:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 15 Май 2009, 17:29

Mollov написа:
cobrata_m3 написа: аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.

В името на яснотата и правотата бих те запитал как точно гарантираш за автопилота? Щото (според теб) си го монтирал и е заработил? щото точно по същият начин PNR може да "гарантира", че (според него) е монтирал всичко правилно и все пак не е заработил както трябва... кво правим тогава???

Изобщо не ти прави чест да се държиш по подобен начин и честно казано като се има в предвид, че всички тук само четем мнението на двама ви и съдим по него - твоят подход изобщо не ти върши работа да накараш някой да ти повярва, че си коректен... дори обратното.

слушай кво не съм длъжен да ти се обяснявам 100 пъти реагирах остро щото след всичко което направихме за него накрая да седне и напише някви глупости и да си спести доста работи които не са в негов интерес ;) нека каже от това което съм написал кое не е вярно а ;) ти не говори с него и не знаеш за какво става на въпрос аз гарантирам защото 2 седмици преди да доиде тоя темпомат аз си купих друг и го монтирахме демек знам как се слага и ако не бях избързал тоя щеше да е на моятата кола ама късмет.а за него ти гарнатриам че не го е монтирал като хората от първия път защото като се чухме той хабер си нямаше от какво се състои един темпомат абе както и да е аз знам кво съм продал не може някой след месец да ми звънне и да ми каже не бачка еи ся го сложих да бе нали казва че на следващата събота го е монтирал това е една седмица не един месец що не ми звъна тогава а ;) не ми пука ти кво си мислиш аз съм чист пред съвеста си и който ме познава знае че не бих прецакал някой от форума особено със нещо което не работи то е повече от ясно че после ше се оплаче абе не ме интересува аз го разбрах що за стока е пък ти и които и да е да си мисли че съм некоректен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 15 Май 2009, 17:35

liloff написа:
cobrata_m3 написа:...
извода е че като не разбираш от нещо отиваш при тези които разбират тя схемата е елементарна след като я разбереш а ако си объркал нещо се съмнявам да си признаеш не ми се занимава писна ми от теб аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.

Ще си позволя да изкажа мнение, просто защото тона на мнението е извън всякакъв добър тон. Вие си се разбирайте.

факт: Системата не работи.
факт: Монтирана е правилно.
факт: PNR обича да говори много по телефона.
факт: Факт, ако продаваш нещо от името на някой друг, си готов да поемеш риска, ако нещо се осере. (все пак са втора употреба части).

Ама... тоя тон, с който е написано мнението... просто... :) Ясна е работата. Успех в изясняването на кой прав и кой крив м/у вас.
А и не само "майсторите" разбират от някои неща. Просто някои от "майсторите" са си останали на това ниво. ;)

абе пич каква отговорност в обявата пише продава се темпомат НЕ Е МОЯ при интерес се звъни на посочения телефон без лс-та и така нататък ти разбираш ли че аз със въпросния човек съм говорил 2 -3 пъти и то да се опитам да помогна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 15 Май 2009, 18:56

г-н Михайлов можем да го посетим в краен случай ,има си човек за тия работи :D ако продължава да наглее ми пратете ЛС с адреса му ,надали е на повече от 10мин с кола от вкъщи

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 19 Май 2009, 16:55

Нека добавим в хубавата тема още 1 хубав човек rahoGabroveca който ми изпрати хидравлична помпа която въоще не е за мен, и си я взема вече от 1 месец в еконта ;) хууубави хора
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 20 Май 2009, 13:15

Turbo-Lag написа:Нека добавим в хубавата тема още 1 хубав човек rahoGabroveca който ми изпрати хидравлична помпа която въоще не е за мен, и си я взема вече от 1 месец в еконта ;) хууубави хора

Че човека може и да си я вземе ... и аз имам едно списание да си взема от един колега от една седмица,ма кво от това... кат си имаме оговорка ще ида и ще си го взема,когато имам възможност ЕКОНТ кат са уведомени да задържат поръчката и да не я връщат проблема къде е ? Та така и твоя случей... щом за месец не са ти я върнали... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 20 Май 2009, 16:39

TUZara` написа:
Turbo-Lag написа:Нека добавим в хубавата тема още 1 хубав човек rahoGabroveca който ми изпрати хидравлична помпа която въоще не е за мен, и си я взема вече от 1 месец в еконта ;) хууубави хора

Че човека може и да си я вземе ... и аз имам едно списание да си взема от един колега от една седмица,ма кво от това... кат си имаме оговорка ще ида и ще си го взема,когато имам възможност ЕКОНТ кат са уведомени да задържат поръчката и да не я връщат проблема къде е ? Та така и твоя случей... щом за месец не са ти я върнали... :)

:dummy: :dummy: :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 20 Май 2009, 18:33

Аз същия го чакам от 28 март да ми прати кода за един касетофон закупен от него ;)
няколко страници назад съм писал за проблема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=480

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 21 Май 2009, 10:14

Потребителя е Master тм (тм е горен индекс), а това номера който ми изигра:
Днес ходих до Русе с парите да я взимам колата и след 10 разговора по време на пътуването се разбра, че колата е била препродавана на 5-6 човека само с пълномощно и не може да се открие собственика! Няма технически преглед, няма застраховка, няма винетка, няма договор, даже и книжка няма тоя - единствените документи с които разполага са талон на колата и пълномощно! Казах му да пробва да намери собственика защото вече бях на 20 км. от Русе и той каза "Добре". Накрая като пристигнах в Русе му звъннах и той не вдигна, после си изключи телефона! Аз чаках до 4 часа да го включи и си тръгнах.
Направете си сметка що за човек би ме разкарал от София до Русе без дори да има документи за тази кола и дори не знае кой е собственика и!
В крайна сметка - 150 лв. разходи за гориво, храна, кафета и т.н., един загубен ден, 700 км път, отпуски и какви ли не още главоболия и той така да се покрие!

това е цитат от следните теми, защото не ми се описваше отново:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=141122
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=129481

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Май 2009, 10:24

А ти видя ли най-абсурдното в обявата?! Колата е с 2см текстолитови фланци на джантите?! Боже мой!

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 21 Май 2009, 10:31

че тя тая кола не си е негова....че да я продава

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 21 Май 2009, 10:43

svilgg написа:че тя тая кола не си е негова....че да я продава

доколкото аз разбрах са си я препродавали група приятели един на друг, само с пълномощни, а всъщност се води на името на майката или бабата на единия от тях

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Май 2009, 11:07

drago_pavlov написа:

доколкото аз разбрах са си я препродавали група приятели един на друг, само с пълномощни, а всъщност се води на името на майката или бабата на единия от тях

Ми на следващия събор му врътни един шамар да му се рафърчат сополите ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 21 Май 2009, 11:12

vld написа:
drago_pavlov написа:

Ми на следващия събор му врътни един шамар да му се рафърчат сополите ;)

ти мислиш ли че ще дойде след като раздухах историята тук и в тунинг.бг :D :D :D
Последна промяна drago_pavlov на 20 Яну 2011, 19:33, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 21 Май 2009, 12:01

аве той не е от тия де оди по събори ма има хора дет знаят мноо работи за него

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 23 Май 2009, 11:59

тоя Master тм няма ли да го добавят в списъка с некоректните ?

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари