Кола за Жената
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Кола за Жената
Търся да закупя малка кола за Жената..
Огеждам се нещо от сорта на :
Фиат Пунто , Сеат Ибиса , Опел Корса(но не ми харесват много) , Никви Фиести , Пежо 206 ,
Търсим нещо след 99г , с климатик , с повече Копчета .. както тя каза ,
и сме приготвили едни .. 6к лева... но трудно ги давам така че надолу от тази граница...
аз знам ко да и купя ,1-ва серия, ама много са ми скапи.. а и една мръсница си имаме вкъщи така че..
според вас кое е най удачното... аз съм се спрял сякаш на Сеатчетата ма знам ли.
а дали пропускам някой малак модел ..?
Дайте си думата колеги.. целия съм в слух.. утре съм в Русе да ровим за коли с КОПЧЕТА
Мерси предварително
П.С. няма значение дали е дизел или бензин... важното е.. мм от мои наблюдения гледам май повече се радва на Хетчбеци...с Копчета.. повечко нали..
Огеждам се нещо от сорта на :
Фиат Пунто , Сеат Ибиса , Опел Корса(но не ми харесват много) , Никви Фиести , Пежо 206 ,
Търсим нещо след 99г , с климатик , с повече Копчета .. както тя каза ,

аз знам ко да и купя ,1-ва серия, ама много са ми скапи.. а и една мръсница си имаме вкъщи така че..
според вас кое е най удачното... аз съм се спрял сякаш на Сеатчетата ма знам ли.
а дали пропускам някой малак модел ..?
Дайте си думата колеги.. целия съм в слух.. утре съм в Русе да ровим за коли с КОПЧЕТА

Мерси предварително
П.С. няма значение дали е дизел или бензин... важното е.. мм от мои наблюдения гледам май повече се радва на Хетчбеци...с Копчета.. повечко нали..

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Моя съвет е Пунто 2000-2002г ще вземеш и ще ти останат даже малко пари
Моита кара таково и маи е доста сполучливо.

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
....
Колега сто не се огледаш за Toyota Yaris !!!Аз взех на моята половинка и е доволна а и има доста коп4ета!!! И варви доста прили4но даже аз бях много изненадан от тази кола
П.С Поздрави и дано скоро да намерите това което и харесва

П.С Поздрави и дано скоро да намерите това което и харесва

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Полото е много железна количка,аз съм за Поло-тоПилев написа:От смотаните корса или поло,seat ibiza,може би и fiat bravo, другите са ми твърде зле , а иначе audi а3 също и един компакт не е лоша идея.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Да точно за това не искам VW малкос а скъпички...
Тойота Йарис ги гледам намерих много малко екземпляри ма не е лоша общо зето... абе то ще е едно разхождане утре... напрао тръпки ме побиват..
господ да ми е на помощ.
Компакт ..ясно ама тя не ще аудита и Бимери..
Да ви кажа май скача повече на Пежото.. аз съм против пежото но се пак тя ще я кара .. аи много много не слуша
Тойота Йарис ги гледам намерих много малко екземпляри ма не е лоша общо зето... абе то ще е едно разхождане утре... напрао тръпки ме побиват..

Компакт ..ясно ама тя не ще аудита и Бимери..

Да ви кажа май скача повече на Пежото.. аз съм против пежото но се пак тя ще я кара .. аи много много не слуша

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
поло=ибиза само външно се различават. Сравнително добър избор и много хора разбират от VAG групата. Ибизата с климатроник има достатъчно копчета, но много често се прецаква радио модула и смяната му струва около 700 -800 лв. понеже през него минава управлението на климатроника. Масово са с 1.4 бензинови двигатели които имат проблеми с мазането и доста често им превъртат лагерите. Ремонтират се изключително смотано и няма гаранция че ще издържат още 3-50000 км.
ПС: Каквото и да правите недей колата да е френска. 206, 306 и 406 са коли на приятели по едно време бях на повикване. умрях ела ме дръпни, изкача ми ремъка, не ще да запали, вече половин час си свалям кожата от ръцете и на тъпия ангренаж не мога да му развия ролката и тн.
ПС: Каквото и да правите недей колата да е френска. 206, 306 и 406 са коли на приятели по едно време бях на повикване. умрях ела ме дръпни, изкача ми ремъка, не ще да запали, вече половин час си свалям кожата от ръцете и на тъпия ангренаж не мога да му развия ролката и тн.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
А какво ще кажете за ПЕжО 307 и кои двигател е най-добър(трябва да е до 1.6) Че и на моята приятелка търсим колица ?
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Пежо (карах аз) и Рено (сега кара жена ми) май не стават.
Окачването го ремонтирам всеки месец, алтернатора - 2-3 пъти в годината.
Окачването го ремонтирам всеки месец, алтернатора - 2-3 пъти в годината.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Оттук изброените гласувам за Компакт
Цените са същите но БМВ-то е със сто класи отгоре / не само защото сме във форума на БМВ /

Цените са същите но БМВ-то е със сто класи отгоре / не само защото сме във форума на БМВ /
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и ние имаме пунто 2000 година жената си го кара отли4ен афтомобил малко хар4и ужасно лек волан за вартене маневрен гот машинка 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5