Кошмар - да се хранят в колата ти
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е то на градско какво да ядеш, 100 пъти по удобно е да ядеш извън колата.
Ма и аз си я представих как и хвърчат плюнки и царевица навсякъде
Направо отврат, това за да го направиш в чужда кола трябва да си ебаси невъзпитания и несъобразителен човек
А за собствената кола , просто мърльо
Ма и аз си я представих как и хвърчат плюнки и царевица навсякъде

Направо отврат, това за да го направиш в чужда кола трябва да си ебаси невъзпитания и несъобразителен човек

А за собствената кола , просто мърльо

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
не знам какво е за вас дълъг път, но маршрут Варна - София го правим с едно спиране около търново (като с автобус), наяждаме се като хората, в заведение, културно и си ставаме като победители, палим каучука и стигаме крайната дестинация без лапешки изпълнения като "гладен съм, пикае ми се и пр" на 50 км преди финала
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
TUZara` написа:Еба ако прехвърчи цял сладоледна клечка
през цялата кола на колежката в КОЛТ-а отделен раздел ще иска заклевам се
Уби ме

По темата... в мойта кола се яде, пие и пуши колкото им душа иска на пасажерите (е стига да е културно, не да се освинваме). Нямам проблеми с тея неща, защото и аз лично много мразя някой като ми каже "Тука не се яде/пуши"

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR то е било лисичарник в тая кола бе 4 човека да пушат
Аз проблема с пушенето съм го решил като всичките коли са ми пакет непушачи.За пиене проблем не правя на никой,но ако някой иска да яде и да си прави свинщини е предупреден,че ще ме води на автомивка ако има гаф и всеки си праи сметка как да яде 

Аз попринцип не ми дреме карам си колата като кочина ,но имам и един случей който ме разтърси.Един приятел го качих много пиян да се вози .качи се свали си джама плу няколко пъти през него и заспа.Аз заптворих джама щото ми беше хладно и изведнъж тоя се събуди и без да гледа се изхрачи зверски на джама като мислеше че е отворен.Леле няма да ви казвам как се разпръсна на джама 

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Леле няма да ви казвам как се разпръсна на джама
[/quote]
Аз,си папкам в колата...разбира се без да има свинщини.От шоколадче нищо ве става

Аз,си папкам в колата...разбира се без да има свинщини.От шоколадче нищо ве става

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
замислих се сега... не мога да се сетя за случай, в който да съм яла каквото и да е в кола... в чиято и да е кола. Когато си гладен винаги можеш да спреш и да хапнеш някъде. Мойта не е първа хубост вътре, но някой да ми рони и маже... особено пък в нова лъсната кола, със светла тапицерия... хич няма да съм учтива мисля...
До скоро не се и пушеше в мойта кола, пушачка съм, но мразя задимени места... Да не говорим как ухае пепелника с фасове...В последно време понякога припалвам в колата, ако много се задръсти положението... И първата ми работа като спра после е да изхвърля пепелника. В който има от онези гранули, който между другото се оказа доста ефективни
До скоро не се и пушеше в мойта кола, пушачка съм, но мразя задимени места... Да не говорим как ухае пепелника с фасове...В последно време понякога припалвам в колата, ако много се задръсти положението... И първата ми работа като спра после е да изхвърля пепелника. В който има от онези гранули, който между другото се оказа доста ефективни

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Apassionata написа:замислих се сега... не мога да се сетя за случай, в който да съм яла каквото и да е в кола... в чиято и да е кола. Когато си гладен винаги можеш да спреш и да хапнеш някъде. Мойта не е първа хубост вътре, но някой да ми рони и маже... особено пък в нова лъсната кола, със светла тапицерия... хич няма да съм учтива мисля...
Най мразим кат пътувам някой да хленчи да спираме да ядеме!

За тва 'зимам едно русенско варено, пръчка "шпеки-леки"или бахур, половин хляб, лютеница (тая с хорото), нож и вестник и който е гладен да използва подлакътника за маса

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
hemicharger, пропусна чесъна и сиренцето за Лютеничката
/ А М/У, както ти обичаш да казваш, има една пак с хорце, ма е гадна
/
А с тебе, никво пътуване към морето начи

А с тебе, никво пътуване към морето начи

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик

Иначе и аз по темата: Само детето хапва в колата (на 2г.). Но пък като изсипе солети, зрънчо и т.н. - става едно мазалооо.
Иначе най-мразя да ме бие по главата докато карам, единствено виковете татиии я спасяват. Да знаете въобще не е приятно като ти забият една "баница" (шамари) в главата докато караш, и при това изненадващо

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
За хората, возещи децата си в колите - наскоро гледах едно предаване по Про Зибен. Там обясняваха, че било редно детските столчета в МПСто да се монтират така, че детето да е с гръб към движеието. Така нито ще ръчка шофьора, нито ще разсипва храна из цялата кола при рязко спиране. Туй германеца е хитро животно.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Element написа:Някой ден туко виж съм пробвала.
На колт-чето като се дръпнат задните седалки към багажника става доста широко.
А аз наистина съм джобно гадже - една слабичка, та е чудничко

Иначе по темата - за не страдам от такива скрупули и в моите коли всичко се прави

Все пак и хората от автомивките трябва да си изкарат заплатата по някакъв начин. Естествено, не ми е приятно ако някой умишлено иска да ми освини МПС-то, но не правя проблем ако случайно си изпусне или му падне нещо (храна, пепел от цигара и т.н.) на пода.

АХахАХахААХах болни хора
При неуважение към любимата - вън от колата. Да ядат, с*р*т ... извън колата, пушенето забранено. За тва пушене са ми се цупили около 150 км ...непоклатим съм. Също не се отварят прозорци, ако аз не кажа. Малко се получава "Sit down, don`t touch anything and SHUT THE FUCK UP"
)))) (за тези дето няма да го разберат - Сядай, не пипай нищо и си затваряй устата).
Секс - само без обувки ... че ако се забие тоя ток в някоя кора, ще получа инфакрт... правилото не важи за екстремно красиви, сексапилни или мацки към които имам силни чувства
)

Секс - само без обувки ... че ако се забие тоя ток в някоя кора, ще получа инфакрт... правилото не важи за екстремно красиви, сексапилни или мацки към които имам силни чувства

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"