В коя бензиностанция предпочитате да зареждате?
Модератор: Общи модератори
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
ЛУКойл, защото най понася и на двете коли. Нафтата нямам никакви оплаквания(ма на такава кошница ескорт IV, как да усетиш)
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- Alecsi
- Потребител
-
- Кара: 535 d
сипвам дизел - само от Rompetrol!
Колата пуши по малко, върви повече, и намалява разхода. Все пак - имат чисто нова рафинерия в Румъния.
Колата пуши по малко, върви повече, и намалява разхода. Все пак - имат чисто нова рафинерия в Румъния.
Alecsi написа:сипвам дизел - само от Rompetrol!
Aз вече привършвам с горивото и смятам да пробвам този Rompetrol.
Дали и бензинът е внос от Румъния?

Другата седмица ще споделя впечатления как се държи колата с бензин от Rompetrol.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
sineok_pi4_ написа:don_mimo написа:в крайна сметка излезе, че от където и да заредиш все си прецакан
ще пробвам каква е нафтата на ромпетрол ...ама еко-то в русе малко невзрачна бензиностанция ми се вижда , а и + това преди беше под друго име
Колега, ти за тази Еко която е на Христо Ботев 40 ли говориш ? Не забравяй,че отскоро Еко-то купи всички бензиностанции на турските ОПЕТ и сега и те са вече под името ЕКО. Ако това си имал в предвид като казваш,че е била преди това с друго име .....Иначе за ЕКО-то може да си спокоен .В момента се опитват да набират скорост и предлагат най-доброто поне за сега на Бг пазара откъм качество на горивото...
Дам преди тая беше ШЕЛФ

Напоследък взех да зареждам от румъния.Хем си правя разходка през моста хем и горивото ми е по-добро.Като си платя такса мост ми излиза същото като тука ама поне горивото е по-добро

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
Аз да ви призная честно още откакто съм я купил колата,..става въпрос като излезнах от КАТ-София и влезнах да заредя в бензиностанция Петрол,..сипах А95 и от тогава колата не даваше да й стъпиш на педала на газта,това всичко хубаво дотук! Отидох на ОМВ на ул.Опълченска и ул.Цар Симеон сипах А95 Superlead или Superunlead беше не помня много точно,та..сипвам си аз и колата да видиш няма душа да върви, глъхне като тръгнеш на 1-ва и 2-ра,прекъсва докато караш,..абе няма душичка колата да върви,..каточели колата тежи 6 тона ебаси..айде сипвай след това ОМВ Carrera 100 за да се пооправи малко, да оправи се наистина,..от тогава само на Петрол А95 си сипвам и съм доволен да чукна на дърво нямам проблеми по това отношение с горивото откакто зареждам в Петрол и то не А96 Екстра Форс,ами нормалния си А95...

"Нашият дрифт е ненаказуем"... 
BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Rompetrol имат база в Русе, не е нужно да ходи колегата до Румъния за гориво като може от бензиностанцията на Ромпетрол в града да зареди
ще го пробвам дизела и ще ви кажа как е

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
don_mimo написа:Rompetrol имат база в Русе, не е нужно да ходи колегата до Румъния за гориво като може от бензиностанцията на Ромпетрол в града да зареди
знам,че има база,но пробвах да заредя и от Румъния и да ти кажа май има разлика

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
===
shell,petrol,lukoil,omv р еко.За еко-то съм чувал,че бил чист бензина.Много се хвалят с побелял ауспух

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28