всичко прецаках....
Модератор: Общи модератори
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Здравей колега, неприятна е ситуацията, знам какво ти е и ти съчувствам! Колкото и да сме силни, има неща които ни удрят в земята за секунди, за съжаление любовта е именно от тези неща! И все пак, аз лично ти завиждам, че си влюбен! На мен не ми се е случвало от години и някак... живота е черно-бял без любов.
Ако приятелката ти има още чувства към теб, ще успееш да си я върнеш, защото любовта е като Ред Бул (дава криле):)
Но, ако те е разлюбила... нямаш шанс! Една жена разлюби ли... нищо не е в състояние да промени нещата.
Надявам се, в твоя случай да ти е просто сърдита и да успееш да си я върнеш, пожелавам ти го!
И запомни тази максима: края винаги е добър, ако не е, значи това не е края:))
Ако приятелката ти има още чувства към теб, ще успееш да си я върнеш, защото любовта е като Ред Бул (дава криле):)
Но, ако те е разлюбила... нямаш шанс! Една жена разлюби ли... нищо не е в състояние да промени нещата.
Надявам се, в твоя случай да ти е просто сърдита и да успееш да си я върнеш, пожелавам ти го!
И запомни тази максима: края винаги е добър, ако не е, значи това не е края:))
Всички сме минали през такива моменти братле. Явно, че всички жени равнуват от колите, все внимание искат, да си говориме. Ние мъжете сме малко по-така и не ги оценяваме тези неща навреме, а все когато стане нещо кофти. Дай и малко време да види че си се променил, ако найстина те обича ще го оцени. Това, че излиза с някой само ще и помогне да разбере, че иска да е с теб. Не се предавай бате. Горе главата и дано да се наредят, както трябва нещата.
П.С. Направо се замислих, как ме трае моята жена още
П.С. Направо се замислих, как ме трае моята жена още

Павка, покажи й, че си разбрал къде е грешката ти.Не знам точно как, защото ти най-добре си познаваш момичето.Кажи и всичко, което си написал тук, право в очите й.Бъди уверен, върни я малко назад да си припомни хубавите моменти заедно, после кажи къде грешиш и къде си постъпвал като "глупак", дори се пошегувай..усмихне ли се, значи нещата са наред, но ти недей да се усмихваш докато тя не се хвърли да те гушка.... НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ.Сигурен съм, че нещата ще се оправят.
П.С. Нека всички обръщаме повече внимание на момиченцата си
П.С. Нека всички обръщаме повече внимание на момиченцата си

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Така като чета поста ти, се вижда, че държиш на нея, още по добре е, че си рабрал какво я наранява, аз лично си мисля, че след няколко дни ще можеш да си събереш мислите и да поговорите сериозно.
Но ще трябва да се промениш няма начин.
Никоя жена няма да търпи пренебрежение с години.
Ако не и е интересно да я водиш с теб навсякъде, просто ще се наложи да правиш компромиси.
Малко БМВ мероприяти, малко женси мероприятия(малко трудно е да се напише ей така с едно изречение, но се надявам че рабираш какво имам в предвид).
В края на краищата като я обичаш ще трябва да и угаждаш.
И парите не са всичко на тоя свят!
Заради пустите му пари все лоши работи стават......

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Жена и коса тръгне ли да бяга ... няма връщане назад. Търси нещо ново и това е. Живота продължава.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- djudjko
- Потребител
-
- Кара: E30 324d
Пич, не унивай!!! Ма що не и покажеш че не си си губил времето... Организирай няколко десетки BMW та от твоя край, изсипи ги и само факта че са там може би ще я трогне поне да седне да поговорите и да се замисли... Ти си знаеш - от мен успех с мацката!!! 

ЗАВИСИ

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Що се лъжете, че човек може да се промени? Или си такъв или не си. Всяка промяна е временна, правиш се на нещо, което не си на сила, опитваш се, мъчиш се и в края на деня пак си си ти. Няма как изведнъж да започне да ти харесва да си ходите по плажа, вместо да си на пистата при положение, че и преди не ти е харесвало. Рано или късно нещата пак ще стигнат до там, където си сега. Вариантите за трайна връзка са да правиш компромиси, да намериш човек, който да има сходни интереси като твоите или пък да не му пука, че вместо да сте заедно си заминал някъде на майната си да гледаш някакви коли. (на тия, дето не им пука обикновено е така защото докато те няма си намират занимания, които няма да ти се понравят ако разбереш
)
Третия вариант ако отпадне и приемем, че добре изглеждащите жени интересуващи се от форуми, коли и състезания са по-редки и от бялата лястовица остава компромиса. Тъй, че помисли дали заради тази връзка си готов на компромиси. Помисли какво даваш, получаваш, губиш и печелиш и ако прецениш, че си струва купувай цветя, прави серенади, досаждай, реви, тръшкай се, пребий тоя, дето излиза сега с нея или каквото и да е нужно за да ти даде още един шанс да покажеш, че можеш да намериш баланс между нея и другите си интереси.

Третия вариант ако отпадне и приемем, че добре изглеждащите жени интересуващи се от форуми, коли и състезания са по-редки и от бялата лястовица остава компромиса. Тъй, че помисли дали заради тази връзка си готов на компромиси. Помисли какво даваш, получаваш, губиш и печелиш и ако прецениш, че си струва купувай цветя, прави серенади, досаждай, реви, тръшкай се, пребий тоя, дето излиза сега с нея или каквото и да е нужно за да ти даде още един шанс да покажеш, че можеш да намериш баланс между нея и другите си интереси.
djudjko написа:Пич, не унивай!!! Ма що не и покажеш че не си си губил времето... Организирай няколко десетки BMW та от твоя край, изсипи ги и само факта че са там може би ще я трогне поне да седне да поговорите и да се замисли... Ти си знаеш - от мен успех с мацката!!!
Павката ако е навит, аз съм съгласен за серенада от БМВ-та пред блока. Бройте ме сигурен

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе той до сега обяснява, че заради БМВ- та го е оставила, вие ще ходите да и бръмчите пред блока.
Що не я поканите и на някое рали да я заведете? 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Зелен, в тоя форум колкото хора, толкова и мнения по въпроса. Гадното е, че единствения човек, който може да ти помогне в тази ситуация си ТИ! Ти си човека, който я познава най-добре, ти си човека, който знае как да я накара да се "разтопи". Просто я помоли да поговорите, изслушай я, после тя да те изслуша и й кажи какво чувстваш и какво мислиш. Ако трябва си ги напиши нещата които трябва да и кажеш, лошо няма в такива моменти никой не остава хладнокръвен. Пак ти казвам ТИ си човека който знае верния подход към нея. Всички съвети които ти даваме (включително и този) могат по-скоро да постигнат обратния ефект. Тук говорим за конкретен човек, не за нещо което може да бъде измерено и след като ти я познаваш най-добре, твоя подход би бил най-правилен. Кураж, брат, каквото и да стане, знаеш ще помагаме с каквото можем, ти само кажи.
От тогава русото не е на мода.
bum_bum написа:Абе той до сега обяснява, че заради БМВ- та го е оставила, вие ще ходите да и бръмчите пред блока.Що не я поканите и на някое рали да я заведете?
Ти ако под серенада разбираш бръмчене си е твой проблем

Според мен не БМВ-то е конкретната причина, а лиспата на внимание. Те всички жени са еднакви. Просто не могат да възприемат, че имаме и други интереси освен тях. Е хубаво и за тях да имаме време де, но пък да заебеме всичко друго заради тях... какви мъже сме тогава.
Ее Павка, сега виждам темата, и макар че се познаваме само от форума и скайпа, ми е гадно за теб
Незнам сега какви са отношенията ти с жена ти, и дали се чувате изобщо, но както казват колегите опитай се да и обясниш всичко и че държиш на нея и така
Дано се оправи всичко и да сте си пак заедно.Успех!!!

Незнам сега какви са отношенията ти с жена ти, и дали се чувате изобщо, но както казват колегите опитай се да и обясниш всичко и че държиш на нея и така

Дано се оправи всичко и да сте си пак заедно.Успех!!!
Най добре изчакай една седмица две без да и звъниш - не и показвай че ти е мъчно че я няма до теб- това е грешка която ще я отблъсне още повече.Излизай с пиятели карай си машината - това малко ще те накара да позабравиш за нея. Когато се видите дръж се се едно нищо не се е случило - се едно е минал един ден от както не сте се виждалил
И в никакъв случай не и се обснявай и ни и говори това което си написал тук. Не я моли за прошка - просто се дръж естественно и позитивно - като най големия пич.
Повярвай ми ще проработи изпитано е .А ако пък не се получи фащай друга - поне момичета има много ....
Пиши после какво е станало!!!
И в никакъв случай не и се обснявай и ни и говори това което си написал тук. Не я моли за прошка - просто се дръж естественно и позитивно - като най големия пич.
Повярвай ми ще проработи изпитано е .А ако пък не се получи фащай друга - поне момичета има много ....
Пиши после какво е станало!!!
- djudjko
- Потребител
-
- Кара: E30 324d
bum_bum написа:Абе той до сега обяснява, че заради БМВ- та го е оставила, вие ще ходите да и бръмчите пред блока.Що не я поканите и на някое рали да я заведете?
Еми пич, то сега новото гадже трябва да е абсолютно спокоен ако я види някъде с някое BMW... Стига глупости, в тая тема всеки се опитва да помогне на колегата, къде с умни - там и с не толкова умни предложения - той да си ги пресява!!! А тия приказки с вълкъ и кожата не ги разпрявяй, щом той казва че му липства и преценява че си я иска обратно... малко е раничко да му набиваш обратното!!!
ЗАВИСИ