Гласуването- задължително, но не за тия
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
((:BuKcu:)) написа:ineedmoney написа:Кошлуков...модерно мислене, либерал, млад...мисля че тва тряя ба България
Не че нещо, ама....единствено лозунгът му не....ми се връзва....не ме кефи....."да вземем парите на Европа" или "да върнем парите на европа"...нещо такова.....звучи някак си.....да откраднем парите на Европа
не че нещо ама целта на тия фондове е точно такава...да се вземат парите и да се инвестират в нещо

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
ineedmoney написа:((:BuKcu:)) написа:ineedmoney написа:Кошлуков...модерно мислене, либерал, млад...мисля че тва тряя ба България
Не че нещо, ама....единствено лозунгът му не....ми се връзва....не ме кефи....."да вземем парите на Европа" или "да върнем парите на европа"...нещо такова.....звучи някак си.....да откраднем парите на Европа
не че нещо ама целта на тия фондове е точно такава...да се вземат парите и да се инвестират в нещо
Знам каква им е целта, но самият лозунг трябваше да го направят по-добре...както казах...да не звучи...ще ви вземем парите....да кажат...за какво и т.н

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
ineedmoney написа:((:BuKcu:)) написа:ineedmoney написа:Кошлуков...модерно мислене, либерал, млад...мисля че тва тряя ба България
НЕ.според нашите политици,целта на тези фондове е да се вземат парите на европа и да се инвестира не във въпросните структури,а в строенето на палати,закупуването на мега скъпи извънземни автомобили и сякви там глупости/
колкото до тези избори,кажет ми за кого да гласувам,за кого ви питам???нека някой ме убеди,че трябва да гласувам за неговия човек с точната аргументация и ще го направя,защото аз не виждам смисъл в това да дам гласа си за прехваления бат бойко,който също като волен е обичан от всички изпляскали пенсии и ако тях ги няма и бойко няма да го има.та той с една софия не може да се оправи,цяла българия ще ми управлява.доган ще продължава да печели все повече последователи,щото неговото племе се множи с всеки изминал ден,а ние кво ще правиме,ше седим и ще гледаме как родината ни става турска провинция...както беше писано в една друга тема-"за тази българия ли даде живота си левски"?накарайте ме да повярвам че някой може да се справи с случващото се в страната и ще дам своя глас за него

Всичко се свежда до харизма на конкретната личност, съставена от медийни изяви и думи, казани от "рекламни агенти".
Някой от политиците да се е ангажирал с нещо конкретно? Ще дадем пари от еврофондовете? Ама как, на кого, по какъв начин ще стане тази работа никой не знае. Тези пари не са от долап да ги извадиш и да кажеш: айде народе, на топлите парички, финансираме идеи всякакви!
Другият луд ще спира корупцията. Ама как, кога - едни фалшиви думи.
Май само чичко Волен е конкретен - срещу Турция, ама това си е одушник на недоволството. Ако само турците са ни проблем, ще сме Швейцария на Балканите!
Тия "социалисти" както са се засилили да харчат, може да настане виденова зима отново... Много може да се говори, въпросът е че смисъла е нулев.
Факт, е че трябва да се гласува. И то задължително. И после като мрънкаме, да знаем че сами сме си виновни.
Някой от политиците да се е ангажирал с нещо конкретно? Ще дадем пари от еврофондовете? Ама как, на кого, по какъв начин ще стане тази работа никой не знае. Тези пари не са от долап да ги извадиш и да кажеш: айде народе, на топлите парички, финансираме идеи всякакви!
Другият луд ще спира корупцията. Ама как, кога - едни фалшиви думи.
Май само чичко Волен е конкретен - срещу Турция, ама това си е одушник на недоволството. Ако само турците са ни проблем, ще сме Швейцария на Балканите!
Тия "социалисти" както са се засилили да харчат, може да настане виденова зима отново... Много може да се говори, въпросът е че смисъла е нулев.
Факт, е че трябва да се гласува. И то задължително. И после като мрънкаме, да знаем че сами сме си виновни.
Селото се оказа точно във града
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Единствено шанс и то огромен срещу ДПС и БСП имат ГЕРБ и СДС и АТАКА, това е факт! Знаете че ако се пръснат българските гласове по малко за всеки ще спечели ДПС и БСП при разпределението на гласовете!!! Също така колкото по голяма избирателна активност толкова шанса на ДПС и БСП е по малък....това всеки един БЪЛГАРИН трябва да го разбере! Тези два избора са изключително важни за БЪГАРИЯ не за нас, не за някой друг за самата държава БЪЛГАРИЯ!!!
Ако са първи ГЕРБ, СДС и АТАКА по този начин и в Европарламента ще имаме голям потенциал и шанс поради причината че отново ще спечелят десните в Европарламента, отново повтарям там са същите десни и леви и си знаят игрите....но нека сме в печелившия отбор....
Ако са първи ГЕРБ, СДС и АТАКА по този начин и в Европарламента ще имаме голям потенциал и шанс поради причината че отново ще спечелят десните в Европарламента, отново повтарям там са същите десни и леви и си знаят игрите....но нека сме в печелившия отбор....
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2