Най-грозната кола.
Модератор: Общи модератори
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
ja написа:За мен по-голем кенеф от БХ-а нема
Има и това е ВХ комби.
А днес след като сутринта изчетох темата и после докато пих кафе в центъра, установих че всички японски кочини до 2000-та година просто са уникални грозотии. Но ако се направи истински конкурс за най-грозната кола, Мултиплата и Санг Юнговете няма да го спечелят. Просто няма да ги допуснат до конкурса защото са в професионалната лига по грозота.
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Хора май темата се изчерпа и почнахте да слагате секви коли....не виждам на някой от тях кое им е грозното ? 

Фиат Мултипла добре, някви Санг Йонг добре, ама вие прекалихте - изброихте всички модели на БМВ - 1ца, 7ца, 3ка .... как може да кажеш, че е65 и е66 не ти харесват незнам .... на очиларката какво и е. Аз имам Фиеста 2007 година и съм страшно доволен - супер иконимична и супер удобна , Холандия - България без проблем съм го минавал - какво я оплюхте незнам.
За мен най - грозното е едно рено modus ...
но вътре изглежда готино и мисля , че е удобничко 
За мен най - грозното е едно рено modus ...

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
И аз смятам, че някои колеги попрекалиха, дали това не е знак да се праща в историята тази тема!?!
Не мисля, че е реално да се сравняват модели от 50те и 60те с модели от 2000-та и насам. Нека темата да обхваща единствено актуални модели (които са в производство) примерно! Вярно е, че така Мултиплата отпада, но Ацтека си остава, а той си е безспорен фаворит (според мен).
Не мисля, че е реално да се сравняват модели от 50те и 60те с модели от 2000-та и насам. Нека темата да обхваща единствено актуални модели (които са в производство) примерно! Вярно е, че така Мултиплата отпада, но Ацтека си остава, а той си е безспорен фаворит (според мен).
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Никога няма да има консенсус по въпроса-"хубаво" и "грозно"са много субективни понятия.Така е устроен човек ,това което за един е прекрасно за друг не е даже хубаво.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ukelichko написа:ja написа:За мен по-голем кенеф от БХ-а нема
Има и това е ВХ комби.
А днес след като сутринта изчетох темата и после докато пих кафе в центъра, установих че всички японски кочини до 2000-та година просто са уникални грозотии. Но ако се направи истински конкурс за най-грозната кола, Мултиплата и Санг Юнговете няма да го спечелят. Просто няма да ги допуснат до конкурса защото са в професионалната лига по грозота.

Японски коли -грозни?Повечето японски коли преди 2000 година дори бяха изпреварили времето си като дизайн,екстри и системи за безопасност
Първо чети,после не бъди наивен и предубеден
А Колеги нещо не ви разбирам започнахте любимата марка да обиждате 1-ва серия била грозна компакта бил грозен и още глупости а за ГОЛФ никой нищо не каза
... Ягуара бил грозен . вярно всеки си има вкус но точно този клас кола лично аз никога не бих казал че е грозна
ето ви нещо грозно след 2000г
http://media.photobucket.com/image/futu ... sign-2.jpg

ето ви нещо грозно след 2000г

Те мразят BMW Аз мразя тях
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
тва го установих о6те като я видях за пръв път и така се смях на един светофар,4ак ми стана неудобно от човека
ужасен ужасон!!!

ужасен ужасон!!!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
bratoev написа:А Колеги нещо не ви разбирам започнахте любимата марка да обиждате 1-ва серия била грозна компакта бил грозен и още глупости а за ГОЛФ никой нищо не каза... Ягуара бил грозен . вярно всеки си има вкус но точно този клас кола лично аз никога не бих казал че е грозна
![]()
ето ви нещо грозно след 2000г![]()
това е кола за жена (не знае на къде да тръгне )

///M

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Fear написа:wot написа:Ситроен пежо и рено без изключение.![]()
?
Citroen C5:![]()
Peugeot:
Renault:
това не ми се вижда никак грозно !!!

///M

Както казаха по-горе, грозотията/хубостта е субективно понятие.
Вкусове всякакви.
Ама не мога да отмина с лека ръка, когато някой заклеймява цели три марки с цялата им гама като грозни.
Новото Megane Coupe също не бих казал, че е грозно:
Покрай тези, забравих да кажа, коя е най-грозната според мен.
Е, FIAT Multipla e. Обаче много хора биха се изненадали, колко функционално и удобно е това грозилище всъщност.

Вкусове всякакви.

Ама не мога да отмина с лека ръка, когато някой заклеймява цели три марки с цялата им гама като грозни.

Новото Megane Coupe също не бих казал, че е грозно:

Покрай тези, забравих да кажа, коя е най-грозната според мен.
Е, FIAT Multipla e. Обаче много хора биха се изненадали, колко функционално и удобно е това грозилище всъщност.