Предизборна агитация по телефона - БСП
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Преди 4г. получих писмо от Герджиков да ме агитира да гласувам за НДСВ
БСП и ДПС не трябва да припарват до властта, а бат Бойко наистина не трябва да управлява сам, същото важи и за Костов, за тва най-добре да си направат една коалицийка след изборите заедно с другите десни партии и ВМРО

БСП и ДПС не трябва да припарват до властта, а бат Бойко наистина не трябва да управлява сам, същото важи и за Костов, за тва най-добре да си направат една коалицийка след изборите заедно с другите десни партии и ВМРО

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Valentin_Peev написа:Преди 4г. получих писмо от Герджиков да ме агитира да гласувам за НДСВ

Valentin_Peev написа:Преди 4г. получих писмо от Герджиков да ме агитира да гласувам за НДСВ
Та с кой викаш да направат коалиция?Чичо Ванчо май ще се размине с парламента а другаря Каракачанов няма никакви шансове,тоя е ебати политическата к**ва,само с ДПС не е правил коалиция.

GVT написа:Valentin_Peev написа:Преди 4г. получих писмо от Герджиков да ме агитира да гласувам за НДСВ
Та с кой викаш да направат коалиция?Чичо Ванчо май ще се размине с парламента а другаря Каракачанов няма никакви шансове,тоя е ебати политическата к**ва,само с ДПС не е правил коалиция.
кауБойко ше направи най накрая коалиция с БьеСьеПье-то, нищо че сега се бие в гърдите че това е невъзможно

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
GVT написа:///peter написа:Яне ме радва![]()
Кой,краварчето Яне?Бате ,такъв лицемерен тип като него не си срещал.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
тея БСП са доста долни, само някакви смешни рекламки пускат. За тези 4г. имаше протести в сектор медицина, образование, земеделие, студенти, полицайи. Те се подиграха със всички. Просто тая тройна коалиция не трябва да бъде на власт повече.
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3