид предпочитам да е като този!
Благодаря ви и приятен ден

- GorillaZoe
- Потребител
-
метай се на NIXON ... американски часовници ..
моя го зех преди 4 години .. с доживотна гаранция на механизма е ... да невероятно но факт..
И стъклото му е практически не драскаемо освен с диамант или много ... ама много зор...
а именно модела му е " The Big Producer"
моя го зех преди 4 години .. с доживотна гаранция на механизма е ... да невероятно но факт..
И стъклото му е практически не драскаемо освен с диамант или много ... ама много зор...
а именно модела му е " The Big Producer"
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
- GorillaZoe
- Потребител
-
http://www.nixonnow.com/mens-watches/
Поръчваш и те-така... в бг ги няма..
аз лично ще си зимам "The banкs" .
Поръчваш и те-така... в бг ги няма..
аз лично ще си зимам "The banкs" .
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
Re: За ръчните часовници ....
Здравейте,
въпреки че карам друга марка кола съм фен на БМВ, а и все пак живях не малко близо до зентралата на БМВ.
Винаги когато тръгна да си купувам нещо попадам, случайно или не, в този форум - първо като си избирах ДСЛР попаднах в темата на SKISA и така си взех Никон Д90, а сега гледам за ръчен механичен часовник и ето ме пак... та...айде по темата!
Искам да си купа за РД-то механичен швейцарски часовник, като съм готов да дам някъде около 2500 лв., като само в екстремни случай и малко повече /+- 500 лв./ Целта обаче е да дам колкото се може по-малко, разбира се, но да взема хубав часовник, който да си нося дълго време т.е. не гоня инвестиционна цел. Искам часовника да мога да го нося със спортно-официално облекло, но и с официална риза за работа. Попринцип любимите са ми:
Tag Heuer Carrera

Omega Seamaster Planet Ocean

Като обаче те дори и употребяване в Германия се движат по-скоро между 1500-1800 Евро. Таг-ът почва от 1500 употребяван, като на 1800 е чисто нов, а Омегата почва от 1800 употребявана и е 2200 нова. Не съм ходил из София по магазините още и незнам тези модели колко струват тук. Отворен съм и към други, по-евтини варианти, като не е и баш задължително да е супер лъскава марка. Искам само часовникът да е механичен, със сапфирено стъкло и все пак да има нормално отклонение. Не съм фиксиран към COSC сертификат. Исках дори да е с каучукова каишка, но може би верижка е най-универсално т.е. в последствие може да си купя втора.
Какви модели бихте ми препоръчали?
Мерси за помощта
въпреки че карам друга марка кола съм фен на БМВ, а и все пак живях не малко близо до зентралата на БМВ.
Винаги когато тръгна да си купувам нещо попадам, случайно или не, в този форум - първо като си избирах ДСЛР попаднах в темата на SKISA и така си взех Никон Д90, а сега гледам за ръчен механичен часовник и ето ме пак... та...айде по темата!
Искам да си купа за РД-то механичен швейцарски часовник, като съм готов да дам някъде около 2500 лв., като само в екстремни случай и малко повече /+- 500 лв./ Целта обаче е да дам колкото се може по-малко, разбира се, но да взема хубав часовник, който да си нося дълго време т.е. не гоня инвестиционна цел. Искам часовника да мога да го нося със спортно-официално облекло, но и с официална риза за работа. Попринцип любимите са ми:
Tag Heuer Carrera

