Алфа&БМВ
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е, хайде като са ни толкова бързи М-ките, да се яви някой карач и да стартират, щото М-ки много, но и задкормилното е критерий, нали!?
П.П.Към автора на темата: Обяви, ако ще има старт, да погледаме(или поне клип), че ще е интересно!Успех!
П.П.Към автора на темата: Обяви, ако ще има старт, да погледаме(или поне клип), че ще е интересно!Успех!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
пипана-пипана,колко да е пипана...и малко в терариума да я насъскат змиите и ще стане бонбонEuropean написа:Пича каза, че не е стокова, а е "пипната тук-там" ... И с е36 м3 може да е интересно, но трябва да се види старта

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Явор написа:пипана-пипана,колко да е пипана...и малко в терариума да я насъскат змиите и ще стане бонбонEuropean написа:Пича каза, че не е стокова, а е "пипната тук-там" ... И с е36 м3 може да е интересно, но трябва да се види старта
Пусни синия звяр срещу алфата да видиме кво ще стане

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Re: Алфа&БМВ
Alfa147GTA написа:Търся си някой и от вашия форум, с по-голям мотор да се гонкаме. Колата ми е Алфа Ромео 147 3,2л 250++к.с. Барната малко тук и там, за да се постигне това. Стоково си беше 250к.с.
Моля, някой модератор да премести темата, защото в раздела за гонки не мога да пиша.
Намирам се в София, в почивните дни ходя до Пловдив. Много бих се зарадвал, ако успея да накажа и някоя от вашите м3-ки, който падне плаща бирата.
Ако караш така, както пишеш - нямаш шанс.

miroslav4ev написа:Alfa147GTA написа:Търся си някой и от вашия форум, с по-голям мотор да се гонкаме. Колата ми е Алфа Ромео 147 3,2л 250++к.с. Барната малко тук и там, за да се постигне това. Стоково си беше 250к.с.
Моля, някой модератор да премести темата, защото в раздела за гонки не мога да пиша.
Намирам се в София, в почивните дни ходя до Пловдив. Много бих се зарадвал, ако успея да накажа и някоя от вашите м3-ки, който падне плаща бирата.
Ако караш така, както пишеш - нямаш шанс.
Колега ако обичаш стига с тези поправки. Голяма работа че няма няколко запетайки и точки , нито е писал на латиница или да е писал така че да се пулиш 30 мин какво е...просто от бързина не ги е сложил , а и не всички хора влизат по форуми и пишат редовно и си гледат колко им е точна граматиката. Споко, знам че е на базик , ама то постоянно се правят такива забележки, малко е смешно , щото не сме някакви съдници тука. Та както и да е , извинявай ако ми е груб поста.
Относно колегата с Алфата - що трябва падналия да черпи с бира бе

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Относно колегата с Алфата - що трябва падналия да черпи с бира бехем паднал човека и му е кофти , ами пък и трябва да се изръси за бира , мисля че победителя може да почерпи , като компенсация че е наказал другия
Ми то ако е така да ида аз да се пусна. Поне ще намажа една бира

THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
titto написа:Е, хайде като са ни толкова бързи М-ките, да се яви някой карач и да стартират, щото М-ки много, но и задкормилното е критерий, нали!?
Много точно казано

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
При толкова летящи 18-ки ,20-ки ,25-ци дето късат тдс като за световно , защо да се вадят М-ки?
Хайде колеги , къде сте ? Защо само с тдс -си се състезавате?
Не е истина .Още никой да не е приел предизвикателството !!!
След тази тема всякакви фукни "На един светофар скъсах алфа " ще са смешни !
Не е истина .Още никой да не е приел предизвикателството !!!
След тази тема всякакви фукни "На един светофар скъсах алфа " ще са смешни !
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
klintan66 написа:При толкова летящи 18-ки ,20-ки ,25-ци дето късат тдс като за световно , защо да се вадят М-ки?

- Alfa147GTA
- Потребител
-
Колеги първо за да дойда тук има защо ако може да не си обиждаме колите защото и аз не кавам нищо лошо за вашите, искам да запазим добрия тон и да пия бира за една добра гонка без значение дали аз ще я платя ако загубя или колега ще я плати ако той загуби.
klintan66 много ти благодаря за подкрепата но попринцип всеки знае, че от всяка марка има и бегачки и безобразни бегачки има и издънки така е и с алфа и бмв и мерцедес и всички други искам м3ка защото като килограми и мотори ще ме горе доло равностоини защото моя мотор "ГТА" е все едно при вас "М"
klintan66 много ти благодаря за подкрепата но попринцип всеки знае, че от всяка марка има и бегачки и безобразни бегачки има и издънки така е и с алфа и бмв и мерцедес и всички други искам м3ка защото като килограми и мотори ще ме горе доло равностоини защото моя мотор "ГТА" е все едно при вас "М"
add1cted написа:Тази Алфа да не е с бургаска регистрация? Защото ако е преди около 10 дена бях до теб на околомръсното и исках да се пуснем ама даде знак, че има куки.. Така вадеше доста звук и изглеждаше доста стегната
Тази е 145 3.0 12 клапана 0 - 200 км за 12 или 14 секунди нещо от сорта забравил съм вече.Но да не се отклоняваме от темата.Чакам тъи прехвалените М повери да видя какво ще стане с алфата.Досега само се лае нищо повече както обикновенно е по авто форумите

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5