партия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

партия

Мнение от evans » 16 Апр 2005, 23:12

Пичове днес като гледах едно политическо предаване ми дойде нещо на акъла и искам да го споделя с вас.Хайде да си направим партия и да участваме на изборите юни месец .Партията ще се казва Българска Младост за Вас в кратце БМВ .Понеже сме доста хора в този форум всеки от нас ще отдели по 100лв от месечната си заплата и така ще имаме пари да участваме в изборите, парите ще ги дадем за плакати ,шапки и реклама .План на действие хващаме се всички и започваме да обикаляме родината и да агитираме хората да гласуват за нас ,аз като музикант ще намеря банда да свири за нас (аз няма да мога да участвам че ще съм много зает преди изборите)правиме една политическа програма и започваме да действаме. Първо хващаме най- бедните села аз ще намеря на далавера 4 хубави прасета колиме ги и правиме кюфтета и кебабчета след това ги пускаме на 5ст и казваме на хората ако гласувате за БМВ и спе4елим, след това цял живот ще купувате кебапчета и кюфтета за 5ст .Второ навиарно има готини момета :P в този форум ще снимаме ниаколко девойки и след това снимките 6те ги отпе4атим на бюлетините ни така 6те се разли4ават от другите .И трето нека сега всеки за домашно да измисли каква да бъде политическата програма .И накрая като спечелиме изборите правиме ЕКОТО главен щаб а аз ставам главен секретар на МВРс две секретарки (после ще ми благодарите)
Последна промяна evans на 17 Апр 2005, 11:23, променена общо 5 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

тема

Мнение от KPETEH » 16 Апр 2005, 23:24

Тази тема май е за най-горе: "FUN - вицове, картинки, линкове и т.н." :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Апр 2005, 7:20

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ако напраим коалиция с всички останали клубове има малка вероятност да съберем 4-те процента за да се вмъкнем в парламента :mhihi:

иначе политическата идеология тряба да е следната:
1. Крумови закони
2. връщане на смъртното наказание (да поизпразним малко затворите че така не се трае)
3. яростно преследване на всички които са забогатяли крадейки от държавата (ако приберем кинтите на сички богаташи забогатели незаконно ще върнем външния дългг на страната :) и ще остане бюджет за 1-2 години)
4. сурови наказания срещу корупцията
5. намаляване на данъците с 50% (ако опростим досегашната сива икономика и пуснем нормални данъци оттук нататък събираемостта ще се подобри с няколко стотин процента и ще събираме повече пари, разбира се ще се въдета и по сурови наказания и масови проверки след това)
6. прекратяване на приватизацията - така и така приватизират само печелевши предприятия - що да ги продаваме като печелим милиони от тях така и не разбрах
7. вкарване на държавния резерв в играта (само да седи няма смисъл държавата има нужда от краткосрочни и дългосрочни инвестиции)
8. организиране на клегиални събрания (на васелен принцип): ще разделим държавата на 10-15 окръга - във всяко селище ще се събират колегии (примерно земеделци) ще решават кви проблеми имат и как могат да се решат - после ще пращат по 1 представител в окръжно събрание там също ще решават -. после от всеки окръг ще идва по 1-2 души при нас с всички проблеми, идеи, предложение и т.н.
народа най-добре знае какви са им проблемите и дори и как да се решат.
9. премахване на акцизите и митата за старите коли - стурва ми се по добре да караме 15 годишни опели, рендета, фиати вместо 30-40 годишни жигулита и москвичи!
10. вдигане митата на чуждите стоки с цел защита на нашите
11. вкарване на закон с определяне на минимални цени за изкупуване на селско стопанската продукция
12. построяване на писти близо до всеки по-голям град и забрана на всякакви рейсърски изпълнения извън тия писти със сърови наказания !
13. стимулиране на раждаемостта с по-високи социални помощи и други видове помощи (тва Германия го е направила мн хитро между двете световни войни)
14. въстановяване на числеността на армията и "оправяне" на казармата, по късно и модернизиране
15. обединяване с Македония ако трябва и чрез инвазия (ама тва ще стане след кат влезем в Евросъюза че да не се месят)

другите да допълват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 17 Апр 2005, 11:41

Само да кажа за кинтите.Ако се регистрираме като партия държавата киха пари за бюлетини и кампания.Това се използва от много скапаняци дето си регистрират партии и гушат кинти.Наскоро май се прие закон за политическите партии,който правеше нещо по въпроса,ама няма кой да се интересува.
Още нещо по програмата : Средното образование да стане задължително!За да има повече образовани хора в страната.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 17 Апр 2005, 12:02

Отпадане мита и данъци за бмв-тата.
Забрана за спиране на бмв-та от ушеви.
БМВ събора - национален 3дневен празник. Разбира се 3-те дни са сряда,четвъртък, петък, че после събота и неделя да си починеш от празниците.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Апр 2005, 14:28

XaMaB написа:Отпадане мита и данъци за бмв-тата.
Забрана за спиране на бмв-та от ушеви.
БМВ събора - национален 3дневен празник. Разбира се 3-те дни са сряда,четвъртък, петък, че после събота и неделя да си починеш от празниците.
за това брат не се грижи спечелим ли аз ставам главен секретар на МВР и проблема ти е решен и ще обзаведа целиа автопарк на министерството с БМВ-ета и едно за мен

Назад към Извън Темата