МОРЕ 2009....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Май 2009, 11:20

kiko написа:
© написа:кажете нещо за тая Албена? освен, че е на над 400км от тук има ли нещо интересно? заслужава ли си?
аз съм бил там по време на комунизма и нищо не помня :mhihi:

Албена остана едно от малкото места кадето си е така както си беше едно време,зеленина и спокоиствие последните 3 сезона сам в Балчик и си ходя на плаж в Албена
другия + е че там много българи и румънци не ходят,общо взето е място за почивка ако се търси нощния живот не е това мястото

Всичко това е вярно. Аз обаче да отворя една много неприятна скоба, наречена обслужване и отношение към клиента. Клони към нула. Изсипах им една торба пари на тия мизерници (5* UAI хотел в Анталия беше по-евтин), а получих 4* AI хотел, който от 70-те години насам само е боядисван, с персонал, който в най-добрия случай беше безразличен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Май 2009, 11:34

flame написа:
kiko написа:
© написа:кажете нещо за тая Албена? освен, че е на над 400км от тук има ли нещо интересно? заслужава ли си?
аз съм бил там по време на комунизма и нищо не помня :mhihi:

Албена остана едно от малкото места кадето си е така както си беше едно време,зеленина и спокоиствие последните 3 сезона сам в Балчик и си ходя на плаж в Албена
другия + е че там много българи и румънци не ходят,общо взето е място за почивка ако се търси нощния живот не е това мястото

Всичко това е вярно. Аз обаче да отворя една много неприятна скоба, наречена обслужване и отношение към клиента. Клони към нула. Изсипах им една торба пари на тия мизерници (5* UAI хотел в Анталия беше по-евтин), а получих 4* AI хотел, който от 70-те години насам само е боядисван, с персонал, който в най-добрия случай беше безразличен.

Последно бях там 2004та - имаше няколко нови хотела със сносни басейнчета и ресторанти към тях , но ... корорта е умрял , точно до плажната ивица се излива ПУМИЯТА НА КОРОРТА , което е наречно река , а не канал , както е всъщност - плажа е хубаж , само че няма НИКОЙ на него , ама буквално - август е празен . Не се залъгвайте да ходите не нудисткия - само бабички и старци - отвратителна гледка .
На Кранево , което е точно отдолу на Албена е в пъти по-добре - малко , слеско със 5-6 дискотеки и плажа е мнооого по-добър и голям и пълен , винаги ... Албена е пълна скръб - който иска спокоиствие , да си избере друго място - все още има места , които не са чак толкова пенсинерски и все пак са спокоини ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Май 2009, 11:35

Тази година... юни ще се поразходим до Милано, пък може и да се пекнем някъде, ако видим плаж по пътя ;) :mhihi:
За по-сериозно море, още не е ясно, след Халкидики миналата година май пак нататък ни тегли... Гръцкото море е... няма такова море...Пък може и на Лозенец да се отиде. Че едни приятели са боцнали там едни каравани и купона е нон-стоп :have one: Малко гъчкавина е там в разгара на сезона, пък и как са разкопали улиците сега заради някъв водопровооддд :confused:съмнявам се да асфалтират това лято...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 25 Май 2009, 13:08

Ами цяло лято ще съм си във Варна. Живея на 10 минути пеш от плажа (централния, ама те вече всички са еднакво мръсни), така че даже и винетка няма да купувам. Отпуската пак ще я прекарам във Варна. Ако някой ще идва насам, може да организираме нещо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Май 2009, 13:22

Apassionata написа:Гръцкото море е... няма такова море...

Сподели моля те! Чувал съм, че отношението на дебелите гръцки тъпунгери към българите било да го наречем леко презрително.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Май 2009, 13:37

Аз мисля за арапя, но незнам как е положението сега там. За последно съм ходил преди 4 год, някой ако има инфо да сподели.