Omega Seamaster Planet Ocean

Като обаче те дори и употребяване в Германия се движат по-скоро между 1500-1800 Евро. Таг-ът почва от 1500 употребяван, като на 1800 е чисто нов, а Омегата почва от 1800 употребявана и е 2200 нова. Не съм ходил из София по магазините още и незнам тези модели колко струват тук. Отворен съм и към други, по-евтини варианти, като не е и баш задължително да е супер лъскава марка. Искам само часовникът да е механичен, със сапфирено стъкло и все пак да има нормално отклонение. Не съм фиксиран към COSC сертификат. Исках дори да е с каучукова каишка, но може би верижка е най-универсално т.е. в последствие може да си купя втора.
Какви модели бихте ми препоръчали?
Мерси за помощта
Здравейте,
никои ли не се сеща за някакви модели, от които е доволен за горе-долу тези пари? Двата часовника горе ще са осъществими само ако са втора употреба и накрая ще преценя дали си струва по-хубав втора употреба /на до 6 месеца/ или нов по-нисък клас като за начало.На кои вериги магазини в България може да се има доверие?
Поздрави и благодаря за помощта!
никои ли не се сеща за някакви модели, от които е доволен за горе-долу тези пари? Двата часовника горе ще са осъществими само ако са втора употреба и накрая ще преценя дали си струва по-хубав втора употреба /на до 6 месеца/ или нов по-нисък клас като за начало.На кои вериги магазини в България може да се има доверие?
Поздрави и благодаря за помощта!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако избираш между двете марки омегата е по-класният бранд.
ако имаш възможност от швейцария някой да ти го купи или да си го вземеш със сигурност ще ти излезе чуствително по-евтино.
иначе в БГ омега внасят Оварас,за таг-ауър мисля ,че са представители на граф игнатиев големият магазин до витошка ,но има и други.
не взимай втора употреба -тва не си е работа. разликата в цената е малка, а не се знае какво се е случвало.
иначе и сертина са много добра марка и имат чудесни неща-джулияни на раковска са вносители. имам една сертина-каскадьор от около 15г и не е мръднала ,но е кварцов.
еди гюлиян е много точен и със сигурност ще останеш доволен от обслужването и отношението,както и ако се наложи от гаранционното...!
сори ,че пак аз ,ма така се случва...
и честито ти за никона..
ако имаш възможност от швейцария някой да ти го купи или да си го вземеш със сигурност ще ти излезе чуствително по-евтино.
иначе в БГ омега внасят Оварас,за таг-ауър мисля ,че са представители на граф игнатиев големият магазин до витошка ,но има и други.
не взимай втора употреба -тва не си е работа. разликата в цената е малка, а не се знае какво се е случвало.
иначе и сертина са много добра марка и имат чудесни неща-джулияни на раковска са вносители. имам една сертина-каскадьор от около 15г и не е мръднала ,но е кварцов.
еди гюлиян е много точен и със сигурност ще останеш доволен от обслужването и отношението,както и ако се наложи от гаранционното...!
сори ,че пак аз ,ма така се случва...

Няма какво да се извиняваш - много се радвам дори, че си писал. Попренцип особено Омегата много грабва, но май ще ми дойде все пак скъпа. Ще порацгледам наистина Сертините, реално от там DS1 ми харесва в различните и разновидности и може някакъв автоматик от тях да си избера, а за другите остава още достатъчно време.
Ако все пак се сетите и нещо друго качествено, което да е до към 2к и щвейцарско, с удоволствие ще го чуя.
Поздрави,
Ако все пак се сетите и нещо друго качествено, което да е до към 2к и щвейцарско, с удоволствие ще го чуя.
Поздрави,
Жак Леман имат доста прилични часовници и цените са убави http://www.jacques-lemans.bg дават 2 год гаранция. По-запознатите да кажат колко са читави...

Тоз много радва, ама е 3 хилки...

Тоз много радва, ама е 3 хилки...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Аз си взех LOTUS на Candino.Хронограф 100м. аларма.За сега съм много доволен.Няма никакви проблеми.Взех го от Испания.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Аз имам Тисо от няколко месеца и съм супер доволен.
Няма кой знае какви есктри - стига ми сапфиреното стъкло, което не се драска и хронометъра.
Купих си го от Англия, че излезе една оферта. Гаранцията си ми важи и тук - в Джулиани на Раковска е оторизираният сервиз.

Няма кой знае какви есктри - стига ми сапфиреното стъкло, което не се драска и хронометъра.
Купих си го от Англия, че излезе една оферта. Гаранцията си ми важи и тук - в Джулиани на Раковска е оторизираният сервиз.

Мерси за идеите. Аз май и аз ще се огледам, въпреки всичко, да си вземанещо от чужбина, пък все пак имат международна гаранция. Намерил съм един немски сайт с много добри оферти - горе-долу цената от производител и 25% отстъпка, като зависи от марката вече. Ама си е с всички документи и т.н. и гаранция от производителя. Независимо кой зенови клас - излиза по-евтино, а доставката до България е 35 Евро.
Поздрави,
ПС: Тисо имат също приятни модели, и тях имам предвид.
Поздрави,
здр, пуснах ти един линк на реплики който предлагам ,ако имаш интерес пиши ЛС
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
BraZzO написа:Мерси за идеите. Аз май и аз ще се огледам, въпреки всичко, да си вземанещо от чужбина, пък все пак имат международна гаранция. Намерил съм един немски сайт с много добри оферти - горе-долу цената от производител и 25% отстъпка, като зависи от марката вече. Ама си е с всички документи и т.н. и гаранция от производителя. Независимо кой зенови клас - излиза по-евтино, а доставката до България е 35 Евро.
Поздрави,
Колега, имам само един съвет към теб - преди да си купиш какъвто и да е часовник от 1 лв. до 100 000 лв. първо си го сложи на ръката и виж как ти стои. Аз прекосих 1/3 от Англия (от Северен Лондон) до Брайтън, за да съм сигурен, че това е моят часовник. В Моловете има вече всички (макар и на адски надути цени), така че пробвай първо да мериш, а после да поръчваш

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Днес си взех Wenger Battalion® Field Chrono! http://www.wenger.ch/battalion-field-chrono-70792
Не знам дали фирмата е хубава но ми хареса като дизайн! Много ми е удобен, с кожена каишка е, хронограф!
Не знам дали фирмата е хубава но ми хареса като дизайн! Много ми е удобен, с кожена каишка е, хронограф!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз