Сбирки и мероприятия!
Модератори: bozukov_g, Общи модератори
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
SuPeR_FLY написа:Нещо не мога да отворя програмата ама четох в дрифтинга, че щяло да има нощно каране на пистата и организирано шоу в града под полицейски ескорт и мисля, че си заслужава да отидем - ще бъде уникално
Ето я програмата http://www.driftclubbulgaria.com/adobe% ... rogram.pdf
Доста интересно ще е ..и наистина не е за пропускане

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Като гледам програмата,квалификациите започват в 15.00 в събота,но якото ще е нощния дрифт на пистата и в града! Иначе истинското състезание е в неделя! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Re: Хасково
puxcho написа:Аз мога в Неделя![]()
даже Събота вечерта
май пак нещо купон се заформя

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И на мен ми се ходи 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
И понеже никой не чете нашия форум тук има по-голяма вероятност да го видят и другите.
В НЕДЕЛЯ, по случай бала ми, както бях споменал, каня всички от настоящия, бившия и тн. BMW Team Sliven както и всеки друг желаещ ! ( Това се отнася главно за БУЛИ защото той беше казал нещо такова ако си спомня. )
Предлагам ви да сте към 16.30 часа пред нас ( който не знае къде живея или да се обади на Митака, Старши или Бозука, който пък специално трябва да се сети, че ми е каляската за бала )
Би следвало да се порадваме един на друг , да се поснимаме и разни такива неща за около 30-40-50 минути, СЛЕД КОЕТО наказателната КОЛОНА потегля на обиколка из града за да вземем моята прекрасна дама
. И някъде към 18 без 10, 20 потегляме на втора наказателна обиколка към градската градина на Сливен, където е и сборната точка на моето училище. Всеки желаещ да гори гуми може да го направи там, с риск да го псуват цял випуск абитуриенти.
Благодаря за вниманието, ще се радвам да споделите радостта ми в този ден !
В НЕДЕЛЯ, по случай бала ми, както бях споменал, каня всички от настоящия, бившия и тн. BMW Team Sliven както и всеки друг желаещ ! ( Това се отнася главно за БУЛИ защото той беше казал нещо такова ако си спомня. )
Предлагам ви да сте към 16.30 часа пред нас ( който не знае къде живея или да се обади на Митака, Старши или Бозука, който пък специално трябва да се сети, че ми е каляската за бала )
Би следвало да се порадваме един на друг , да се поснимаме и разни такива неща за около 30-40-50 минути, СЛЕД КОЕТО наказателната КОЛОНА потегля на обиколка из града за да вземем моята прекрасна дама

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Spit-Fire написа:И понеже никой не чете нашия форум тук има по-голяма вероятност да го видят и другите.
Би следвало да се порадваме един на друг , да се поснимаме и разни такива неща за около 30-40-50 минути, СЛЕД КОЕТО наказателната КОЛОНА потегля на обиколка из града за да вземем моята прекрасна дама. И някъде към 18 без 10, 20 потегляме на втора наказателна обиколка към градската градина на Сливен, където е и сборната точка на моето училище. Всеки желаещ да гори гуми може да го направи там, с риск да го псуват цял випуск абитуриенти.
Твоят бал е голям празник за нас! С удоволствие ще ти спретнем "лудите на пистата"!

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
в графика ми е естествено 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Абе ще се съберем доста "зурли" заради Пешо и като ви знам номерата,пак ще е голямо "мазало"! 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Вече подготвих балони за баварките 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio