МОРЕ 2009....
Модератор: Общи модератори
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: МОРЕ 2009....
SKISA написа:......кой ,къде ,кога!?!?
понеже наближи нормалното време за море да споделиме "късните резервации" за тази година. засичания в едни дати ,общи морски сбирки за пришълци при колегите по морето....!
аз съм на лозенец в началото на юли . с поне няколко разходки до созопол и ахтопол ....по суша и по вода!
Айде да ги менкаме- от мене морето, от тебе терена за тичане

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Torre Lapillo и Porto Cesareo
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Mecho написа:uCnaHeTcA написа:Да не видиш нещо![]()
![]()
![]()
По темата... 26,27,28.05.2009г. Албена ... 2ра бална...![]()
хахаха 27 28 29 30 31 -май-1-юни Айвалък-Турция....и на мен 2-ра бална на моренце![]()
![]()
Според мен нашето черноморие пасти да яде ето къде ще съм и за какво става въпрос!
![]()
![]()
![]()
П.с. BMWALPINA-Aндрейчо обещавам ти докато се печеш на работа ще ти пратя ммс от плажа![]()
![]()
Колега, като гледам снимките тоя хотел е 3 или 4 звезди и е HB или AI база на изхранване. Във втория случай имай предвид, че безплатни са само турските питиета, а турското уиски е много гадно

С тоя малък басейн ти стискам палци шезлонзите на плажа да са безплатни, щото иначе трябва да ставаш 7 ч. сутринта да си резервирай шезлонг на басейна (но може да свършиш тая работа и преди лягане към 5-6 сутринта

Обслужването в Турция обаче е №1 - може да се напиеш и да драйфаш в басейна - персонала ще те гледа и ще ти пляска, а като свършиш ще отиде да почисти всичко за 10 минути

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
от 5 ти юни на созопол колкото и да не ми се ходи ама заради жената
и вече август си отиваме на тенерифе
и вече август си отиваме на тенерифе

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
flame написа:Mecho написа:uCnaHeTcA написа:Да не видиш нещо![]()
![]()
![]()
По темата... 26,27,28.05.2009г. Албена ... 2ра бална...![]()
хахаха 27 28 29 30 31 -май-1-юни Айвалък-Турция....и на мен 2-ра бална на моренце![]()
![]()
Според мен нашето черноморие пасти да яде ето къде ще съм и за какво става въпрос!
![]()
![]()
![]()
П.с. BMWALPINA-Aндрейчо обещавам ти докато се печеш на работа ще ти пратя ммс от плажа![]()
![]()
Колега, като гледам снимките тоя хотел е 3 или 4 звезди и е HB или AI база на изхранване. Във втория случай имай предвид, че безплатни са само турските питиета, а турското уиски е много гадноВ такъв случай бих препоръчал няколко бутилки по около 10 Евро от безмитния на границата на път за там.
С тоя малък басейн ти стискам палци шезлонзите на плажа да са безплатни, щото иначе трябва да ставаш 7 ч. сутринта да си резервирай шезлонг на басейна (но може да свършиш тая работа и преди лягане към 5-6 сутринта).
Обслужването в Турция обаче е №1 - може да се напиеш и да драйфаш в басейна - персонала ще те гледа и ще ти пляска, а като свършиш ще отиде да почисти всичко за 10 минути
5 басейна са

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
pantzer3 написа:Kambe написа:аз тази година няма да мога да заделя пари за море![]()
И аз така!
И аз така криза е!:(
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Mecho написа:5 басейна саама кой ще седи на басейн

((:BuKcu:)) написа:Още не знам къде, но със сигурност ще е Август
През август е препоръчително на северното черноморие и в скандинавките страни, но в никакъв случай по на юг от Гърция

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
При мен почва на 25 юни и ще трае 2 седмици, само дето няма да е почивка, а лагер за физическа подготовка и ще ни скъсат г*з*вете от гребане и плуване, но в началото на август ще има почивка 10тина дни на алинклузив, после що лятото ставам 100 килограма...

E34, E38
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Къщата е готова в Лозенец,и другия месец края изчезвам натам и ще отскоча после и до Слънчака и Влас Вегас