Ако има харпунджии да споделят хубави места. Най добро място за мен е от шабла фара, до тюленово. Не е много дълбоко, максимум 15 метра, много риба и водата е супер чиста /бистра/. Но задължително неопрен, доста студено, дори и през август.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Май 2009, 13:42

Сондьора написа:Аз мисля за арапя, но незнам как е положението сега там. За последно съм ходил преди 4 год, някой ако има инфо да сподели.

Ако има харпунджии да споделят хубави места. Най добро място за мен е от шабла фара, до тюленово. Не е много дълбоко, максимум 15 метра, много риба и водата е супер чиста /бистра/. Но задължително неопрен, доста студено, дори и през август.

Koлега, аз съм от тоя край, в момента има нек'ви проблемации и май дори електричество няма на къмпинга :shock:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 25 Май 2009, 13:46

От 1-ви Август - 2 седмици на Несебър :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Май 2009, 13:47

flame написа:
((:BuKcu:)) написа:последната седмица на Август на Сл. бряг се препекох като рак :mhihi:

Ако това е целта на занятието - времето и мястото са перфектни! :winky:

Естествено :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Май 2009, 13:49

flame написа:

Сподели моля те! Чувал съм, че отношението на дебелите гръцки тъпунгери към българите било да го наречем леко презрително.

Миналата година , някой беше пускал снимки от Халкидики , които ме поразиха . Иначе навсякъде отношението зависи и от клиента - като си поръчаш бутилка , малко се променят нещатата.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Май 2009, 15:05

Краят на юли и началото на август, живот и здраве, сигурно ще съм по Южното черноморие - по всяка вероятност Лозенец, но може и Китен или Приморско :)! Честно казано хич не съм по спокойните места - трябва да се дивее и да остават спомени :twisted: :mhihi: !
Преди 2 години бях на Халкидики - не ми хареса особено :roll: ! Да, морето е супер чисто, а на някои места водата е синя, все едно си някъде по екзотичните курорти- но водата е адски солена и не можах да и свикна :confused: ! И някак си и купонът не се получи като хората - може би съм случил на някое кофти градче, знам ли! Не бих повторил скоро - аз съм си за нашето "мръсно, застроено и т.н." Черноморие ;) !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 25 Май 2009, 15:10

Bogat-Beden написа:Torrevieja...

Значи ще има главомах в Pacha :lalala:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Май 2009, 15:47

Аз ще се устремя към най-алпийската държава в Европа за разходки на високо при гледчерите живот и здраве а после на връщане ще се отбия в Хърватска на морето 8)

Нашето море за мен е "персона нон-грата" завинаги :!: :evil:

Георги Пенчев
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Май 2009, 16:03

acho.rs написа:
flame написа:

Миналата година , някой беше пускал снимки от Халкидики , които ме поразиха . Иначе навсякъде отношението зависи и от клиента - като си поръчаш бутилка , малко се променят нещатата.

Имах пред вид, че самото море е изключително красиво- като цвят и много чисто ... Има плажове, на които направо си като в Рая...Иначе откъм заведения нищо особено, обслужването става, не съм усетила някакво пренебрежиние или неуважение. Но истинският Купон, нощен живот, пачанги, та даже и чисто плажни забавления... ТУК е, на нащо море. В Гърция просто си почиваш... и ядеш и пиеш де. Като се замисля, много се израдвахме на Хепито на Сандански на връщане, хахахах, гръцката кухня не ме впечатли изобщо.
А за снимките, може и аз да съм била. Едно приятелче от тайфата направи уникални снимки от местата, на които бяхме...Ето 3-4 пак ;)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Те 7-8 станаха... Ето заради този наситен синьо-зелен цвят/който е такъв и в действителност/, заради тази кристална прозрачност на самата вода... пак ми се ходи... Иначе за размазване в Гъчкавината Слънчев Бряг го знаем къде е ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 25 Май 2009, 16:14

От 27. юни До 02.юли съм в х-л Каваци на къмпинг Каваци. Който ще е наблизо да свирка (на ЛС) ще измислим нещо :have one:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата