Автиматик 525 D
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
kotak написа:BMW ATF ETL-7045E(ЗА МОЯТА КУТИЯ). 8 литра понеже цялото количество няма как да се източи(10.5л).Пак добре.
малко съмнително 8 литра масло да наблъскат в кутията ама ....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
anzak написа:малко съмнително 8 литра масло да наблъскат в кутията ама ....
Никой не чете документацията явно

А на предната страница в PDF-а си пише коя кутия колко събира.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте колеги,за смяната на маслото ще Ви кажа какво направих.Обиколих няколко сервиза на BMW и на два пъти повече се обадих и всички ми казаха,че е препорачително да се смени маслото на всеки 100 000 км.Това е във Франция.Няма да коментирам приемете го като инфо.
Успех на всички.
Успех на всички.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колеги маслото на автомата на 60,000 теа да се маха , тоя филм с lifetime oil е да си купите кутия след време маслолто за steptronic е сащото като на audi КУТИИТЕ след 2002 с еднакви характеристики
1 л масло от e 3 пъти по евтиноооооооооооооооооо а относно как се сменя ако някои го интересува да ми пише на Л,С сте му пусна линк
1 л масло от e 3 пъти по евтиноооооооооооооооооо а относно как се сменя ако някои го интересува да ми пише на Л,С сте му пусна линк
- anzak
- старши ентусиаст
-
miroalpina написа:колеги маслото на автомата на 60,000 теа да се маха , тоя филм с lifetime oil е да си купите кутия след време маслолто за steptronic е сащото като на audi КУТИИТЕ след 2002 с еднакви характеристики
кое масло слагаш като заместител колега че да е 3 пъти по евтино АТФ???
- anzak
- старши ентусиаст
-
mad_presley написа:anzak написа:малко съмнително 8 литра масло да наблъскат в кутията ама ....
Никой не чете документацията явно
А на предната страница в PDF-а си пише коя кутия колко събира.
тоя ПДФ е интересен колега ама малко трудно ми се струва да успеят да му източат 8 литраот системата ..........
- kerchona
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS
- Мечтае да кара: BMW
Re: Автиматик 525 D
Здравейте колеги,
имам 525 ТДС и от няколко дни автомата ми прави проблеми, включва до 3-та и не иска да сменя предавките нагоре. Решил съм да започна със смяната на маслото в кутията. Вие какво ще ме посъветвате?
Предварително благодаря!
Поздрави!
имам 525 ТДС и от няколко дни автомата ми прави проблеми, включва до 3-та и не иска да сменя предавките нагоре. Решил съм да започна със смяната на маслото в кутията. Вие какво ще ме посъветвате?
Предварително благодаря!
Поздрави!
Ти си това което правиш, а не това което говориш !
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
kerchona написа:Здравейте колеги,
Предварително благодаря!
Поздрави!
Случайно да имаш проблем с АБС или пък гумите ти да не са еднакви размери ?
- kerchona
- Потребител
-

Уважаеми г-н модератор (ivanov 530d),
нямам проблем с АБС, а че гумите са ми различни размери, не знам какво общо има с това, ако не искате да пиша във форума, ми кажете, мисля, че съм достатъчно интелигентен човек, за да Ви разбера. Аз си мислих, че форумите са затова, всеки да чете и да споделя какви проблеми има и как ги разрешава, но явно съм грешил.
Моля, да ме извините за което!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
kerchona написа::OT:
нямам проблем с АБС, а че гумите са ми различни размери, не знам какво общо има с това, ако не искате да пиша във форума, ми кажете, мисля, че съм достатъчно интелигентен човек, за да Ви разбера. Аз си мислих, че форумите са затова, всеки да чете и да споделя какви проблеми има и как ги разрешава, но явно съм грешил.
Моля, да ме извините за което!
Ако си беше направи поне малко труда да почетеш този форум, нямаше да задаваш такива въпроси. ABS-а и различните размери на гумите имат МНООООГО общо с твоят проблем

Ако си мислиш, че форума е да се пълни само с дублиращи се въпроси, наистина много си грешил!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d

нямам проблем с АБС, а че гумите са ми различни размери, не знам какво общо има с това........
на тия коли трябва да са еднакви и 4 по размер или по обиколка
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- kerchona
- Потребител
-
LUCIFER'S написа:kerchona написа::OT:
![]()
![]()
нямам проблем с АБС, а че гумите са ми различни размери, не знам какво общо има с това........
на тия коли трябва да са еднакви и 4 по размер или по обиколка
Много благодаря колега,
това не го знаех за гумите, ще предприема мерки. От скоро я имам колата и до сега я карах със зимните гуми, които бяха еднакъв размер, но като сложих летните, които са различни

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
kerchona написа:Здравейте колеги,
Предварително благодаря!
Поздрави!
Колега дори наскоро имаше такава тема.Колега при лека катастрофа получава удар и дефектира датчик на колелото следствие на което има точно твоя проблем-не включва след трета. Различните размери гуми бъркат датчиците и имат същия ефект.

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4