всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Юни 2009, 23:50

не ми е работа ама това твоето е новобранщина. взимай се в ръце и продължавай. ако струваш и си тежиш на мястото - жени много. ако не - тази раздяла е най-малкия ти проблем.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 03 Юни 2009, 0:02

Phil написа:Мислех да дръпна един дълъг пост, в който да ти кажа, че ти съчувствам и знам какво ти е защото и аз съм в същото положение в момента...но като се замисля няма смисъл от това...всеки знае за какво става въпрос...Дано да успееш да се събереш с мацката...все пак шансовете ти са доста добри ако й кажеш нещата, които си написал...Но не забравяй че и колегата Bum_Bum е много прав - всеки се променя за известно време и като тръгнат нещата на добре всичко се връща по старо му :!:

грешка е да и ги казва - това ще прецака всичко
ти като и каза на твоята нещо подобно-а аз съм сигурен че си казвал - какъв беше резултата?
та по темата
погледни най-великите хора - най преуспелите
какво виждаш - аз виждам цел устрем към нея на първо място е целта
после всичко останало
това е много готино до имаш нещо в живота за което дати го осмисля - за което да си струва да живееш ...
момичето което е писало в темата 100 процентно ти е казало какво е положението
ако искаш още съвети - попитай някой приятел който има много жени - той най добре ще ти каже как да действаш
това е от мен дали ще мепослушаш или не това е твоя работа - аз съм се патил - късало ми се е сърдцето- цветя съм носил стихове писах - нестаааавааа- дори и влошава случая
аа сетих се заоще нещо сигурно си се играл с котка и въженце с парче хартия докъто дърпаш и си играеш с нея тя има интерес и е готова на всичко докъто не го спипа , но пуснеш ли въжето интереса и към играта пропада- май-май така са и жените - не им се разкривай изцяло....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Юни 2009, 9:12

:bowdown:
затова обичам форума,заради хората,които искат да помагат!
така-ние още живеем заедно,защото сме на квартира и няма как да стане!тя излиза с момчето,защото й обръща внимание и се разнообразява,инак като е при мен и откача,мъка й е!
така е по-добре,осъзнах го,това което съм й причинил ще тежи завинаги,тя е абсолютно сигурна,че няма как да продължим заедно!
аз си взех бележка и разбрах къде е грешката,тя си иска малките неща и днес ми каза,че точно това е искала!
накарах я да пие хапчета,това ме разби,аз обичам да веселя хората и да ги правя щастливи,а точно нея а съкруших тотално!нека си поема пътя,аз съм виновен и няма как да оправя нещата,за да не я карам да страда повече,трябва да я оставя намира!
странно нещо е живота,колкото повече го мислиш,толкова повече ти натежава!
при мен все така става-хората,които обичам,страдат заради мен :evil:
аз искам така-момичето до мен да се чувства специална и горда,без да мисля за други,за коли,за пиянствания и такива!
винаги съм разчитал на приятели и най-много заради тях съм страдал,ето сега съм без книжка,защото спасих един от затвор!
но и приятелите ми дават кураж,затова благодаря на всички!
дано след време тя да е щастлива,а аз да направя нещо,за да компенсирам причинената мъка!
и на мен не ми се стои вкъщи и хич не ми се прибира,защото ми е зверски гадно!
момичета бол,но повече никога така,аз не съм използвач и няма да позволя друга да страда,заради мен!
дори когато съм бил с някоя мръсница,ми е било жал,че аз я използвам!
отново много ви благодаря!
живота продължава и много неща чакат да бъдат разрешени от мен,а това че днес се усмихвам е голям напредък!
по сбирки и събори ходя заради хората като вас,ама като се лепна с пиенето и всичко пропада-това ще го променя!
докато има такива като вас,форума ще има смисъл!
а колата-ако си оправя нещата финансово, ще я стегна и ще я подаря вече наистина,да направя някой щастлив!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 03 Юни 2009, 9:27

павката написа:..............

Павка,Павка,Павка... нз кво да ти кажа бате :( Тежко е и то много,но все пак опитай да направиш нещо.Започни с нещо романтично.Отиди купи един голям букет рози,сложи и го на леглото с някакво послание.Ако все пак има някакви чувства към теб ще го оцени.Ако ли не наистина е по-добре да се откажеш... Просто пробвай.Жените никога не казват това което реално мислят в такива моменти.Не се предавай толкова лесно.

Аз бях изпаднал преди 3 години в същата дупка като теб.Ставане в 2 посреднощ да караме с приятели,като се приберях от работа бях като труп после и никакво внимание.Стигна се до същото.Появи се такъв с повече време за нея,с повече внимание към малките детаили и т.н.Беше сигурна,че не иска повече нищо от мен,но намерих начин да и покажа че съм осъзнал грешките си през 4-те години заедно...Когато все пак успях да и покажа всичко и отново се събрахме тя ми каза,че макар и да е говорила всичко това е искала отново да е с мен.

п.п Година по-късно се разделихме,защото аз така реших.Предпочетох друг живот и за нея нямаше място в него.Прекалено много я обичах за да я вкарам и нея в батаците.Продължава да ме боли,но знам,че тя е щастлива.
Ако нямаш планове да ги вършиш такива като мен се бори до дупка,защото винаги има смисъл...Успех бате ;)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 03 Юни 2009, 9:43

абе коленичих пред нея и й се помолих да преосмисли нещата,а тя се разстрои и каза да ставам,защото се измъчва!
много мразя да се моля и затова незнам дали да продължавам :roll:
наскоро така като си бях в зарата-зяпам си тв около 00ч и като чух че вън бръмчат и скочих и тя както спеше и вика идвам с теб,ама аз на такива места искам да съм сам,да не се съобразявам и сега ми го натяква,че не съм я взел,а съм се разсърдил и не излязох!
в началото искат да ги впечатлиш някакси,да ги развозваш с колата,да ги направиш да се чувстват добре,подаръчета,дискота и такива неща!
и ако са свестни,после се задоволяват с малките,дребни неща-да вървите заедно хванати за ръце,да ходите до магазина,да измиите чиниите и все такива наглед дреболии!
че тя дори в тоалетната идваше с мене :D ,еееееее ся се святкам колко съм загубен,всеки един момент е искала моето присъствие

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 03 Юни 2009, 9:49

павката написа:абе коленичих пред нея и й се помолих да преосмисли нещата,а тя се разстрои и каза да ставам,защото се измъчва!
много мразя да се моля и затова незнам дали да продължавам :roll:
наскоро така като си бях в зарата-зяпам си тв около 00ч и като чух че вън бръмчат и скочих и тя както спеше и вика идвам с теб,ама аз на такива места искам да съм сам,да не се съобразявам и сега ми го натяква,че не съм я взел,а съм се разсърдил и не излязох!
в началото искат да ги впечатлиш някакси,да ги развозваш с колата,да ги направиш да се чувстват добре,подаръчета,дискота и такива неща!
и ако са свестни,после се задоволяват с малките,дребни неща-да вървите заедно хванати за ръце,да ходите до магазина,да измиите чиниите и все такива наглед дреболии!
че тя дори в тоалетната идваше с мене :D ,еееееее ся се святкам колко съм загубен,всеки един момент е искала моето присъствие

Батка щом се е разтроила значи има още нещо в нея което е твое... казах ти започни с букети,покани я да излезете някаде просто като приятели,разходете се някаде на място което тя обича и така... просто и покажи,че имаш желание за промяна и то точно заради нея ;)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 03 Юни 2009, 9:53

Продължавай да опитваш да си я върнеш :!: Да не съжаляваш после, жените искат да им се доказваш постоянно с жестове внимание и т.н. Любовта не изчезва изведнъж и като даваш всичко от себеси ще и стане мило и ше ти прости :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 03 Юни 2009, 9:57

абе на пълно нулево ниво съм,няма излишна кинта,имам да връщам много!
и да й подаря китки дали ще ги вземе :roll: или само продължаваме агонията!
тя и на приятелките си казва,че това е края,не ми дава хич зрънце за надежда и ми каза,че ако продължавам да й говоря ще трябва да се махне от мен!
много я унижавах,сега нека да си патя или не е така,незнам :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 03 Юни 2009, 10:06

павката написа:абе на пълно нулево ниво съм,няма излишна кинта,имам да връщам много!
тя и на приятелките си казва,че това е края,не ми дава хич зрънце за надежда и ми каза,че ако продължавам да й говоря ще трябва да се махне от мен!

Батко колегите са прави според мен, опитай. Щом толкова много я обичаш опитай. Когато решиш да се откажеш да се бориш е хубаво да знаеш, че си опитал и невъзможното :!:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 03 Юни 2009, 10:14

nigh7lif3 написа:
павката написа:абе на пълно нулево ниво съм,няма излишна кинта,имам да връщам много!

Батко колегите са прави според мен, опитай. Щом толкова много я обичаш опитай. Когато решиш да се откажеш да се бориш е хубаво да знаеш, че си опитал и невъзможното :!:

:yes:

Павка опитай батка,така или иначе един от двама ви ще трябва да се махне,защото и двамата няма да може да издържите да се гледате с други.Опитай всичко пък тогава се предавай.Един букет няма да те вкара в некви огромни разходи,но може да промени много...
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 03 Юни 2009, 10:32

Бате не всичко е пари и скъпи подаръци дай и внимание и любов въпреки, че те отблъсква! А това,че ще се изнесе е ясно ако е решила да се разделите всеки би го направил! Затова натискай ако стане ок, ако не закво ти е да я гледаш с други.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 03 Юни 2009, 12:01

Какво толкова се коркате, немога да разбера, на това нещо хората му казват - характер, всеки осъзнава какъв е проблем и от какво естествео е, но трябва да се досещате и какво нещо е навика, така че по-логично би било да се замислите аджеба защо постъпвате по такъв начин и какво би ви накарало да не го направите и следващият път, защото тия заучени положения, фрази и т.н. са повече от ясни за всеки, в такъв момент човек е нормално да се обвинява, да "вижда" вече правилния път и бла бла бла, само че дефакто нещата не стоят точно по този начин...
Всеки сам по себе си може да прецени в даден аспект какво решение да вземе, как да постъпи и т.н., отделно когато става въпрос за човека до вас, самите вие го познавате достатъчно добре за да знаете какво да направите, все си мисля, че е излишно да се търсят съвети за подобни проблеми в интернет пространството, все пак става въпрос за строго индивидуални чувства/решения/мисли.
Тъй като немога, дори и да искам, да помогна спирам с писаниците до тук, а ти можеш просто спокойно да седнеш дърпайки от зелената приятелка и да помислиш за какво всъщност дерзаеш.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 03 Юни 2009, 12:21

Приятел, не те познавам, но съдейки по отношението на колегите към теб смятам, че си точен пич.

Минавал съм по този път и единственото за което съжалявам е, че през тези шок и афтършок дни забравих, че съм мъж. Ако приемеш съвет от мен - в никакъв случай не забравяй, че си мъж!! и се дръж като такъв! Което разбирам по следния начин - не коленичи, не реви, не досаждай по телефона, не пиши любовни изляния, не ходи с наведена глава, не търси съжаление, дръж се на положение винаги и навсякаде и никога ама никога не драматизирай.

Все пак смятам, че един сериозен разговор без рев, драми и молби, ще избистри доста нещата.

Не искам да натрапвам мнение :).
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 03 Юни 2009, 13:04

Колега, тя твоята мадама много бързо си е намерила нова партия. Малко е късно да я спечелиш наново, но поне можеш да се поучиш от грешките си и да не ги повтаряш в следващата си връзка. Също така можеш да се наситиш на това, за което сте прекратили връзката си. И тогава да си подредиш приоритетите - пак за следващата връзка (тая я отпиши). По принцип, при раздяла според мен винаги двамата са виновни - дали с действи или бездействие, дали с думи или мълчание. Гледай положително, по земята ходят 6 милиарда души, неповторими и незаменими хора няма.
Е, щом живеете заедно, е малко терсене, ама кво да се прави. В този случай наблюдавай как ще реагира тя когато ти заведеш някое момиче у вас (но не води някоя произволно хваната от улицата, само за да й покажеш, че и ти можеш)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 03 Юни 2009, 13:45

z3soon написа:Приятел, не те познавам, но съдейки по отношението на колегите към теб смятам, че си точен пич.

Минавал съм по този път и единственото за което съжалявам е, че през тези шок и афтършок дни забравих, че съм мъж. Ако приемеш съвет от мен - в никакъв случай не забравяй, че си мъж!! и се дръж като такъв! Което разбирам по следния начин - не коленичи, не реви, не досаждай по телефона, не пиши любовни изляния, не ходи с наведена глава, не търси съжаление, дръж се на положение винаги и навсякаде и никога ама никога не драматизирай.

Все пак смятам, че един сериозен разговор без рев, драми и молби, ще избистри доста нещата.

Не искам да натрапвам мнение :).

именно това е цялата изтина
амадами бол ще си намериш бързо заместител - повярвайми

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата