За Триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Май 2009, 17:20

overclock написа:На Ботевградско дупката е огромна :maad:

Къде е тая дупка бе :shock:
Аз всеки ден минавам няколко пъти по маршрута, ама чак такава дупка не съм виждал :shock:
Имаше 2-3, една от който оргомна на реката на светофара, ама ги запушиха преди време :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Май 2009, 17:28

amd написа:...Масово на хората не им пука за колите, кара се бързо и е много гадно така :evil: Виждам я от километър дупката/неравността, ама как да намаля и да мина с 20км/ч от моментните 80 км/ч примерно, като онзи ще ме натресе отзад, нито винаги успявам да мина в другото платно...

Ще спираш много ясно, въобще не ме интересува какво става зад мен.
На трамвайните релси на 5те кьошета редовно си спирам по средата на кръстовището, за да мина бавно. То хубаво, че не е дупка, но минеш ли бързо, правиш колата на мармалад. Въобще не ме интересува дали зад мен има трамвай, камион, дядо с Москвич или Папата.
Даже ме спряха един път и пробваха да да се заядат, че съм излязал от кръстовището на червено. След културно опресняване на ЗДвП и много възпитан разговор, решиха че не съм тяхната гугутка и животът продължава.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 29 Май 2009, 18:15

Nukem написа:Аз в такъв ров се хакнах вчера на Любляна че замалко да ми падне бронята,сега седи малко поувиснала! :(

Ako е там където са разкопали ...вече ходя с другата ми кола на работа :D Добре ,че идват избори ,та бате Бойко се сети да оправи околовръсното .....та вече не псувам толко много докато се прибера до нас .Писна ми да давам пари за окачвания и джанти и гуми и тия да серат на тях.Ако продължава така по добре да изкарваме тракторите поне ще се знае ,че няма да се загубиме в някос дупка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

ужас

Мнение от mitaka7 » 29 Май 2009, 18:26

вчера се прибрах от Германия ,и като направих сравнение направо ми се повръща,тука е някакъв ужас,това не е държава,но те хората по европа ни знаят,и не случаино ни определят като тоалетна,просто това е истината

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 29 Май 2009, 19:12

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 18:47, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: ДЕБА и Дупките по Тая София

Мнение от miroslav4ev » 29 Май 2009, 19:20

Bmw325is написа:баси майката днеска в ква дупка влзнах ...,на ботевградско посока центъра и въче съм почти стигнал до подуяне и в неква шахта ли беше дупка ли беше незнам, спрех и гледам че гумата се е спукала ,псувах псувах ама... са требва да си сменим двете предни гуми 18-ки и са се чуда кой да напсувам и от кой да си търсим 1000 лв за гуми?

т'ва да е на светофара случайно, че и аз тропнах там преди около месец, ама без последствия :confused:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 29 Май 2009, 19:26

Миналата седмица на Княжево малко след трамвайните линии посока центъра има един ров който го заобикалят всички каращи в тази посока, е и аз го заобиколих и се набих в една изрезка между релските, което автоматично довете до 2 жабки от лявата страна на предната и задната гума. Ужас е тая София в Перник няма толкова дупки :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 29 Май 2009, 19:27

hemicharger написа:
DAEL написа:
stef4o_BMW написа:Еми лошо,ама кат се одариш така звънкаш на КАТ и после съдиш общината ви.Друг начин няма,аа и ако си с каско им звънкай и на тях.
Деба тия дупки и шахти как ги не оправиха,цяла БГ е пълна с дупки :banghead:

И като дойде "фирма"КАТ ти праскат акт за движение с несъобразена с пътната обстановка скорост :twisted:

КАТ вече не идват
Абе колега как няма да дойдат,дано не ми се случва,че не КАТ ами и кмета ще дойде.Колегата е в пълното право да осъди общината да му плати ремонта на колата,джантата и гумата.И ще спечели,само ако не е мърдал колата и се е обадил на КАТ и каското му ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 29 Май 2009, 19:47

stef4o_BMW написа:Еми лошо,ама кат се одариш така звънкаш на КАТ и после съдиш общината ви.Друг начин няма,аа и ако си с каско им звънкай и на тях.
Деба тия дупки и шахти как ги не оправиха,цяла БГ е пълна с дупки :banghead:

Гледай да са ти платени всички данъци първо ... 8)
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 29 Май 2009, 20:41

мои друпките треа да се прелитат и така не се усещат мина с 130 -150 и немаш грижи ,аз слушам радиото то ми пее : карам си както знам откого да ме е срам .Виж ако до дупкаа има милиционер е кофти следват :кинти,разправии,цигании и за закъснял 15мин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 29 Май 2009, 21:17

Аз се чудя на друго, за дупките по старите улици (които не са ремонтирани/преасфалтирани скоро) е ясно! Как е възможно обаче, няколко месеца след пускане на нова отсечка (а именно, между гробищата и надлез надежда), шахтите да са в такова окаяно състояние, че да трябва да ги заобикаля човек!?!?! Как не се научиха да ги правят тези шахти!?!?! В Германи и Франция (където съм карал най много извън БГ) не се разбира, че минаваш през шахта... е, как там може, а тука не може!?!?! И защо поставят нова маркировка и една седмица по късно изрязват асфалта (със все маркировката естествено) за да правят кръпки!?!? Имам чувството, че тези решения се взимат от ИСТИНСКИ завършени идиоти, както и, че се изпълняват от такива!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 29 Май 2009, 21:39

избегаш от една и хоп в друга абе к*р капан танк да караш пак ще се намери дапка да те потроши :censored: :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Май 2009, 22:46

liloff написа:Ще спираш много ясно, въобще не ме интересува какво става зад мен.
На трамвайните релси на 5те кьошета редовно си спирам по средата на кръстовището, за да мина бавно.

мдааа и аз там като минавах преди 1-2 години всеки ден и имах подобни проблеми. тия релси не са кой знае какво ама бая съсипват амортисьорите...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 29 Май 2009, 22:55

Ако имаш хубави амортисьори ще ги прелетиш без проблем.
Нали това им е една от задачите на амортисьорите.
The power is nothing without control.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 29 Май 2009, 22:56

[steeN] написа:
liloff написа:Ще спираш много ясно, въобще не ме интересува какво става зад мен.
На трамвайните релси на 5те кьошета редовно си спирам по средата на кръстовището, за да мина бавно.

мдааа и аз там като минавах преди 1-2 години всеки ден и имах подобни проблеми. тия релси бая съсипват амортисьорите...

Добре де, на Запад как правят трамвайните релси ?! Тук е ужасно ... и на 5те кьошета, на Тотлебен и Пенчо Славейков, на Семинарията .... (най-често минавам от там) Как може да правят релсите по този некадърен начин !?! А за шахтите ... коментара е излишен.... шахтата да ти е 10см по-ниско от нивото на асфалта ... това е безобразие! Най-пресен пример е новата отсечка от пътя Варна - София преди Стрелките (разклона за Плевен)... там се минава през едно село, чийто път е напълно преасфалтиран, но въпреки това шахтите са толкова по-ниско от асфалта, че трябва да ги заобикаляш, което, ако има насрещно движение, е невъзможно...... Същото е положението на преасфалтираната отсечка в Младост4 от магазин ХИТ до началото на правата към Бизнес парк София...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата