Барселона - Новият Шампион !
Модератор: Общи модератори
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Роналдо беше единствения от Ман, който искаше победа... не разбирам какво му плюете, само той се опита да играе
За нащо момче - без коментар. Барса игра супер. Ънри ... дъртия негър, е време да си ходи вече. А най-големите са Иниеста, Меси и Шави !

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Абе хора! Вие в час ли сте? Каква барса? Какъв шави? Какъв меси? Какъв роналдо?
И двата отбора бяха уникално слаби!!! Няма такава пародия!
Никакъв финал не е това! Абсолютна смешка! 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Барселона - Новият Шампион !
най-мразим некой да ми е от некой отбор ...
pantzer3 написа:Абе хора! Вие в час ли сте? Каква барса? Какъв шави? Какъв меси? Какъв роналдо?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двата отбора бяха уникално слаби!!! Няма такава пародия!
![]()
![]()
Никакъв финал не е това! Абсолютна смешка!
И как пък така го определи това, при положение , че Барса имаха 2 невероятни гола и нито една грешка в пасове и тн. За Манчестър съм съгласен , че след първия гол умряха .

- Новини
-
Мразя да гледам Шампионска лига без Милан, така че тази година само финала гледах. Идея си нямам кой заслушаваше повече купата с оглед на цялостното представяне в тазгодишното издание. Хванах само малко от полуфинала на Барса срещу Челси и макар да са ми антипатични всички англииски отбори, Челси си ги надиграха испанците тогава ама съдията сцепи мрака
За финала - бях си за Барса. Някак по-симпатични са ми. Незнам дали ще има кой да им развали хегемонията в следващите години специално на този състав.
Юнайтед незнам как я мислеха тази работа. Според мен онова леке Ронално донякъде им развали играта с тия тъпи индивидуални глупости. Незнам защо тоя тиквеняк си мислеше, че сам може да реши финала.

За финала - бях си за Барса. Някак по-симпатични са ми. Незнам дали ще има кой да им развали хегемонията в следващите години специално на този състав.
Юнайтед незнам как я мислеха тази работа. Според мен онова леке Ронално донякъде им развали играта с тия тъпи индивидуални глупости. Незнам защо тоя тиквеняк си мислеше, че сам може да реши финала.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
///milko way написа:Не му прави чест на тоя набеден професионалист да не намери сили за две думи пред последното интервю на Краси Минев при положение,че 10 дни всички медии не спряха да говорат за неговата важна особа + майка му,баща му и брат му
Тук съм много съгласен с теб.Поне да беше се показал да си каже стандартното "Играхме добре,но нямахме шанс" и да се прибере позиорчето.Най-малкото коментатор като Краси Минев не заслужаваше подобно отношение,а да не говорим за всички фенове на Юнитед в България.Просто това леке прекалено много се извиси.В Юнитед никъв го няма пък за националния няма да говоря.За пореден път показа що за натура е.Срам ме е чесно....
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Някои не могат да спят заради Бербатов явно, та трябва непрекъснато да го плюят, при положение че си има доказани качества и направи сравнително приличен първи сезон - както и сам казва, тази година е играл на средно ниво, следващата ще се старае да подобрява представянето си. И аз не бих дал интервю за К.Минев и другата пасмина псевдожурналя, дето коментират мачовете от ШЛ - още от мача с Челси беше очеизбодна пристрастността им към Барса. Нищо против всеки да е фен на когото си иска, но работата им се изразява в интересен и безпристрастен коментар, такъв нямаше нито в тоя мач, нито в предишните.
Манчестър цяла година зор и запазиха най-некадърното си представяне за накрая. И треньора с тая смотана тактика в началото с некви дървета в средата (тоя Андерсон отдавна подозирам, че се бръсне с рендето) и половин нападател, и всичките "звезди", дето не им се играеше, или бяха пуснати да поиграят няколко минути. На няколко пъти през сезона се случваше на Сър-а да пуска отначало дръвцата, които осират мача, и след това Бербатов, Тевес и т.н. да влизат да спасяват положението, крайно време беше да не сработи. Великите защитници и двамата се посраха яко при головете, в средата нямаше никой все едно, напред Гейналдо рита, като барне топка и така.
Адмирации и честито на Барса - играха си, както се очаква да играят, почнаха си с тримата нападатели в характерния си атакуващ стил и постигнаха съвсем заслужен успех в конкретния мач (без значение дали трябваше да са стигнали до него или не).
Манчестър цяла година зор и запазиха най-некадърното си представяне за накрая. И треньора с тая смотана тактика в началото с некви дървета в средата (тоя Андерсон отдавна подозирам, че се бръсне с рендето) и половин нападател, и всичките "звезди", дето не им се играеше, или бяха пуснати да поиграят няколко минути. На няколко пъти през сезона се случваше на Сър-а да пуска отначало дръвцата, които осират мача, и след това Бербатов, Тевес и т.н. да влизат да спасяват положението, крайно време беше да не сработи. Великите защитници и двамата се посраха яко при головете, в средата нямаше никой все едно, напред Гейналдо рита, като барне топка и така.
Адмирации и честито на Барса - играха си, както се очаква да играят, почнаха си с тримата нападатели в характерния си атакуващ стил и постигнаха съвсем заслужен успех в конкретния мач (без значение дали трябваше да са стигнали до него или не).
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
zvezdo88 написа:Е защо за Бербатов нито дума , при положение , че след влизането му направи 2 невероятни положения !? А и тоя Тевез за какво го вкараха никой не разбра. ?!
Големия футболист от 2 сигурни положения трябва да вкара поне един гол

Удара с глава на "Барби" беше най сигурното положение за гол, но той го нацели с ръба за консерви. Не случайно Алекс го вкара по средата на 2рото (70 мин ако не се лъжа), та да може да се приспособи към играта, но уви!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kalin_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има